Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaucho.magiar

17 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kétségek között sunáznád, mi? 2011.03.22 23:47:00
  blogger egyre inkább kezdi azt érezni, hogy a világ végképp elment mellette. hogy olyan dolgok váltak teljesen megszokottá és elfogadottá, amelyek messze-messze túlmennek az általa ízlésesnek tartható dolgok körén. ilyenkor nyilván a liberális, szabadszájú, szabados énje…..
A fő okok, amiért a szuperszónikus gépek nem lettek sikeresek –a Concorde-ot leszámítva – az, hogy irgalmatlan mennyiségű üzemanyagot fogyasztanak gyorsulás közben, illetve a hangsebesség átlépésekor fülsüketítő hangrobbanást produkálnak. Nos, a NASA most mindkét…..
gaucho.magiar 2010.07.01 00:16:21
@aversio avagy pacalfagylalt: megveregetni egy rokonod vállát, aki 16.000 kilométerre lakik
Chile az 1998-as dicsőséges, Zamorano és Salas vezette csapat szereplése óta 12 évet várt, hogy újra kijusson egy labdarúgó-világbajnokságra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy ez miként sikerült nekik, illetve egy kicsit elemezzük a vonatkozó statisztikákat is.A mostanit megelőző…..
meg, ha már kérhetem, akkor kedvezményes lakáskiutalást is. viszont, ha már, akkor legyen műfajokra és szerzőkre is lebontott ötéves terv is, és megfelelő bizottság vizsgálja a tervteljesítést. és azt is szeretném, hogy minél vidámabb és aktivitásra serkentőbb dolgokat ír…..
nyilván blogger is öregszik, még ha olykor nehezen is veszi tudomásul, de mégis valahogy szinkronban érzi magát a korával. ettől függetlenül azért van az, hogy olykor kifejezetten szeret elmenni az éjszakába, s ha már, akkor azért többnyire romkocsmákba megy - csak nem nő be a…..
gaucho.magiar 2010.06.02 11:25:27
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
Budapesten is kezd kialakulni a nemzetközi konyhának az a minimuma, ami elengedhetetlenül szükséges egy világvároshoz, megvan a Tsingtaót árusító kínai éttermünk, a Punjabban állítólag lehet indiai sört kapni a curry mellé, és ami tulajdonképpen valószinűleg egyszerű, de az…..
A téma tehát adott, minekutána mostanság egyre inkább elmerülök a hip-hop körökben és egyre kevésbé tetszik már az amerikai -muthafucka- gengszterkedés (Eminemnek azért respekt), így a műfaj honi kínálatába igyekszem minél mélyebbre belevetni magamat. Tetszik a magyar rap, a…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..
cseh világos sör   Nehéz objektíven értékelni a modern kor sörfogalmának alapítóját, a pilseni sörgyár világhíres 1842-es világosának leszármazottját; főleg ha az ember birtokában van annak a szerencsének, hogy kóstolta azt frissen főzött és csapolt formájában is,…..
gaucho.magiar 2009.08.18 22:42:21
mobillal a szigeten összegezve 2009.08.17 11:30:00
legjobb koncert (meglepetésemre): faith no more, na és miles davis volt zenekaralegjobb dolog általában: la fura dels bauslegjobb pia: pilsnerlegjobb buli: hvg..
mobillal a szigeten 5 2009.08.17 11:20:14
..
mobillal a szigeten 4 2009.08.16 13:19:00
mobillal a szigeten 3 2009.08.15 19:23:00
 ..