Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Explorador

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Odaadjuk nektek az egyik legnagyobb kincsünk, hogy vigyázzatok rá. És ti nem teszitek ezt, mert nektek nem kincs, csak egy újabb nyűg. Miért választjátok ezt az utat, ha nem tudjátok úgy teljesíteni, ahogy kéne? Az egészségügy a béka feneke alatt és már senki se mer kórházba menni, mert attól fél…..
OpenEyes Merre tartunk? 2017.02.18 11:10:57
Ébredjünk már fel!   Egyre gyakoribb szokásommá vált, hogy hozzászólásokat olvassak a interneten, mert kíváncsi vagyok rá emberek hogyan reagálnak egyes dolgokra, hogyan is fejezik ki magukat, mi az az eszköz, amivel nyilvánosságra hozzák a véleményüket. Azt kell mondanom a helyzet annyira…..
OpenEyes Néha a kevesebb több... 2017.01.23 21:17:59
Az egész világ gyászol! Mindenhol ezt lehet olvasni, mindenhol ezt lehet látni.  Megtörtént egy tragédia, ami felfoghatatlan és visszafordíthatatlan.Túl korán távoztak, még annyi mindent meg kellett volna élniük, annyi minden volt még, amit meg kellett volna tapasztalniuk. De úgy néz ki az ő…..
Ma szembejött pár dolog a dróton. Reggel láttam, hogy egy pékség ablakában gyűlöletkeltő felirat jelent meg. A fotó forrását a képre kattintva találjátok. Erre reagáltam is, amelyre egy templombajáró ismerősöm (már nem az, mármint nem ismerősöm) nagyon durva reakciót tolt be: Alig tiltottam…..
Explorador 2016.11.18 18:50:24
@BircaHang Média: Nem tudom te, hogy vagy vele, ha már így Istent hozod szóba, amikor még engem tanítottak Istenről ,azt mondták, h Isten mindenkit úgy szeret és fogad el, ahogy van és a saját képére teremtett... de még is homofób? azért mert neked azt mondták vagy beszéltél vele és mondta? Mert akkor elhiszem és túl is van tárgyalva...
A melegség nem betegség, mint a rák...de egy ilyen embernek hiába magyarázom.. de megsúgom, ha már ennyire beteg dolognak gondolod.. kezdj körül nézni a környezetedben vagy éppen akikkel összehozott az élet és biztos lehetsz benne, hogy volt köztük meleg is... és semmi bajod nem volt velük, mert éppen nem tudtad róluk... Megvagy győződve valamiről mert mint a Birka mész mások után, de a felszínnél többet te se látsz...
Egyáltalán nem esélyesebb a "homokos" apáknál az erőszak.... miért nem lehet erről hallani a médiában? vagy mivel tudod bizonyítani ezt az okos megszólalásodat?
És lezárom a témát, hisz ilyen embert, akin szemellenző van és olyanról papol, amit nem tapasztalt vagy semmi tapasztalat nincs mögötte csak megy a többiek után... és nekem arról beszél, hogy Isten is homofób... ne röhögtessük már ki magunkat... folyton ellentmondtok saját magatoknak... fogadjunk el mindenkit, de megszabjátok, hogy te meg te meg te pokolra kerülsz mert beteg vagy... ez aztán tényleg elfogadás és tényleg a szeretetről szól... ;)

Ui.: Köszönöm ezt a "kellemes" eszme futtatást....
Explorador 2016.11.18 17:45:07
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Kíváncsi lennék, az egyik gyerek bejelentené otthon, hogy meleg... akkor visszatérhetünk erre az undorító homofóbiára, amit te mutatsz...
Az meg, h jobb egy részeges apa, aki megveri a gyerekét vagy ne adj isten megerőszakolja... végül is teljesen jogos, sokkal jobb... Gratulálok ehhez a felfogáshoz, igazán csodálatos világban élsz...
OpenEyes Komment áradat 2016.08.23 22:37:06
Amióta az emberek szabadon kinyilváníthatják a véleményüket az interneten, azóta már mindenki úgy érzi, hogy bármilyen formában kulturáltan vagy kevésbé kulturáltan, de kinyilváníthatják véleményüket! Mindig kíváncsian nézelődök a különböző oldalakon ahol miután elolvasod a cikket elmondhatod mit…..
OpenEyes Tényleg jobbak vagyunk? 2016.08.19 15:06:30
Egyre többször lehet látni az interneten, hogy megkínoztak egy kutyát. Az állatkínzás egy nagyon összetett dolog és sokan elítélik, de még szerintem nagyon kevesen gondoltak bele egy embernél mitől is alakulhat ki ez. Nagyon sok dolog állhat ennek a hátterébe persze erre elfogadható magyarázat…..
OpenEyes Kezdet... 2016.08.18 21:14:17
Mindig sokat gondolkodtam, hogy vajon mások is látják-e azt amit én. Látják-e azt a világot, amit én látok, azokat az apró dolgokat, amiket én észreveszek. Pillanatok megragadása, új történetek elkezdése...apróságok mégis ha kicsit jobban kinyitod a szemed és nem csak a saját életed érdekel, akkor…..