Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ince

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
Another party was over... lencsetúladagolás, újévkezdet, újra-kell-menni-dolgozni-bevillanások. Hol van már az állandóan szóló, zavaró Last Christmas. Mindenhol konfetti. Sötét szoba, szótlanság, depresszió. Ezeket a dalokat csak úgy szabad végighallgatni, ha mindegyik után egy…..
ince 2009.01.05 12:24:49
Vasárnapra mindig leeresztünk, de hát ez van. Még egy utolsó újévi történet, holnaptól jön vl a friss, ropogós szakításokkal.Üdvözlet!Az én történetem közel két éve esett meg. Felfoghatjuk újévi átrendeződésnek is :)Kicsivel több, mint fél évnyi vajúdás után (nem…..
ince 2008.09.07 12:18:27
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Leginkább a túladagolt Warner és MGM rajzfilmek hatásával szeretnénk letudni az alábbi videó értelmezését. Azt azért mégse hihetjük, ilyennek született szegény. ..
ince 2008.05.29 12:38:18
Subba Korzó 2008.04.21 10:24:00
Ehhez biztosan nem fuzunk semmilyen kommentárt, figyeljuk csak a kreatív elme szárnyalását csendben. ..
ince 2008.04.21 11:08:59
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
Méghogy a finnek morcos, sótlan népek, akik csak inni tudnak?! Bár a többségre lehet, hogy ez igaz, azonban vannak ott is kreatív marketingesek, akik jó humorukról tesznek tanúbizonyságot. Angol szóviccekkel operálnak, méghozzá nem is rosszul. Amikor a "Monumental…..
A hét kiemelkedő teljesítménye mindenképpen a plymouth-i Gordon Thompsoné. Ő az, aki barátnője kérésére eltörte a lábát, hogy majd beperelhessék a lakótelepi bérlakásukat amiért az nem biztonságos. A szuper elme a zseniális ötlet mögött a barátnő,…..
ince 2008.04.14 08:25:23
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Eddig minden rendben is van (klikk a győri gimi bannerjére): De a fórumban ("iskolai buli szervezés", ahahaha), például itt, vagy itt stb, azért rendet rakhatna valaki hozzáértő, mondjuk a tesitanár. (Egy-két printscreen, ínségesebb időkre.) Azt mondjuk ezek alapján…..
Egyfelől a magunk részéről nem kedveljük különösképp a cirkuszt, ezt az idejétmúlt retrográd műfajt - kivéve talán a kínai cirkuszt, ami helyenként igencsak fasza és szórakoztató. Azt a cirkuszt pedig, ahol állatokat egrecíroztatnak a suttyó közönség - included sok-sok…..
ince 2008.03.31 09:14:48
subba sztem ezt nézzétek meg: www.youtube.com/watch?v=cQFmN2YMe4A

nem ismerös ez a szám valahonnan?
segítek: pokolgép...
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
ince 2008.03.17 19:20:30
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
Ez megvolt? Kattintsatok! Asztakurva. Sőt. Várdy Zoltánt pedig az újkeresztényi értelemben vett szeretettel üdvözöljük. ..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
ince 2008.03.10 08:09:00
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
ince 2008.03.07 08:01:25
www.youtube.com/watch?v=Nf-THKk1gyA
én ezen sokkoltam le, de nem ez az egyetlen....
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Subba Hülye videó: Travi törpe 2008.02.11 08:45:00
Kezdjük egy videóval a hetet. Csak mert a hétfő legjobb nap a héten, és mert ez a kedvenc számunk. Egy picit azért is, mert a videóban minden szereplő élő.  ..
ince 2008.02.11 19:10:17