Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károlyi Mihály

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nemrégiben történt eseményt mesélünk el Nektek, reméljük hasznosnak találjátok majd!   "Történt egy hideg, behavazott téli napon, hogy elindult a család egy hétvégére csúszni egyet léccel, vagy ami nekem jobban megy...szánkóval. A gyerkőc nagy örömére. Bepakoltunk az autóba a “túléléshez”…..
Árumánia Webshop Blog B.U.É.K. 2017.12.31 10:52:20
Újra elérkezett egy újabb év vége. Belegondoltatok már, hogy holnap már közelebb leszünk a 2030-hoz, mint a 2004-hez? Észbontó! :)   A világ sok táján, így Magyarországon is népszerűek az ún. új évi fogadalmak, amiket az új év első napján kötnek magukkal az emberek, hogy ezeket innentől fogva…..
Bejött a rossz idő? A srácaid nem tudnak kimenni a szabadba focizni, labdázni, biciklizni, tombol bennük a felesleges energia. Bent a lakásban meg csak a tévét bámulják. Nehéz őket kizökkenteni.         Azonban az Air Soccer társasjáték felállítja őket a karosszékből.…..
Lassan eljön az év legszebb ünnepe, a karácsony. Az egész éves pörgés, munka, rohanás után pár nap nyugalom, békesség következik. Azonban ez, többségében tényleg csak a karácsony napjaira vonatkozik. Az ünnep előtti 2-3 hétben a készülődésé a főszerep. Ki kell találni, mi kerüljön idén az ünnepi…..
A sport, a mozgás egészségünk megőrzésének egyik alappillérje. Egy stresszesebb nap után feltölt egy kiadós torna, a gondokat elfelejtjük, az agyunk kikapcsol, pozitív energiákat szabadítunk fel. Eközben szervezetünk méregtelenít, az izmaink dolgoznak, és a vérkeringésünkre…..
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én sokszor nem férek el a szekrényemben. A ruhák egymáson, ha egyet kiveszek közüle, borul az egész. Persze, jó lenne szellősebben, áttekinthetőbben pakolni,de nincsen helyem a polcos szekrényben. Az akasztós szekrény pedig majdnem üresen áll,…..
  A 21. század a modern eszközök, a fejlődő technológiák, az internet, a számítógépek, a szórakoztató elektronika évszázada. Gondoljunk csak bele, hogy a mobil, okostelefonok már szinte minden háztartásban megtalálható. Sőt, már 6-7 éves gyerekeknél is szinte elvárás, hogy legyen okos…..
A vásárlás talán az egyik olyan tevékenység, ami mindannyiunk életében jelen van, mindennapjaink része. Gondoljunk csak bele, hogy a televízió, a mikrohullámú sütő, a gáztűzhely, a telefon, a szerszámok és még tovább sorolhatnánk, mindet meg kellett vennünk valamikor. Tehát vásároltunk. Vannak,…..
Furcsa módon az egyik legnépszerűbb túrázási időszak az őszi. (Miért nem nyáron, amikor a legjobb az időjárás, és a legtöbb szabadidejük van az embereknek? :) )     Ennek a talánynak a megfejtését meghagyjuk Nektek, helyette álljon itt néhány TIPP az őszi túrázáshoz:   Készülj fel a…..
A sorrend nem véletlen, hiszen így követik egymást időrendben: Október 31. - Halloween, november 01. Mindenszentek, november 02. Halottak napja   Először is nagyon fontos, hogy ne keverjük a Halottak napját és a Mindenszenteket, mivel két külön ünnepről van szó, nem is beszélve a Halloweenről,…..
Igen, még 2017 vége felé is úgy éreztük, hogy kell egy ilyen blog bejegyzést írunk, mivel sajnos még a mai napig is sokan félnek az interneten keresztül vásárolni. Természetesen vannak negatív példák is, amikor az embert átverték, vagy úgy gondolja, hogy nem azt kapta, amit…..
Nem csak tavaszi, hanem őszi nagy takarításról is szoktunk beszélni. Biztosan nem véletlen, hogy pont ez a két évszak köthető a “nagy” takarításhoz, hiszen tavasszal a téli piszoktól és a télen felhalmozott mindenféle kacattól szoktunk megszabadulni, míg az őszi nagytakarításnál is ez a helyzet,…..
  Az őszi időjárás lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat is csináljanak a családok, amiket máskor nem tudnának. Ha kimegyünk a szabadba a gyermekek jobban megismerhetik az anyanyelvüket, fejlődik a mozgásuk, új színekkel és formákkal találkoznak, és alapjában véve rengeteg új élménnyel lesznek…..
Eláruljuk a csattanót: az emberi tévedés   “Majd hirtelen a semmiből jött egy autó!” - Ez a mondat ismerősen hangzik?   Sajnálatos módon az autóbalesetek a világ minden tájékán mindennaposak, amik okát sokan külső tényezőkre vetítenek, viszont a valóságban ez kicsit…..
A klímaváltozás sok vitára adott és ad okot jelenleg is abban a tekintetben, hogy milyen befolyása van rá az embernek, illetve, hogy mennyi idő amíg a hanyatló tendencia olyan mértéket ölt, ami után már nem lehet visszafordítani a negatív folyamatokat, és ezzel veszélyzetetve van…..
Ha a hozzávalók megvannak, ennél egyszerűbben elkészíthető ételt biztosan nem találsz. Csak vékonyra kell szeletelni a hozzávalókat, majd hozzáadni az öntetet és végül tálalni.   Nézzük, hogy mi is kell hozzá:   Hozzávalók:   Retek, vékonyra szeletelve Fehérrépa, vékonyra szeletelve Hüvelyes…..
A napozókrém életünk elengedhetetlen részévé vált, de honnan is ered?   Nem csak a fájdalmas Nap okozta égési sérülések elkerülésében hasznos, de létfontosságú eszköz a Nap okozta betegségek elleni háborúban, mint például a bőrrák és más súlyos Nap miatt…..
Talán ezekkel a fenti szavakkal lehetne a legjobban jellemezni a nyarat. Hiszen ilyenkor általában több ideje van az embernek pihenni és felfrissülni, akár egy nyaralás során, akár csak az otthon kényelmében eltöltött szabadsággal.   Ugyanakkor a nyári idő nagyszerű alkalmat ad arra, hogy a…..
Itt a nyár, vele együtt pedig a strandszezon is elérkezett. Mindenki pihenni akar, utazik vagy kirándul. Mindenki más az uticélja. Van aki tenger, vagy folyópartra vágyik. Egyesek megelégszenek a magyar tengerrel, hogy ott mártózzanak vagy vitorlázzanak egyet. És van, aki kinéz egy magas, hűvös…..
Kicsik és nagyok egyaránt megőrülnek a nyári "medencés bulikért", igaz, ez minden korosztálynak mást és mást jelent. :)   Tény, hogy a tikkasztó hőségben az ember legszívesebben naphosszat egy hűvös parthoz lenne közel, de sajnos ez egyeseknek a munkájuk, vagy a gyermekeik…..
“A tél itt van!” - Furcsa állítás lehet ez, így június végén, de azoknak, akik kedvelik a Trónok Harca (Game of Thrones) c. sorozatot és/vagy könyvsorozatot, azoknak bizony ez egy nagyon kellemes mondat, hiszen hamarosan (július 16-án) jön a következő évad új része, ahol…..
Végre itt van a nyár teljes pompájában, teljes melegével. Van aki átkozza, van aki áldja a meleg időjárást. Te melyik vagy? Réges-régen Kínában az emberek a királynak és közvetlen környezetének természetes jeget “bányásztak” decemberben, majd azt a királyi jég kamrákban tárolták, hogy legyen mivel…..
Nézd meg rövid promóciós videónkat, amelyből megtudhatod, hogy mennyi minden csodálatos dolog fog várni Rád, amikor webshopunkat böngészed!   KATTINTS IDE A MEGTEKINTÉSHEZ!   Tartalmas böngészést kíván az Árumánia csapata!  ..
Árumánia Webshop Blog Gyermeknap 2017.05.11 15:10:00
Az ENSZ 1954-ben javasolta, hogy világszerte jelöljelnek ki a kormányok egy napot, amelyen a gyermekeket ünnepeljük. A nap célja, hogy felkeltsük a figyelmet a nehéz sorsú gyermekekre, az iskoláztatás hiányára - és ezek mellett természetesen a gyermekek részéről az önfeledt…..
  A jelenleg is tartott (egynapos) ünnep, ami az anyaság és az élő és elhunyt anyák tiszteltére szól jelenkori vívmánya a társadalomnak, nevezetesen egy Anna Marie Jarvis nevű amerikai hölgy nevéhez fűződik az Amerikában való elterjesztése. Hosszas küzdelem után sikerült elérnie, hogy Amerikában…..