Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mákos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly november közepén tudósítottunk arról, hogy a Magyar Bormarketing Nonprofit Kft csapata testületileg felmondott. Az eredetileg Magyar Bormarketing Kht.-nek hívott testület tevékenysége 2007-től indult be érdemben, miután a borászok hosszú időn át küzdöttek azért, hogy az…..
2009-től nem az Etyeki Pincefesztivál meghívottai szavazhatnak a borászok borászáról, hanem azok, akiket az imént létrehozott Vinum Praemium Alapítvány az adott évben a legjobb ötven közé választ. A kuratóriumnak tagja lett a Művelt Alkoholista egyik szerzője is. A végső…..
mákos 2009.04.03 18:57:20
A jegyzetek első bekezdésében az idei bécsi Welt WeinFestival-ra érkezve előre megfontolt szándékkal három Weingut Knoll Grüner Veltlinerrel kezdtem. Ennek hatására másnap a Wein & Co-nál, gondosan összeállított nemzetközi bevásárlólistámat hirtelen felindulásból sutba…..
Ködbe vesző gyermekkorom egyik kedvenc ifjúsági regényében, a Winnetouban szerepelt egy fületlen vadász, Sans-Ear, akit levágott fülkagylói és rettenthetetlen bátorsága mellett furcsa neve tett híressé. A név ugyanis félig francia, félig angol, s ezt a keveréknyelvet állítólag…..