Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Educado

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanítás. Nem csak tanári feladat. Egy új munkatárs betanítása, közös házi írás a gyermekeddel, mind olyan feladat amihez bizonyos oktatói képességekre lesz szükséged. És hogy mik ezek? Lássuk!..
A Lexus egy izgalmas új koncepcióval indítja a telet. Egy 2017-es IS modell és 42000 intelligens led kombinációjával. A LIT S a tökéletes Mikulásverda, vagy inkább izgalmas lehetőség? Mondjátok meg ti!..
TUD6OD A könyvrajongók álma! 2016.11.29 12:00:00
Japánban mindig előrukkolnak valami szokatlannal a különlegeset kedvelők számára. Így történt ez most is, amikor a tudás megszerzésére sóvárgóknak hoztak létre könyvespolcokból hotelt!..
Egy izgalmas projektbe futottunk a neten. Szinte nem is távirányító, inkább már varázspálca. Egy dizájnos kütyü, 25.000 legyőzött eszköz, totális boldogság...
Régiesen szólva, jó pap holtig tanul. Divatosabban mondva a 'life long learning' fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az viszont biztos, hogy aki önképzésre adja a fejét, érdemes feltennie magának a következő 5 kérdést!..
Eleged van a mostani melódból? Találnál valami újat, ahol megbecsülnek anyagilag, társadalmilag, és a cégek versenyeznek érted? Üdv a programozás színes és prosperáló világában!..
Az informatika ma már nem csak a fizikai határokat segít leküzdeni, hanem új, eddig kihasználatlan erőforrásokat, platformokat teremt, kreativitásra ösztönöz melyek, ha nyitott szemmel járunk ma már számokban is látványos fejlődést eredményeznek. Lássuk, mit kell tennünk…..
TUD6OD Sport-e az esport? 2016.10.31 06:00:00
Az elektronikus sport nagy gyorsasággal hódítja meg a világot. Sokaknak talán nem ismerős elsőre ez a kifejezés, nem tudják pontosan mit is rejt, azonban itt az idő jobban megismerkedni vele. ..
A kalligráfia nem csak gyönyörű művészeti forma, de rendkívül inspiráló is. A gyönyörű betűk művészének legelképesztőbb válogatását mutatjuk ma be...
Jelszóval védjük a bankkártyánkat, a hitelkártyánkat és az internetes életünk minden egyes területét. Ennek az egy dolognak feltörhetetlennek kell lennie, különben búcsút mondhatunk a pénzünknek, és a titkos adatainknak is! És, hogy vajon mi lehet a biztonságunk záloga? Hát a…..
Manapság már mozdulni sem tudunk a telefonunk nélkül. A közösségi felületeken kívül rengeteg ingyenesen letölthető hasznos alkalmazás létezik, amelyek megkönnyíthetik mindennapjainkat. Az alábbiakban öt ilyen egyszerűen használható, ám annál praktikusabb applikációt…..
Újból divatos borivónak lenni. A divatos borivó viszont tudja, hogy hogyan élvezze kedvenc italát a legideálisabb körülmények között. ..
A drónok egyre elterjedtebbek hétköznapjainkban. Nem csak szolgálnak minket, de művészeti értékkel is bírnak egy kreatív ember kezében. A legjobb 20 kép következik, amely ma fellelhető!..
Az agykutatás és a marketingtevékenység házasságából született tudomány feltárja, hogy mire is vágyunk valójában mi fogyasztók. Vagy legalább azt elárulja, hogy milyen eszközökkel lehet minket vásárlásra ösztönözni. Véget érne a marketingesek vaktában lövöldözésének…..
TUD6OD 3 gyors tipp a stressz ellen 2016.10.15 12:00:00
A mindennapjaink egyik átka lehet, ha hagyjuk, hogy a megoldandó feladatok, problémák ránk telepedjenek és feszültté, stresszessé tegyenek. Különösen annak fényében tűnik értelmetlennek a bajainkon rágódni, mivel a stressz igenis legyőzhető!..
Úgy érzed nem vagy elég hatékony? Már délelőtt alig várod mikor ér véget a nap, és dőlhetsz be az ágyba? Van rá megoldás!  ..
Az állam és az Európai Unió is sok milliárd forint pályázati pénzt dob szét az idén. Te nem akarnál beszállni? Az egyetlen dolog amit tenned kell, hogy pályázol. Mi pedig megmutatjuk neked mire kell figyelned, hogy tuti nyerhess!..
Ahogy a személyes kapcsolatok kialakítása során, úgy a logókkal is csak egy esélyed van a kedvező első benyomás elnyerésére. Napjainkban egyre többen foglalkoznak az optimális logó kialakításával, ami nélkül talán esélyed sincs termékeiddel és szolgáltatásaiddal elérni az ügyfeleket. Mindezek…..
Van Gmail-es fiókod? A Chrome logójára kattintasz nap, mint nap? Kisegít a Google Translate? Igénybe veszed néha a Google Maps útbaigazításait? Az ismertebb Google eszközökön kívül a cég kifejlesztett már több webes alkalmazást is, amik rendkívül hasznosak mindenki számára, aki csak internetezik!..
Fáradtnak és kiégettnek érzed magad? Változtatnál, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? 7 tippet adunk, hogyan frissülj fel szellemileg, és vágjon újra az agyad mint a beretva!..
Létezhet, hogy valaki egy másodperc alatt egy oldalt olvasson el? A technika megalkotója szerint igen. Nézzük át együtt a módszer 5 lépését, hátha valakinek bejön és a 25 ezer szó/perc olvasótempónak köszönhetően egy életre megszabadul az időt rabló, de fontos olvasnivalóitól!..
Mert egy talpraesett ember csak a leglényegesebb információkat fogadja magába. De azokat nagyon. Hogyan is?..