Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chaseֹr

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
chaseֹr 2011.09.12 22:00:26
Eljött hát a nyár, mindenki vidám Az emberi világ ilyenkor boldogan vár, A Nap még le sem nyugszik, korán van hozzá, Mikor a fényes sötétben már fenevad prédál.   Nyári nap sugaraitól megolvad egy alakzat. Besüt egy rácsos ablakon, elolvasztja a havat, A jégben már látni…..
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
Megoldódott az áprilisi államháztartási többlet rejtélye, hazánknak új könyvelője van. Kazimir Lászlóné mérlegképes könyvelő elmondta, júniustól átállunk az EVÁ-ra. „Egy csomó tételt nem könyveltek le rendesen a minisztériumban, hegyekben álltak a befizetési…..
chaseֹr 2011.05.13 23:36:00
@aquarius62: Bakker, tényleg. Én sem vagyok jobb Kazimirnénél :/
Borzasztó és undorító ez az egész médiafröcsögés a mai szuperesküvőről. Eddig négy magyar csatornát találtam, amely élőben közvetíti a brit trónörökös esküvőjét és bele sem merek gondolni, hogy mi lehet az angoloknál. Sajnálom őket, főleg a lányt. Szegény a mai…..
Daedalus's nightvision report. Because the Saints return! ..................... Loading complete. .................. Old times map loading, @ 2005-2011. Ready to read. Please note that, this memories will contain agressive and horrifiing parts. ..........-----__ Igazából ennek az irománynak nem…..
Rettenthetetlen fotósaink magukat Szijjártó Péter unokaöccsének álcázva bejutottak a Fidesz 23. születésnapi ünnepségére. A Bibó István Szakkolégiumban található, a többek által a magyar dallamos death metál szülőhelyének tartott Pince klubban már az ünnepség…..
Erősödik a szalagcímekért folyó közdelem. Előzetes az áprilisi cikkeinkből. Egyre nehezebb megfogni a netezőket, ezért a HírCsárda is keményebb headline-okkal készül az áprilisra. Szerkesztőségünk munkatársai immár képesek a valóságtól teljesen független, hatásvadász,…..
Szemfüles fotósunk tegnap is ott járt a jelentősebb eseményeken, és mindent megörökített az utókornak. 2011. márciusának idusa, képekben.         Szemtanúk szerint Keanu Reeves-nek nem tetszett Orbán Viktor beszéde. Állítólag azért, mert nem beszél…..
chaseֹr 2011.03.29 01:02:48
    A formaságokra adva megcsinálom az első bejegyzést. Mindenkinek kedves / kedvetlen szórakozást, kellemes időtöltést itt és a forumtrollokat lángszóróval pörkölöm szarrá. Ez itt a Daedalus (Dédalusz) x). A csillagkapu Atlantisz leggyakrabban szerepeltetett emberi…..
chaseֹr 2011.03.21 23:08:38
chaseֹr 2011.03.22 09:39:23
@Rézinátor: Sajnálatos dolog :| Aszem ezért is választottam a Blogspotot a sok közül amikor új blogot akartam kezdeni. Take a try. Jávát meg hasznos tanulni.

Ja izé, vedd le az ajánlót a balszélről mert ketcicakonyhaja.blog.hu nálad hírdeti magát xD
A Ferihegy és a Lágymányosi híd átnevezése csak a jéghegy csúcsa. A kék metró új neve El Camino lesz, Tarlós Istváné pedig József nádor.   Tegnap nyújtotta be a kormány a tálcaközi földrajzinév-bizottságnak azt a javaslatát, amelyben a Ferihegy és a Lágymányosi…..
chaseֹr 2011.03.10 23:00:40
Az üdülési csekket és az étkezési utalványt egyszerre váltaná le az új horgásztallér – kikapcsolódás és evés 2 in 1.   A Nemzetgazdasági Minisztérium januárra ígérte az üdülési csekket leváltó Széchenyi Pihenő Kártya szabályozását, de ez még máig sem…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
chaseֹr 2011.02.08 20:45:38
@ProGamer's01: Akarodmondani VEGYE MEG. Ugye rosszul olvastam?
chaseֹr 2011.02.09 11:19:37
@ProGamer's01: Megérdemel hát :D De a Mesterlövész is megérdemel ennyit, hogy Freddy mondta: ''akinek nem ér meg 1500 Ft-ot ez a legendás játék, az nem érdemli meg hogy játsszon vele.'' :D
Tudom, hogy mindig sietve bontogatod az iskolában a tízóraidat, aztán csak tömsz és tömsz, hogy maradjon játékra is idő a szünetben. Most mégis arra kérlek, hogy olvasd el ezt a levelet, amit a tízórais csomagod tetejére rejtettem, mielőtt enni kezdesz.1. KategorizálásKategória:…..
Lectori salutem!Gőzerővel dolgozom Piri megtalálásán. Bár Babosné úgy tudja, hogy lánya Leningrádban tartózkodik, ennek ellenére én mégis kétszer abban a szerencsében részesülhettem, hogy láttam őt. Az itt feszülő ellentmondást úgy oldottam fel, hogy rájöttem: Piroska…..
Szia, Kedves Blogolvasóim! Mint múltkorában említettem, jóapámat ismét kis hazánkba vetette a sors. Természetesen Szederkénybe is ellátogatott, hogy megbeszélje a kultúrosokkal a kiállítás részleteit. Szombat este hozzánk is beállított, hozott magával sok-sok hasznavehetetlen…..
chaseֹr 2010.12.14 21:36:43
@Agyfasz: Nem veszed észre hogy direkt csinálja? hogy direkt írja így? :D Gyula, azon kívül hogy nem érdekes, még szórakoztató is a blogod, én azt mondom kell egy ilyen ;)
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
chaseֹr 2010.09.27 23:25:16
@verzo busz: Tanulj meg magyarul írni-ragozni, valamint érvelni és nem ellent mondani saját magadnak egy kommenten belül.

AZUTÁN jöhet a web kettő.
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
chaseֹr 2010.09.17 11:09:17
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..