Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiorina

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalanszor teszi fel magának az ember a kérdést, hogy van-e értelme segíteni azoknak akik valamely rendszer fogságában élik életüket? A kérdés bár jó lehet, eleve egyfajta pesszimista hozzáállás érzetét közvetíti, de mint látjuk majd, sajnos ez nem teljesen alaptalan. Az,…..
Fiorina 2017.02.17 13:18:40
@t.csilla: Meg bizony. Engem is megviselt. Foleg, hogy en kozel egy evig meg jartam gyulekezetbe...mintha gyilkos vagy pedofil lettem volna...borzaszto. Aztan egyszercsak atfordult ez az egesz...mindig is kegyetlennek es igazsagtalannak tartottam a kikozositest, de egy este az egyik ven olyat mondott, hogy azt mondtam magamban...na itt a vege. Elmentek ti a k......
A labam tobbe be nem teszem. Akarmennyire fajt a megalazas...egy ut volt....mert lelki teher nelkul megszabadultam az elmult 27 evtol. Lezartam, nem gerjeszt mar bennem duhot. Sajnalom melysegesen, akik meg nem keszek de erzik, hogy ez milyen gaz mar. Akik meg felnek...de hat mitol?? Nincs mitol....ez itt a valodi szabadsag, valodi SAJAT lelkiismerettel.
Es igen, tok jol megfogalmaztak elottem, hogy sokaknak sz@r a munkaja es itt valakik lehetnek. Fonokok, diktatorok, birok, pszichiaterek..mivel sekelyes a szexualis eletuk ezert belemasznak maseba..elvezkednek mason...fujj. Szegyellem, hogy valaha kozejuk tartoztam.
Es aki meg csak fontolgatja a piros kapszulat.....igen...nehez lesz, egyedul lesztek egy darabig. Megvetessel neznek ratok...HAT AZTAN??????Az csak atmeneti, kibirhato, az "aldozat" jelentektelen a "jutalomhoz" kepest. Ez a valodi elet ;)
A keresztény értékek ellen indított  támadás miatti, egyre gyakrabban olvasott siránkozások beindították a fantáziámat, ami amúgy nem jellemző rám. Mivel sehol nem tapasztaltam még ilyet, ezért kénytelen voltam én kispekulálni, hogy milyen is lehet az, mikor a keresztény értékek ellen támadást…..
Sefatias A valóságtól távol 2016.12.05 21:32:44
Ha már Sytka is a valóságot hiányolja, akkor én is belefogok. Az elmúlt kb egy évben nekem is gyakrabban csúszott ki az ujjaim közül ez a szó, miközben a posztjaimat vagy a kommenteket írtam. A keresztények hite, tanítása sokszor a valóságtól eltérő dimenzióban dolgozik. És talán ez az oka, hogy a…..
Az előző posztot ott hagytam abba, hogy véleményem szerint nem létezik olyan, hogy szabad akarat. Az emberiség mindig is csupán rabja volt a körülményeinek, és soha nem látott túl azokon. Ádám sem tudott minden választási lehetőségről. Bár nem tudjuk, hogy a történetben mi…..
Sefatias Visszafelé előre 2016.02.27 09:43:59
Van aki érdeklődéssel, és van aki megvetéssel kíséri figyelemmel a vívódásaimat. Az, hogy ki melyik táborban van, az jórészt attól függ, hogy megérti-e azt amin keresztül mentem, illetve megérti-e azt, hogy mi a célom. Úgy gondoltam, hogy szánok egy posztot arra, hogy elmagyarázzam magam azoknak,…..
Fiorina 2016.12.04 22:42:01
@sefatias:
Ez tetszik:"ha szabad vagy,akkor nyugodtan tehetsz fel kerdeseket"....ez mekkora!!!!! Igen....mindenki erzi csak mocskos modon becsapja magat: tanunak lenni egy oriasi borton...egy Tower jellegu :/
En is erzem, hogy hatalmas tehertol szabadultam meg. Annak ellenere, hogy kb full egyedul vagyok, hisz gyerekkorom ota a tanuk koze szocializalodtam. Fuu, hanyok az egesz szektatol. Megvetem oket, mert embereleteket, csaladokat tesznek tonkre. Mert Isten nevere szegyent hoznak.
Talán két éve lehettem keresztény, mikor egy hölggyel beszélgetve a hitről, előkerült a paráznaság téma. Én mélységesen elítéltem ezt a bűnt, hiszen jól ismertem azokat a bibliaverseket, amelyek egyértelműen kifejezték Isten nemtetszését a paráznasággal kapcsolatban. A…..
Fiorina 2016.12.04 22:23:20
@sefatias:
Szep.
A peldabeszedek iroja meg ova int a parazna notol....erdekes.
Aztan a valas tiltasa...ezt sem ertem.
Neha azt erzem, hogy az egesz Biblia egy szemfenyvesztes. Egy hamis biztonsagerzetet ado manko. :(
Ha vegiggondolom az eletemet, Isten nem hallgatta meg a segelykialtasom,n huzott ki a "mely vizekbol"...pedig nem csak ugy vartam, hogy segit hanem kertem,konyorogtem.
UgY eltem az eletem, hogy barmikor meghaltam volna a hitemert....mostmeg abban sem vagyok biztos, hogy Istent erdekli meg az emberi faj. :(
Fiorina 2016.12.04 22:28:40
@sefatias:
Koszonom :)
De Isten segitseget akkor sem ereztem es nem erzem. :( Es nem ertem miert. Ez a tanuktol fuggetlen. Oszinte hitem volt.
Fiorina 2016.12.04 22:30:20
@sefatias:
Hogy?
Azoknak az embereknek, akik elhagyták Jehova Tanúi gyülekezetét, ám mégis szeretnék Istennek szentelni az életüket, komoly dilemmával kell szembenézniük. Hozzá voltunk szokva a „pontos ismeret” illetve az „igaz vallás” fogalmához. Miközben szabadon nézelődünk a…..
Fiorina 2016.12.04 21:57:42
@sefatias:
Ez durva. Viszont roluk azert egyertelmuen kijelentheto, hogy nem eppen Isten szerinti egyhaz.
En egyaltalan nem vagyok biztos benne, hogy kell lennie konkret vallasnak, mint Isten nepe. Jezus azt mobdta, hogy arrol fogja tudni mindenki, hogy a tanitvanyaim vagytok, ha szeretet van koztetek. Nem arrol, hogy predikaltok, vagy hierarchikus szervezetet hoztok letre. Csak ezzel hiaba ervelek...keves.
Fiorina 2016.12.04 22:01:44
@sefatias:
Az anyam konkretan tesz ram. Gunyolodik(huu de krisztusi), becsmerel, cimkez(hitehagyott vagyok). Es rettegek, hogy a gyerekeimet is odaedesgeti. Illetve nagyobb ero a megfelemlites. Volt hogy kizavartam a hazbol mert a gyerek elott mondta, hogy megolom oket mert nem akarok visszamenni. Agybaj...
Fiorina 2016.12.04 22:06:41
@sefatias:
Ezt meg nem olvastam ilyen gondolatmenettel....de tokeletesen parhuzamba allithato.
Ezek az igazi tragediak.
Nekem meg viszonylag friss ez...nehez,sot lehetetlen feldolgozni, hofy egy anya elfordul a gyereketol.