Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I love JU

0 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegrire kényelmetlen feladat várt vasárnap este, mivel a Roma elleni kétgólos vereség után kellett értékelnie csapata teljesítményét, jövőjéről azonban nemigen kívánt konkrét válasszal szolgálni. „Elég decens teljesítmény volt, de az első félidő három vagy négy óriási helyzete után…..
I love JU 2019.05.22 16:09:38
A Juventusszal zsinórban három bajnoki címet is gyűjtő Antonio Conte nevét egyre gyakrabban emlegeti az olasz sajtó, s borítékolható, hogy a Chelsea-től elköszönő szakember hamarosan szülőhazájában vállalhat majd újra munkát. A szakember hosszabb interjúban vallott torinói…..
I love JU 2019.05.21 16:12:13
@Shyr Kahn: egyet értek!
Federico Bernardeschi nyilatkozott két héttel a Juve-Ajax mérkőzést követően, a La Gazzetta dello Sport újságírója számos témakört érintett az interjúban, például arról kérdezte a toszkán születésű, 25 éves futballistát, hogy vajon sikerült-e rájönni arra, mi történt az Ajax elleni meccsen, hogy…..
A Juventus váratlanul nehéz meccsen gyűjtötte be a három pontot a Benevento otthonában, a 4-2-es eredmény beállításához szükség volt két tizenegyesre, amelyeket Paulo Dybala értékesített, ezen az argentin csatár lőtt egy csodálatos akciógólt, a negyedik gólt pedig Douglas Costa szerezte a…..
I love JU 2018.04.09 12:44:35
@mrdel: +1
A bianconero csapatnak nem kezdődött jól a Real Madrid elleni hazai meccs, hiszen Cristiano Ronaldo már a harmadik percben gólt szerzett, aztán a második félidőben a csapat szétesett, ahogy az Cardiffban is megtörtént. Ráadásul Paulo Dybala is ideje korán elhagyta a pályát két sárga lappal, így a…..
Alessandro Del Piero szerint túl sokat beszélnek a cardiffi vereségről, mivel ez a Juventus már másik csapat. „Szerintem túl sokszor felmerül a legutóbbi vereség.” - nyilatkozta a Juventus legendája az AS munkatársának. „Igen, többre lehetett volna számítani a Juventustól, különösen a második…..
I love JU 2018.04.03 16:17:07
Massimiliano Allegri szerint a Juventusnak folyamatos koncentrációra lesz szüksége a Real Madrid ellen, és a csapat nem adhatja fel, ahogyan azt Cardiffban tette. „Holnap egy kétmeccses párharc első mérkőzését játsszuk, egy olyan csapat ellen, amelyik 1996-97 óta mindig játszott a…..
I love JU 2018.04.03 15:54:29
@juve1986: hagyjuk Ancelottit is, elegge leszerepelt a Byernnel is... semmi spirito nincs benne, mintha egy kicsit okosabb Ventura lenne csak...
I love JU 2018.04.03 15:57:30
@biancineri101: no Bl no party es ezt azert mondom mert valoszinuleg hogy a kedvenc GIGInknek ez az utólsó esélye, hogy a hatalmas karierjét megkoronázza a nagyfülüvel... ne feledkezzünk meg erről... ha nem másért, akkor ezért minden játékosnak a maximumok maximumát kellene adja az idei BL-ben...
I love JU 2018.04.03 16:00:09
@Rikoo: +1. Allegri látszik h gondolkozik és mindent beáldoz az eredmény érdekében. Nagy huzas volt az idén is a váltás (4-3-3-ra, a sok kapott gól után), szinte akkora, mint tavaj a 4-2-3-1-re való átállás...
A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülődő játékosokat a csapat veterán védője, Giorgio Chiellini képviselte a mérkőzést megelőző hétfői sajtótájékoztató alkalmával. "Az AC Milan elleni mérkőzés fontos volt a bajnokság szempontjából, s nagy…..
A Milan csapatkapitánya, Leonardo Bonucci felfedte, gólszerzése esetén nem szeretett volna ünnepelni, ezt az elképzelését azonban megváltoztatta, amikor az Allianz Stadium közönsége elkezdte szidalmazni őt. Az egykori Bianconeri-védőt első "hazalátogatása" alkalmával a torinói közönség minden egyes…..
I love JU 2018.04.01 13:57:38
@JuventusFanatikus: ja :( kár érte...
A Juventus az AC Milan elleni bajnoki mérkőzéssel tér vissza a válogatott szünetből, hogy azt követően hét közben a Real Madrid együttesét fogadja majd a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. "Chiellini jól van, s játszani fog holnap." - kezdte Massimiliano Allegri a Milan elleni…..
I love JU 2018.03.30 21:12:31
@Lulc: legyen mindkettő :)
A Juventus és Milan közelgő bajnoki összecsapása apropóján a mindkét csapatban megfordult Andrea Pirlo is elmondta a tapasztalatait. A két gárda szombaton 20:45-ös kezdéssel mérkőzik meg egymással. Miután az egykori olasz középpályás szerződését a Milan nem volt hajlandó meghosszabbítani, Pirlo új…..
I love JU 2018.03.30 13:09:03
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain megduplázná Miralem Pjanić fizetését, és talán a Juventus sem zárkózna el az átigazolástól megfelelő ajánlat esetén. A Corriere della Sera arról számolt be, hogy a PSG ötéves szerződést kínálna a bosnyák középpályásnak évi nettó 8 millió eurós bérrel,…..
A Juventus mestere, Massimo Allegri igencsak keresett figurának tűnik jelenleg, mivel az AC Milan és a Juventus keretével elért eredményeivel Európa leginkább értékelt mestereivé emelte magát. Az Atalanta elleni meccs előtt a livornói születésű mestert a jövőről kérdezték, ő pedig természetesen nem…..
I love JU 2018.03.22 12:03:05
A Juventus igazgatói a Liverpool német válogatott középpályását tették az egyik legfőbb célponttá, azonban a lejáró szerződésű, nyáron ingyen igazolhatóvá váló játékos iránt számos klub, köztük a Bayern München és a Manchester City is élénken érdeklődik, így…..
I love JU 2018.03.21 16:33:34
@rockitbaby: szerintem is
Kedvező hírek érkeztek ugyan Giorgio Chiellini állapotáról, de úgy néz ki, hogy a Juventusnak bőven lesz gondja a csapa összeállítása tekintetében, hiszen Alex Sandro sérülést szenvedett a brazil nemzeti csapatnál, s helyét a keretben a Shaktar Donyeck játékosa, Ismaily foglalja…..
I love JU 2018.03.20 19:40:04
A Juventus szurkolói számára megnyugtató hírekkel szolgált a torinói klub, mikor ma bejelentette, hogy nem bizonyult súlyosnak Giorgio Chiellini sérülése, így a veterán védőjátékos alighanem ott lehet majd az AC Milan elleni bajnoki mérkőzésen, valamint a Real Madrid elleni…..
A Juventus legendája, Alessandro Del Piero véleménye szerint Paulo Dybala bőséges idővel rendelkezik ahhoz, hogy felülmúlja az ő eredményeit szabadrúgások tekintetében. A gólok tekintetében a Juventusnál rekordtartó támadó harmadik az olasz első osztályban értékesített szabadrúgások tekintetében,…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Paris Saint-Germain csapata élénken érdeklődik a Juventus mestere, Massimiliano Allegri iránt. A francia óriásklub ugyanis arra készül, hogy az idény végén meneszti a csalódáskeltő eredményeket produkáló Unai Emeryt, aki egy…..
I love JU 2018.03.17 11:54:17
I love JU 2018.03.17 13:04:34
@m.martin91: szerintem Conte is jó lenne nekik. a Spirito megvan benne és egy kicsit mederbe terelhetné a dolgokat. de inkább az Olasz kispadra üljön le, hátha újjá éled keze között a csapat...
A Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon személyes Twitter-fiókján keresztül véleményezte a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását, s úgy véli, hogy a zebramezesek és a címvédő Real Madrid közelgő csatájából az elszántabb fél lép majd tovább a sorozat legjobb négy…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri is elmondta véleményét a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosításáról, s a szakember úgy gondolja, csapata éppen azért dolgozik, hogy ilyen párharcokat vívhasson Európa legerősebb csapatai ellen. "A Madrid? Két csodálatos labdarúgó mérkőzés lesz ez." -…..
A Tottenham Hotspur elleni csalódást keltő hazai döntetlennel, majd az azt követő csodálatos idegenbeli győzelemmel a tavalyi döntős Juventus ismét kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A zebramezes csapat időközben átvette a vezetést hazája bajnokságában, s biztosította helyét az…..
Massimiliano Allegri büszkén beszélt csapatáról, miután az Atalanta legyőzésével az Öreg Hölgy négypontos előnyre tett szert a Napolival szemben. „A tabella élén vagyunk négypontos előnnyel. A szezon döntő szakaszához érkeztünk.” - nyilatkozott a meccs után a mester a Sky Sport Italia számára. „A…..
I love JU 2018.03.15 09:54:13
@Il Principino: a Pool is elérhető szerintem, lehet kicsit keményebbek, mint az általad említett kettő, de a Spursnál nem jobbak, és mi egyre jobban formába lendülünk :D a Romaval eshetünk egybe? itt nem számít, hogy ugyanaz az ország? tényleg, sorsolás mikor lesz?
I love JU 2018.03.15 11:09:43
@Il Principino: köszi :) ja, szép lenne :D a Byernt meg a City-vel :D a többi már nem érdekel :D
I love JU 2018.03.15 11:10:16
@Alex8610: köszi :) várjuk :) Forza Juveeeeeeee! Csak előre!
A Juventus ma este pótolja az Atalanta elleni bajnoki mérkőzést, amelyet  a versenynaptár szerint eredetileg február végére tűztek ki, azonban az időjárás közbeszólt, s az erős, makacsul kitartó havazás miatt a feleknek végül későbbi időpontot kellett keresniük. A bajnoki…..
I love JU 2018.03.14 16:21:52
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
I love JU 2018.03.07 20:15:58
@epaska: :D :D

én meg sajnos rosszat álmodtam: 0-0 volt végig és a második félidő végén is csak kinlódtunk, nem tudtunk támadni :( az utólsó percekben sem volt teljes roham... vártuk a csodát... remélem nem ezt kell látnunk ma, hanem a nagy meccsekre komoly teljesítményt mutató csapatot. végül is itt az idő, hogy Dybi is mutassa meg az értékét meg Costa meg Pjanic is! ha már híresek akkor legyenek is hatékonyak!

Forza Juve!
Szombat este a Juventus szurkolói megjárták a poklot és mennyet, a zebramezes csapat előbb egy meglehetősen gyenge mérkőzésen, kapura tartó lövés nélkül készült zárni látogatását a Lazio együttesénél, hogy azután a ráadás pillanataiban Paulo Dybala egy csodálatos villanással mégis megszerezze a…..
I love JU 2018.03.05 13:26:08