Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KIZS

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltánék most is keményen tolják a munka szekerét. Egy újabb forgatásra kell menni, amihez most Törökországig kell  utazni. Semmi nagy etwas nincs a rendező úr kérésében, de azért el kell kezdeni gyakorolni. A feladat a következő: egy farkas két gyanútlan sátorozóra fog…..
A brazil srác hallhatóan igyekszik kiélvezni, hogy az öreg, de ránézésre jó állapotú Honda CBX-ét elviszi megfuttatni. Lobog a "The Doctor" feliratú kulcstartó a szélben, megtekeri a markolatot, és teli torokból üvölteni kezd a blokk. Sajnos nem egy hathengeres CBX-en "ülünk" -…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
A légkondicionálók beltéri elemei nem a letisztult dizájnjukról híresek. Viszont most már ilyenek is vannak: Ezek a megszokottól eltérő, letisztult formavilágú, bekapcsolható ledvilágítással övezett használati tárgyak már önmagukban is szépek. Legalábbis nekem tetszenek…..
Belsőség Magyar Polo Marokkóban? 2014.04.25 14:05:39
Történik, hogy az embert meghívják egy kicsit vadonatúj Porschét vezetgetni Marokkóba, egész pontosan Marrákesből (Marrakech, Marrakesh) indulva fel az Atlasz hegységbe, berber falvak között kanyarogni, szédítő mélységek fölött elporozni csúszós földutakon. Nem rossz…..
A pick-upok vajon jó terepjárók? Megnéztük, mit tudnak. Melyiket választanánk, ha csak egy maradhat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egy kínai tűzoltó egy egyedileg épített szolgálati Loncin LX250 motorkerékpáron a pekingi Tiananmen téren, a Kínai Népi Politikai Tanácskozó Testület ülésének helyet adó Nagy Népi Csarnok körül 2013. március 4-én. (MTI/EPA/Diego Azubel)..
Te hova menekülsz a meleg elől? Michael Yamashita fotóriporter nemrég osztotta meg a következő "sokkoló" képeket, hogy a perzselő meleg elől hova mennek hűsölni a japánok. A tokiói Summerland népszerű vízi vidámpark ad otthont a világ legzsúfoltabb medencéjének, legalábbis a…..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..
KIZS 2012.01.06 08:12:13
Pont a fent említett www.roviniete.ro oldalon nézem, hogy meg lehet venni online is. Talán így lesz a legegyszerűbb legközelebb.
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
KIZS 2011.08.04 09:12:25
@Navarone és @D4D: Az esetek elenyésző százalékában áll meg egy autó hirtelen magától és mozdíthatatlanul. A vezérműszíj gyorsan szakad igen, és vélhetőleg előtte fél évvel már ki kellett volna cserélni. De most ne menjünk már bele az olyanokba, hogy "és ha tehén esik a kocsira? és ha eltörik a főtengely? és ha felrobban a benzintank?" igen, ezekben az esetekben megáll az autó. Igen. És sajnálhatjuk a tulajt, igen.
Hányszor is van ilyen? Én sokkal inkább arra tippelek, hogy elfogyott a benzin, felforrt a motor, felvillantak a hibajelző lámpák stb...
De ezen ne lovagoljunk már!

Aki most rohadt empatikus és iszonyatosan emberbarát, az valószínűleg habzó szájjal küldte volna el a k. anyjába az öreget, ha történetesen ő áll 30 percet a dugóban egy 15 perces úton. És vegyük észre, hogy nem csak az öreggel szemben kell empatikusnak lenni, hanem a másik 5000 emberrel szemben is akit feltartott. Pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy MEGKÉR valakit segítsen odébb tolni az autót. Ennyi. 10 perc alatt megoldódott volna a probléma. Kommunikáció, ez sok mindent megold.

Szertettel várom, a "ne oszd már az észt itten" és a "ki vagy te, hogy megmond mit csináljak, rohadjon le a lábad" üzeneteket továbbra is.
 Tudom, nem Lidi, hanem Lidl, de én már rég rászoktam a kedvesebben hangzó magyar változatra. A hangulat szempontjából közel sem mindegy, hogy elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja, vagy Jawohl, Herr Obersturmbahnführer. Kollégám, Papp Tibi régi Lidirajongó, igazából ő vett…..
KIZS 2011.08.03 07:44:05
A Lidl-ben ezt a sisakot árulták idén, csak más néven: sharp.direct.gov.uk/testsratings/v-can-v210b
Azt a 17 ezer pénzt amit kértek érte, bőven megéri. Ezzel összehasonlítva meg pláne: sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-fs-max
Ráadásul halkabb mint a Caberg sisakom.
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
KIZS 2011.03.14 19:59:51
@BOSCHtechnikus:

Mi történik a vizsgán, ha a kocsiban AF-es motor van (ragasztott bilétás), de a motor egyébként szemmel láthatólag nem belevaló?
Az autó műszakilag rendben van, zöldkártyásan is rendben van, csak a motor teljességgel típusidegen.
Belsőség Na, ki a király!? 2010.10.20 09:22:00
– Meg foglak ölni! – Ültem már olyan versenyautóban, amiben nem volt ülés. – Ez rosszabb lesz! Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem veszi fel a telefont? Nem hívja vissza? Hülye kifogásokkal traktálja, amik azonban akár igazak is lehetnek? Szerelője valószínűleg rossz irányba fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...