Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gery

1 bejegyzést írt és 346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, bizony! Az androinica infói szerint nemsokára nálunk, és még 13 másik országban is megnyitja kapuit a fizetős market a következő hetekben. Az XDA fórumain páran (Eddig a svédek, magyarok és a lengyelek a nyerők) már beszámoltak róla, hogy már most látják a fizetős…..
gery 2010.10.01 14:02:28
azóta kiderült, hogy nem lesz: android-developers.blogspot.com/2010/09/more-countries-more-sellers-more-buyers.html

kedves google, addig nem fogjuk tudni alkalmazások tekintetében felvenni a versenyt az almával, amíg az egyetlen megoldás a warez. persze tudom, magyarország nem egy fontos piac.
w Papír, ami elérhető 2010.09.22 07:04:00
Volt itt száz évvel ezelőtt ez a kísérlet, ami egy letisztázott tegnapi Indexről szólt. Akkor arra a jelenlévők látható többsége azt klikkolta, hogy jó lenne. Nekem pedig éppen most, száz évvel később lenne jó egy darabig mást (is) csinálni, illetve most jött össze hozzá az…..
90 Splash - Tedd fel a kezedet! 2009.08.21 23:04:00
Év: 1999 Maradunk továbbra is hazai vonalon, most közkívánatra jöjjön egy újabb klasszikus, amely a hírek szerint nem csak kis hazánkban vált ismertté. Valószínű, hogy nem a klippel tűntek ki, bár a kocsik tényleg tök menők, gyakorlatilag megtette volna egy cabrio Trabi, abból…..
Talán ti is belefutottatok az elmúlt napokban abba a pletykába, hogy a T-Mobile iPhone-osokat hívogat, hogy azok fáradjanak be valamelyik üzletbe, mert baj van a mobiljukkal. A hibás készülékek közös halmaza a jailbreak volt, úgy tűnt, a szolgáltató valamiért begyűjti a törött…..
A Sorozatjunkie-n olvasom, hogy készül a Big Bang Theory magyar szinkronja, merthogy az amerikai nörd sorozat nemsokára látható lesz az RTL Klubon. Nyilván geekek már látták az első évadot, úgyhogy nekik különösen rémisztő lesz ez a kis teaser a szinkronizált…..
Hamarosan elindul világhódító útjára a "minden eddiginél gyorsabb" Firefox, vagyis a 3.5-ös verzió. A magyar Firefox-közösség is szervez összejövetelt a release ünneplésére. Július 7-én este 7 órától van a gyülekező a Henry J.Bean's nevű helyen (Szent István…..
Hát mit mondjak? Az Unilever kreatívjai (vagy az Unilever által dolgoztatott reklámügynökségek kreatívjai) nem sok energiát fektetnek egy-egy újabb AXE termék kampányába. Gondolom azért feltűnt már mindenkinek, hogy kb. azzal az üzenettel próbálják meg eladni ezeket a…..
Péter nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy míg az RTL a megfelelő időpontot kereste a Chuck című vicces sorozatnak, addig külhonban már megjelent az eső évad DVD-n, és rajta van a magyar szinkron is, amit most mi is megmutatuk mindenkinek. Első hallásra annyira nem…..
gery 2009.06.30 23:00:03
@Reinhard: gratulálok a hozzáállásodhoz! Lehet, hogy közhely, de pontosan ezért tart itt ez az ország, mert a kedves lakói nem képesek magukat objektíven elhelyezni a "világtérképen", nem képesek semmiféle kompromisszumra annak érdekében, hogy asszimilálódjanak ebbe az új, globalizált környezetbe. Nyilván lehet romantikus marhaságokkal kábítani magunkat, hogy majd mi, magyarok, egyedül is megmutatjuk... de eddig nem nagyon sikerült, ahogy elnézem.
A 2008 végén bevezetett vasúti menetrend jelentős járatritkításokat hozott, azonban a hatékonyság nem javult, ugyanannyi szerelvény és ugyanannyi forgalmi dolgozó szükséges a kevesebb vonathoz is. A kevesebb vonat kevesebb utast szállít és ezért zuhannak a MÁV bevételei is…..
Tavaly azért vettem BMX-et, hogy Pesten BKV helyett néha kerekezni tudjak. Más biciklivel is lehet (sőt, ezzel talán a legnehezebb), de a vonatra feltenni, onnan levenni sokkal egyszerűbb, mint egy nagy biciklit. Sőt, a vonaton a kocsi előterében gond nélkül elfér, ha nincs…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
Valljuk meg, nem olyan meglepő az az eredmény, amire a KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet jutott. Vagyis hogy az egyedülállók nem csak többet csetelnek, de többet használják a közösségi szájtokat is. Az egyedülállók kétharmada havi rendszerességgel ellenőrzi…..
Surfin' Blog Miért? 2009.06.16 11:06:48
Miért történik? És miért így? Miért pont most? És miért pont itt? Miért nem tudtam hinni? És miért nem akartam? De miért tudok? És miért akarok? Miért rontottam el? És miért javult meg? Miért nem láttam? De miért éreztem? Miért olyan nehéz? És miért olyan könnyű? Miért…..
gery 2009.06.16 16:14:31
A BBC nagyon fontos témát vetett fel a minap. Hogyan lehet egészséges életmódra nevelni az embereket, hogyan lehet megfelelően elmagyarázni egy betegség alapjait, ha a saját szerveinket sem ismerjük? És nem a hasnyálmirigy működéséről beszélek, hanem arról, hol található a…..
Molnár Gyula egy rendkívül szimpatikus úriember társaságában állt ki a bankok érdekeiért a minap. Most épp a bankrablások kapcsán keletkezett médiaszelet lovagolta meg. Idézzünk egy kicsit a sajtóhírekből:1. "A XI. kerületi önkormányzat 70 millió forintot különített el…..
gery 2009.03.25 08:48:15
@Joe84: ez igaz, viszont vedd figyelembe, hogy aki el akarja, el tudja kerülni, hogy utcai rablás áldozata legyen. Nem kell éjszaka egyedül mászkálni. Én itt lakom a 11kerben és gyakran lófrálok a sötét utcákon, tehát én kísértem a sorsom, fel vagyok készülve arra, hogy előbb vagy utóbb valami véglény engem is megtalál. De aki fényes nappal épp hogy csak beugrik a Móriczon az OTP-be (vagy az Unicreditbe, hehe), nincs felkészülve semmiféle támadásra, és habár nem folyik vér, de egy rablás emléke haláláig kísérteni fogja.
Ezzel csak arra próbálok utalni, hogy nem a bankokat vagy a biztonsági őrt féltem, hanem az ott tartózkodó ügyfeleket.
Sok szó esik mostanában a karámokról és a bliccelésről. Több fórumon írták, hogy a Budapest-bérlet bevezetése óta teljesen feleslegesek a karámok, hisz akinek van BKV bérlete az minden gond nélkül felszállhat bármelyik vonatra még akkor is, ha a BKSZ határán túlra utazik, és…..
Míg Magyarországon a BKV és a MÁV dolgozói béremelésért harcolnak, addig más országban a tömegközlekedési cégek dolgozókat bocsátanak el, mert csak így tudnak lefaragni az adósságukból.A román államvasút, a CFR az idén több mint 12 ezer dolgozót bocsát el 78 ezer…..
Retrosoft Hamarosan indulunk... 2009.03.04 00:00:00
Csak még kell csinálni dizájnt, ahhoz meg idő kéne. :)..
Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzésen 50 millió darab jegyszelvényt vásárolt 2 milliárd 375 millió forintért a MÁV Start Zrt., a vételár az eredetileg becsült összeg közel duplája – közölte a cég a Közbeszerzési Értesítőben.A hőpapír alapú…..
parapp 2009.02.11 00:11:00
 ha gyurmából lennék, átgyúrnám magam más alakúra.mondjuk amorfra...
gery 2009.02.11 13:14:51
Surfin' Blog 30=28 2009.02.09 23:40:00
Azt hiszem, megint csak engem zavar, hogy a 30 napos MÁV bérlet 28 napig érvényes. De legalább megy a vonat.....