Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neverlivetosee

137 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
teszt Harminc év játék 2014.06.30 15:44:23
Képünkön az ember, aki megalkotta a Transformerst.   Nagyon sok szó esett az új Bayformers filmről, pedig a franchise életére nézve idén sokkal nagyobb dolgok történtek, mégis arról szinte sehol sem cikkeztek. Persze erről tehet maga a játéknagyhatalom Hasbro is, hisz hiába lett…..
Bringing Up Baby Fertőző 2012.02.15 11:55:00
Terjeszkedő ragályfoltokKorszakváltó járványokEgyszemélyes háborúbanMagam elől hátrálokMegbélyegzett éveinkenToxikáló pecsétjelJeltelenül temetkezünkIdőn túli szemétbeRögtönítél utótévhitEllenjárvány elragadFelismerhetetlenségigNyilvántartják arcodatElméleti ingyen…..
teszt Üdvözlünk a blog.hu-n! 2014.06.13 21:22:56
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Hollywood a kilencvenes évek elején vetett szemet először a videojátékokra, amit leginkább a játékipar akkortájt bekövetkezett rendkívüli fellendülése magyaráz. A játékfejlesztők ekkorra kirobbanó üzleti sikereket értek el, s az Álomgyár értelemszerűen nem kívánt…..
neverlivetosee 2013.05.29 16:02:41
@neverlivetosee: transformershez még annyit, hogy ha sikerül jó írókat (simon furman a képregényeknél) és kellő időt/pénzt belefektetni (az 1986-os egész estés film), akkor azért lehet relatíve egész jókat is alkotni
A számomra már évek óta inaktívnak számító Another Way a napokban jelentkezett be végre egy új dallal a májusban megjelenő új lemezükről, ami kellőképp meglepett, hisz az egykor egyik legaktívabban koncertező banda az utóbbi években szinte az egyik pillanatról a másikra…..
Ez a blog anno azért jött létre, hogy az egykor szebb napokat is megélt Kids Like Us Records bandáit, kiadványait és egyéb dolgait promótálja. Eléggé elkanyarodtunk a dologtól, szerintem szerencsére, hisz tök jó és tök sok fajta cikk született a blog elindulása óta. De most…..
IDDQD Videók az E3-ról 2012.06.05 08:27:00
Ma kezdődik az E3 (valójában persze már vasárnap este elkezdődött a pre-show sajtótájékoztatókkal), jöjjön hát néhány videó a teljesség igénye nélkül, amivel kicsit hangulatba ringathatjuk magunkat. Először is a Castlevania: Lords of Shadow 2 trailere, aminek mondanivalója…..
Franz Nicolay egy bohém szólózenész, aki egy, az akusztikus folkballadáktól kezdve a teli torokból énekelt rockdalokig terjedő, három különböző hangszeren (gitár, bendzsó, tangóharmonika) előadott műsorral járja a világot. Zenei előélete számos zenekarra terjed ki: míg…..
neverlivetosee 2012.05.23 20:15:06
Hát tartottunk egy kisebb szünetet a működésben az utóbbi időben, de egy blognál már csak így mennek a dolgok, hogy ha mindenki csak szabadidejében csinálja, nem? Akármennyire is fáj ilyenkor az ember szíve... szóval az utóbbi bő egy hónapban elég sok lemezről maradtunk le, de…..
IDDQD Álmaid iskolája 2012.05.13 10:00:00
Új websorozattal jelentkezik Freddie Wong YouTube-sztár és félprofi speciáliseffekt-mágus. A történet egy klasszikus középiskolai sztori, új fiú, beilleszkedési problémák, iskola jócsaja, bunkó osztálytársak, ilyesmi. Az extra, hogy ez nem ám valami mezei gimnázium, hanem egy...…..
neverlivetosee 2012.05.15 02:53:47
@Cherrx: jaja, ilyen projectben sokan részt vennének szívesen szerintem
Akár játékcsaj-posztnak is elmegy ez, főhőse ugyanis Jessica Nigri, nagypályás cosplayes és booth babe, azaz elég sűrűn előfordul játékkiállításokon (a Kotaku egy korábbi cikkében találtok róla egy galeszt). Az elmúlt napokban éppen a PAX Easten volt a Lollipop Chainsaw…..
neverlivetosee 2012.04.10 00:38:58
@Reactor: uh, te is láttad az Angry Video Game Nerd Action 52 részét? milyen nagy tudású vagy, hogy felhasználtad ezt referenciának, kár, hogy másra nem terjed ki a tudásod :-(
Nathan Barnatt amúgy a humorista, akinek több karaktere is van, ez az egyik, Keith Apicary, aki amúgy elég radikális módszereket alkalmaz videóiban, érdemes megnézni pár conos videót, vagy hogy hogyan dobják ki valamelyik E3-ről. Egyedi humora van, az már csak ízlés kérdése, hogy kinek tetszik.
Mellesleg James Rolfe-val (AVGN) is van közös kisfilmje:
www.screwattack.com/shows/originals/random-awesomeness/weird-vhs-tape-we-found
neverlivetosee 2012.04.11 22:01:52
@Reactor: "jewtube", rendben ilyenek után nincs miről beszélnünk szerintem, az meg a te bajod, ha olyanokkal érvelsz, hogy "bezzeg én már mióta ismerek valamit".
Az meg, hogy jó-e vagy nem, szerintem nem írtam, csak hogy egyedi, egyéni és újító, és ezt úgy látszik te is elismerted, szóval tényleg nincs miről beszélnünk, szubjektív dolgokról felesleges itt győzködnünk egymást.

@Wertzui: This Weird VHS Tape We Found címmel van fent a videó az adott linken, abban van többek között Nathan Barnatt és James Rolfe. Nem nagy szám amúgy, de én bírom az ilyen rövid hülyeségeket.
Tudjátok milyen lenne, ha Rollinst édesanyja egy dácsiában szülte volna meg, majd onnantól kezdve csak olcsó 20Ft-os májkrémen és parízelen nevelték volna a salgótarjáni Gorkij lakótelep aljában a cigánysoron?Hát ilyen: ..
Majdnem szerdán jelent meg a Kritikus Kedd című népszerű sorozatunk, de szerencsére pont éjfél előtt sikerült publikálni a cikket úgy látszik. Hogy mit várhatunk most? Három olyan zenekart, mert valamiért szeretnek az emberek bekategorizálni a "defekt színtér…..
A héten csak két kollégánk ért rá kritikákat írni, de ez nem állít meg abban, hogy kiadjunk egy újabb részt ebből a sorozatunkból! Mivel ma egyel kevesebb író lesz, ezért két lemezről lesz szó, ám azonban az egyik ebből egy split korong, így lényegében három bandáról…..
Közeledik az idő, hogy ráncfelvarrás történjen a KLUR blogon, amíg nem jön el az idő, addig is frissülünk és bővülünk folyamatosan, például most már hetente  fogunk jelentkezni lemezajánlókkal. Ha van bármi anyagod, amiről szeretnél, hogy írjunk, jelezd nekünk…..
neverlivetosee 2012.03.07 15:07:31
@Vasárnapi húsleves: áh, ne is mondjad, volt erről kis vita a szerkesztőségben, de csak utólag...
szóval ja, sajnos törölve lett minden, de ha olvastad ennek a sorozatnak a harmadik részét, ott írtam is erről.
elég szar amúgy, hogy megtörtént, mert ez szembe megy azzal, amit az oldal képvisel, de sajnos a "szerkesztői jogkör" ezt is megengedi, hogy bárki aki ezzel rendelkezik, moderálhasson és törölhessen...
szóval mégegyszer bocs mindenkitől, a törlő személy nevében is.
Hát a legutóbbi Kritikus Kedd részeket annyi kritika érte Lunatic végett, hogy végül inkább kilépett ennek a sorozatnak az írásából, így helyébe Rédi kolléga vette át a staféta botot. Történt pár komment törlés is Lunatic részéről, de ez csak hirtelen felindulásból,…..
Hiába is tartoznak a válogatás-posztjaim a népszerűtlenebbek közé, én mégis úgy döntöttem, hogy az egész március hónapot csakazértis ezeknek fogom szentelni. Egyrészt, mert megtehetem, másrészt meg, mert imádok bíbelődni az ilyesmivel. No, meg most lesz valamikor majd a blog…..
Mostanában sűrűbben frissül ez a rovat, mint szinte bármi más, de ezzel nincs baj, nem?Az origo.hu, vagyis inkább a quart.hu csinált egy videóriportot az AMD-ről/-vel, bár én egy kicsit többet vártam a cím láttan, de így is egy kellemes esti programnak bizonyult a kisfilm…..
Something Against You meg van? Ninpulators, hm? Na és a Szextank? A nap kérdése, hogy mi a közös ezekben és a gördeszkázásban? Hát Vargyai Viktor! A sok hülye fasz mindenféle blabla gagyi szöveggel benyomta őt a saját béna listájukra, miközben nem is tudják, hogy itt tényleg szó…..
A KLUR blog megújulás alatt, bővülni fogunk sok mindennel, többek között filmes rovattal is, és ehhez hozzáértő írókkal. Na most én nem értek semmihez, mégis csak egy szaros punk vagyok, de a lentebb olvasható véleményemet egyszerűen nem tudtam magamban tartani, így kénytelen…..
Kids like us records That's Bihar! 2012.02.29 08:00:00
 This is Bihar! - Skateboarding Vs. Music Húha, azt hiszem Bihar feladta a leckét minden lokálisabb színtérnek ezzel a videóval! Nagyon szeretem a videóriportokat, és ez a montázs is kicsit hasonlót szolgál. Kiváncsi vagy, milyen feléjük az élet? Csekkold a videót!..
Keep It Alive Kezdetek 2011.09.21 09:44:00
 Az első poszt. Lehet, hogy most egy hosszadalmas bemutatkozást kellene írnom, de ettől inkább megkímélnék mindenkit. Helyette röviden összefoglalnám, hogy miért és hogyan jött létre ez a blog. Még idén tavasszal kezdtünk el interjúkat csinálni, amik elvileg a Reaction…..
neverlivetosee 2012.02.28 21:15:40
@Keep It Alive: az interjúkkal nincs baj, inkább pont az, hogy alig van. sokkal több saját tartalmat szívesebben olvasnék, mint hülye híreket. most komolyan, a kutyát nem érdekli ezek a dolgok, pláne ilyen rendszerességgel, inkább kevesebb, de sokkal minőségibb saját tartalom, mint hír közlés, legalább is egy blogra szerintem mindenképpen ez illik.
amúgy félreértés ne essék, tökre örülök, hogy csináljátok ezt, csak gondoltam megfogalmazom a csalódásom, mert meséltek erről nekem, és tökre fellelkesültem, de végül kicsit elkedvtelenedtem, ennyi. Azért hajrá!