Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Portadf

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arkagyij és Borisz Sztrugackij – Piknik az árokparton A „furcsa” nem a legmegfelelőbb szó a Zónára, talán még a „más” sem fejezheti ki kellőképpen, mit is jelent ez a hely az embereknek. Lényegében még a tudósok is csak találgatnak, vajon mi lehet, mivel van tele, milyen célból került éppen oda,…..
Dan Abnett brit képregény, novella és forgatókönyvírót mindig is a science-fiction foglalkoztatta leginkább. Ezek közül a legismertebbek a Warhammer 40k témájában íródott könyvei melyek közül a „Gaunt szellemei” című mű érte el a legnagyobb sikert. A Marvel berkeiben is…..
Tullio Avoledo - Az ég gyökereiMondhatjuk-e, hogy a tetteink minket határoznak meg, hogy amit teszünk, azt mi akartuk így? Mondhatjuk-e, hogy van szabad akarat, vagy mindenki egy bizonyos ösvényen jár, amit kijelöltek neki születésekor? Vajon van ráhatásunk, hogy mivé válunk és mondhatunk-e bűnösnek…..
Sokaknak csak gimnáziumi gyötrődés jut eszébe, ha az orosz irodalmat említik nekik, hiszen lássuk be, a realizmus időszakában születtek olyan művek, ahol a nyúlfarknyi történet és tanulság több száz oldal környezetleírás, írói elmélkedés és gondolati zsákutca mögé volt rejtve. Ezen könyvek olvasása…..