Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagycsupor69

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
Nagycsupor69 2009.12.07 18:11:50
Ruskyy tőletek várja a választ arra, hogy mit tegyen azzal a jóképességű autóssal, akiről könnyedén kiderítette, hogy ki az illető. Az biztos, hogy az ilyenek megérdemelnek valamilyen büntetést, de kérdés az, hogy önbíráskodással levélírónk mennyire süllyedne ugyanarra a…..
Nagycsupor69 2009.11.12 21:18:05
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Appleblog Utazó iPhone: Amszterdam 2009.03.08 12:03:00
Tudjátok, van ez a kép a fejünkben Amszterdamról, tiszta utcák, csatornák, fűszag, biciklik és kurvák, és a legfurább az, hogy mindez igaz, ráadásul nem külön-külön, hanem egyszerre, egyetlen ellentmondásos ingerben.Az utóbbi időkben az volt az érzésem a legtöbb európai…..
Nagycsupor69 2009.03.08 17:41:44
A folyamatos pereskedés, a gazdasági válság, és Gerendás Péter főszervező pillanatnyi hangulata miatt a 2009-es Sziget fesztivál mínusz két napos lesz - derült ki a Sziget Kft. aktuális évértékelő sajtótájékoztatóján.„Egész jó évet zártunk” - kezdte az…..
Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15,48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
Egy év házi őrizetre ítélték azt a kaliforniai fickót, aki 2001 óta gyártott marihuánás csokikat. Bár a tevékenység Kaliforniában a többi "gyógykenderbiznisszel" együtt védettséget élvez, a szövetségi törvények szerint illegális, a DEA-ügynökök pedig…..
Kitört az általános pánik a coffeeshoptulajdonosok körében, miután július 1.-től betiltották a  dohányzást vendéglátóipari egységekben nyilvános helyeken. Ez a szmókerek esetében annyit tesz, hogy kizárólag tisztán füvet szívhatnak, dohánnyal nem keverhetik. Ha az…..
Nagycsupor69 2008.11.10 00:13:12
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..
Nagycsupor69 2008.10.26 16:55:42
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Nagycsupor69 2008.08.29 19:23:12
Megint semmi köze a tévéhez, de ez tegnaphoz hasonlóan most lényegtelen. A magyar vízilabda-válogatott megcsinálta azt, amit még eddig senki: zsinórban harmadjára lett olimpiai bajnok ebben a borzasztó kemény sportágban. Köszi srácok, istenek vagytok...
Nagycsupor69 2008.08.24 11:02:16
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Nathan Schwartz, a Cleveland egyetem húszéves hallgatója ötvenezer dollárt vihetett haza az LG nemzeti üzenetíró bajnokságáról, amelynek a döntőjét New Yorkban rendezték meg múlt héten. Az alábbi szöveggel győzött:"Does everybody here know the alphabet? Let's text. Here it…..
Elvileg nem az én dolgom lenne az ilyen, de gyanítom sok ember jár(t) úgy mint én, hogy ma nem ment az internetje. Ha esetleg van ismerősötök, aki még mindig ezzel a problémával küzd, itt egy honlap, amely megadja a választ.Klikk..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Nagycsupor69 2008.07.07 22:37:13
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Nagycsupor69 2008.07.07 14:12:58
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..