Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recsegve fingó kecske

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár jó ideje élünk a permanens akciók, leárazások, kuponos hétvégék, szezoneleji- és végi sale-k világában, a lakosság egy részére továbbra is mágikus vonzerővel bírnak a figyelemfelkeltő táblák, áthúzott árak és minuszolt százalékok, amik sajnos sokszor csak mézesmadzagok. Nincs jobb tanácsunk:…..
Ami vacak egyből szemét is? És ha igen, azt hol kell kidobni? A menthetetlennek ítélt darabot a bolt nyilvanos kukájába hajítani például ér? Kedves Homár! Szeretném megosztani veletek a MarketWorldnél történt kalandomat és kikérni a véleményeteket. Előre szeretném leszögezni, hogy egy alig több…..
Recsegve fingó kecske 2017.12.22 11:08:59
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Recsegve fingó kecske 2017.10.22 16:04:12
@Lady Scarlett: Én pont ezért járok gyalog. Mindenhova is. :)
Nem ez az első eset, ami alapján érdemes az Euronics-ban árult extra garancia megvétele előtt alaposan tájékozódni és véggondolni, hogy ilyen lovat akarunk-e. Kedves Homár! 1,5 évvel ezelőtt vettünk egy Orion T32 DLED televíziót a Euronics-ban. Vettünk hozzá 5 év extra garanciát az eladó…..
Recsegve fingó kecske 2017.10.09 17:01:58
Ez valami mozgalom lehet? Vagy egyszerűen olvasónk peches módon többször is rosszul tájékoztatott buszvezetőkbe futott? A honlap - legalább is a Menetrendi változások szeptember 1-jétől című hirdetmény - alapján elég egyértelmű a helyzet: "Budapest – Jászberény – Jászszentandrás és a Budapest –…..
Olvasónk azt írja, hogy vegzálta a biztonsági  őr a Nyugati várójában. Hogy mivel vonta magára a figyelmét?  Ezzel a gyanús tevékenységgel: "rendezett, kulturált megjelenésemmel táskával az ölemben, telefonálgatva a MÁV várótermében várok a vonatomra." "Szombaton dolgoztam vasárnap reggelig…..
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
Biztosan lesz pár törzskommentelő, aki ránézésre vágja, hogy mit jelent pontosan a csudaképlet, amivel a Whirlpool megajándékozta panaszkodó ügyfelét, de azért lássuk be, hogy ennek értelmezése nem lehet alapelvárás egy hűtőgépvásárlónál, nem beszélve az angol nyelvű magyarázatokról és…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Recsegve fingó kecske 2016.09.24 00:39:12
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
Recsegve fingó kecske 2016.09.23 11:56:57
Aki már olvasott Wizz Air panaszt nálunk, annak sok újdonság nem lesz ebben a sztoriban, hacsak az nem, hogy az összes klasszik utaskiborító hiba benne van. Tanács hamarosan érkezik. Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel részben a nyilvánossághoz fordulnék tanulságként, másrészt Önökhöz…..
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Oké, 5 eur nem egy világrengető összeg egy külföldi utazás költségvetésében, de egyrészt az elv, másrészt a meghökkentő tény, hogy a posztban is linkelt fb oldal szerint a belépőkre szedett, picit megtolt, majd soha el nem számolt összegek beszedése napi gyakorlata…..
Recsegve fingó kecske 2016.09.10 19:07:59
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
Recsegve fingó kecske 2016.09.04 14:37:17
Emailes kampányban nyomult ingyenes házhozszállítási akcióval a Tesco nyáron. A terv jó volt, a kivitelezés már nem annyira. Nem értem, miért küldözget kuponokat ingyenes házhozszállítás kuponokat a Tesco, ha minden jel arra mutat, hogy eszük ágában sincs ilyen…..
Recsegve fingó kecske 2016.09.01 15:56:33