Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Adrián.

0 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Elbukott az iPad 3 2011.08.16 08:01:00
A blogok, pletykaoldalak rengeteget írtak az idén ősszel érkező iPad 3-ról, de a hírt mi csak mérsékelten követtük le: túl sok volt a találgatás, bizonytalanság, ráadásul a sikeres iPad 2 mellett nem is tűnt logikusnak, hogy az Apple a ciklus felénél kihozzon egy új terméket.…..
Subba Törp 2011.08.04 23:51:34
Akinek van ideje, az nézze végig és pusztuljon :-DDDDDDDD. ..
.Adrián. 2011.07.27 00:31:08
Nem akarok senkit sem a bűnbe csábítani. De ha már felvetted, csináld ésszel, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Pali remélhetőleg egy életre megtanulta, hogy közértben/hipermarketben nem vesz többet kínai biciklit. Ráadásul ahelyett, hogy azonnal visszavitték volna, hogy ez szar, a Profival szerződött szerelőre bízták, hogy adja el 10000 forintért:Páromnak éppen biciklit szerettünk volna…..
Csak a szopás van ezekkel a fehér gépekkel. Emlékeztek még arra, hogy a 2006-ban bemutatott inteles modellek gyakorlatilag éveken át ugyanazt a hibajelenséget produkálták? A burkolat sárgult és repedt, és a jelenség olyan méreteket öltött, hogy az Apple garancián kívül is…..
Bence sajátos jótállást fedezett fel frissen vásárolt Whirlpool mosógépén. A Mediamarktban reklámozott 4 év garanciának sehol máshol nincs nyoma (papíron 2 év van), a gyártó mégis arról biztosította telefonban, hogy ők tudni fogják, ha eljön az idő. Kiváncsian várjuk az…..
Robogó Ilyen állat nincs is! 2011.05.26 10:00:00
Pedig van: én vagyok az! Kezdjük talán azzal, hogy sem 1995 táján, sem máskor nem akartam én motoros futár lenni. De valamiből élni kellett, és az akkor még létező műszaki diszkontban ordenáré kamuzások árán elnyert állásom 20 ezer forintos fizetéssel kecsegtetett. Előre…..
Sebestyén elkövette az egyetlen hibát, amit használtautó vásárláskor el lehet követni: nem vitt saját szerelőt az autó átnézéséhez, hanem egy nyíregyházi Mercedes-szalont bízott meg az állapotfelméréssel. 25 ezer forintért kiderítették, hogy tulajdonképpen semmi baja - naiv…..
Ismét jelentkezik i-Doki, aki ezúttal azt mutatja be nekünk, mit tud valójában az SSD, és hogyan lehet akár dupla SSD-vel felszerelni a MacBookunkat.Újra jelentkezem egy tanulságos hardveres poszttal, ebben az Optibay hasznosságát és az SSD (flash memóriás tároló) előnyös…..
Az AirPlay körüli érdeklődés, és az újító (általában jailbreak-elt) megoldások sokasága futurisztikus, már-már meseszerű érzetet kelt az emberben: mintha az Apple egy open szabványt adott volna ki, amiből most nekiállnak volna összekalapálni egy palotát a fejlesztők.Az Apple…..
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Appleblog Tuningoltam a MacBookomat 2010.11.10 12:24:00
Sokszor leírtam már a blogon, de most megteszem még egyszer: a munkaeszközöm jelenleg egy 2008-ban vásárolt fehér, műanyag MacBook. Két és fél év alatt sok minden történik egy géppel is, és persze utoléri a végzete: a gazdája egyre lassabbnak érzi. Miközben persze egyre…..
Hát nem állítom, hogy minden problémánk megoldódott, de annyit legalább elér a sebtiben összetákol frissítés, hogy ne vesszenek el az update után a legfontosabb emlékeink, fotóink. Amennyi hülyeség belekerült az új iPhotóba, ez is valami.Az update 35 megabájt, ennyi helyre van…..
Aki még nem tette meg, ne is tegye. Kedden felraktam a programcsomag új verzióját, és bár egész jót röhögtem azon a traileren, amit az iMovie-val összeállítottam a nyári nyaralásomról, idegrángást kapok, ha az iPhotóra gondolok.Elmondom, mi a legnagyobb bajom. Ez:A fotó teljes…..
Eddig sem nagyon titkoltuk, hogy az Androidot tartottuk az iPhone egyetlen komoly konkurensének, annak a platformnak, ami eséllyel veheti fel a harcot az iOS-sel szemben, viszont soha, egyszer sem éreztük úgy, hogy jobb lenne annál. Az iPhone nyomdokaiban haladt, lemásolta a legjobb…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Az i-Doki sorozat újabb része következik, a MacBookok és az iPhone hibáinak felsorolása után ezúttal a különböző iMac-generációk szériahibáit szedjük össze, majd azokat a meghibásodásokat vesszük sorra, amelyek minden szériánál előfordulhatnak. i-Doki ebben a hónapban is…..
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..
.Adrián. 2010.10.06 13:44:58
Amikor megpillantottam a hírt, hogy az iPad gyártási kapacitása jelentősen megnőhet, miután egy új touch panel szenzorokat szállító gyárat találtak a beszállítók közé, csak erre tudtam gondolni: na vééégre. Miért tartott ilyen sokáig a szűk keresztmetszet kibővítése,…..
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..