Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiiró

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kiíró Búcsúztató 2017.05.11 16:55:18
Malcolm 3455C aznap reggel nem tudott belépni a tárhelyére. Tudta, hogy a mai nap különleges lesz. Szerette volna előszedni a mai napra kiosztott tervezési file-okat, de nem tudta. Többször odaérintette mutatóujját a szkennerhez, de a képernyőn csak a „zárva” felirat lobbant fel minduntalan.…..
kiíró Végtelen szomjúság 2017.04.23 12:25:56
E. Zoé csodálatos nő. Alig hiszem el, hogy hajlandó velem foglalkozni, hogy hajlandó velem szabadelvű szexuális játékokba bonyolódni. Hogy hajlandó engem szeretni, amennyire tud, és én szerethetem őt, amennyire engedi. Zoé tökéletesen független nő. Az a kényelmetlen érzés szorítja a gyomrom,…..
kiíró Apaműszak 2016.09.11 18:49:56
Éjszakai apaműszak a Heim Pál Gyermekkórház neurológiai osztályán. Hatra megyek be, felváltani Anyát, aki bevitte a fiúnkat, és napközben is vele volt. Nagy, nyikorgó ajtó vezet a C épületbe, annak a magasföldszintjén található az osztály. Az ajtón belépve elhalkul a világ, a csosszanások…..
kiíró A csütörtöki ultiparti 2016.09.05 20:57:45
Vágyfertő Béla az előszobai tükör előtt állva megigazította fiatalos szabású, bár derékban kicsit feszülő, kék-fehér csíkos ingje gallérját, amit a Kuhn & Hoppl múlt téli leárazásán vett ésszerű összegért, állát felfeszítve megszemlélte magát, és bizonyos szintű elégedettség töltötte el. Az ing…..
kiíró Bűnvesztő 2016.09.03 13:19:51
Az első könyvem 2000-ben jelent meg, Bűnvesztő címmel: https://moly.hu/konyvek/zsakai-akos-bunveszto "Az ​​első kötetével jelentkező szerző novelláinak foglalata a Bűnvesztő című kötet. Zsákai Ákos történeteinek fókuszában a férfi és nő kapcsolat áll. Azok a Kapcsolatok amelyek teljesen…..
kiíró Vér a véredből 2016.09.03 13:02:32
A nő túl fiatal az apjához, állapította meg újból János. Jó húszassal kevesebb, mint az öreg, túl fiatal hozzá. Az hiába tartja jól magát, meg hát a léhaság is fiatalít, de mégis már közelebb van a hatvanhoz, mint az ötvenhez. Vajon mit eszik ez a nő az öregen? Nem egy kifejezett szépség, de teli…..
Érthő Péter sokévnyi bizonytalan tévelygés, kínzó értetlenkedés és felszabadító csalódás után megtalálta azt a nőt, akit kifejezetten neki gyártottak le a sors fröccsöntő üzemében. Virág Éva maga volt a megtestesült alkalmasság és kedély. Mosolya állandóan ott vibrált szája jobboldali szegletében,…..