Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brolin10

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
brolin10 2009.10.22 12:57:11
Ugyebár az Otherworld.hu stábjában vagyok, szoktam oda is írkálni cikkeket (mozisokat), meg ugye ott a fórumom.   Nemrég meghívtak egy Rock Band tesztelésre és bár a játékvilág új konzolos generációja cseppet sem hoz lázba, ezt azért mégis kipróbáltam. Így két…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
brolin10 2008.08.08 20:36:11
Szegény Gamekapocs! Mostanában rengeteg őrült talál rá erre a remek kis oldalra. Ezek népes táborát bővíti egy frissen regisztrált majomka nevü személy is akik mozdatlan szájjal szidalmazza bárki anyát nem félve a következményektől.Bár csak ne lenne ingyenes. dolgozzatok meg…..
Gyurkaságok Blogja N Mint Orange 2008.07.23 19:30:00
Újabb Gyurka-ivadék bukkant fel a Gamekapocs oldalán,aki ezúttal a trágár szavakkal próbál beilleszkedni,és még az egyik adminisztrátorunk szívét is megakarta hóditani.Na de lássuk hogy kezdődött:Orange: A jó édes kurva anyátokat, én vagyok a 101 kommentelõ! :DGhost beleszól!:…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Kihagytam néhány részt részt, ha nem baj(30 perces nyers gameplay)...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
A Feldobó A-teamre emlékeztető zene után sajnos egy álmos hang jön be (ami érthető a sokszori felvétel után) és kicsit vontatottá teszi az egészet...
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
brolin10 2008.06.09 14:50:12
"kalózol el minket..."  "ódió" :DHát emberek a City Interactive-tól ne várjunk sokat...TÖRÖLT VIDEÓ..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
brolin10 2008.05.31 12:15:51
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
brolin10 2008.05.10 21:17:53