Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flachs

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Le10Sport értesülései szerint a Juventus ismét egy francia játékost szeretne megszerezni a középpályára, név szerint Corentin Tolissót. A németek nem is ragaszkodnának a világbajnok futballistához, azonban több klub is szeretné megszerezni, Olaszországból a Bianconerin kívül az Inter és a Napoli…..
Flachs 2020.03.25 09:31:37
Olaszország Olimpiai Bizottsága (CONI) bejelentette, hogy fel kívánja függeszteni az összes sporteseményt az országban április harmadikáig. A koronavírus gyors terjedése és a számos haláleset miatt már így is visszás helyzetek keletkeztek, így például a vasárnapi Derby d'Italiát a Juventus zárt…..
Flachs 2020.03.09 21:06:05
Továbbra sem enyhül a káosz, amit a koronavírus-járvány hozott Olaszország életébe, s a legújabb hírek szerint Lombardia és több megye is vesztegzár alá került, az intézkedés pedig mintegy 16 millió ember életét érinti majd közvetlenül.  A bajnoki kiírás huszonhatodik fordulójából több találkozó is…..
A futballjátékosok olasz érdekvédő szövetségének, az AIC-nek az elnöke, Damiano Tommasi szerint a bajnokságot fel kell függeszteni. A sportvezető azt követően mondta el véleményét, hogy megsokszorozódott a koronavírussal fertőzöttek száma, és számos észak-olaszországi régióban utazási korlátozások…..
Flachs 2020.03.08 13:04:10
@venember83: @ZecH: Sajnos igazuk van a bajnokságot fel kell függeszteni . Be jön a játékosok közé is a vírus. Elég csak egynek az lenni akkor már az egész csapat karanténba kerül. Kivel áll fel az a csapat utánna ? Primavera? Nem beszélve a másik csapatról .fent áll a veszély ők is továbbadják. Vírus nem válogat. Nagy a kockázat.
A Juventus vasárnapi veresége után több lap is a klubon és csapaton belül felmerült ellentétekről számolt be. A milánói Corriere della Sera által közölt pletykák szerint a torinói klub vezetőségében kétségek merültek fel Maurizio Sarri kinevezése kapcsán, illetve hogy talán inkább Simone Inzaghinak…..
Flachs 2019.12.24 11:43:27
@babo0410: Lehet hogy az elején épített de az idő elteltével ez az ellentettjére fordult .
A Juventus már hét közben letudta bajnoki kötelezettségét, ma pedig megnyerheti a szezon első trófeáját, így kedveskedve a szurkolóknak az ünnepek előtt. A bajnoki címvédő ellenfele az Olasz Szuperkupa döntőjében a kupagyőztes Lazio együttese lesz. A zebramezeseknek van miért visszavágniuk, hiszen…..
Maurizio Sarri nem aggódott túlságosan a Juve idei első vereségét követően, pedig csapata még nem is szoros meccsen, hanem a 3-1-es eredmény alapján egyértelmű vereséget szenvedett a Lazio ellen. „Úgy gondoltam, hogy jó első félidőt hoztunk, nagyon, nagyon jó teljesítménnyel, de sajnos lehetővé…..
A Juventus érdeklődését igencsak felkeltette a fiatal norvég gólvágó, Erling Braut Haaland a szezon eddigi részében nyújtott teljesítménye, és a klub állítólag azt tervezi, hogy lépéseket tesz a csatár jövő nyári leigazolása érdekében. A Gazzetta dello Sport újságírója, Nicolò Schira szerint a…..
A Juventus egykori teljhatalmú ura, Luciano Moggi nem kímélte Maurizio Sarrit, aki véleménye szerint rosszat tesz a futballnak a folyamatos kifogáskeresésével. Az Öreg Hölgy aktuális mestere a Fiorentina elleni döntetlen kapcsán elmondta, hogy a kora délutáni időpont nem segítette a csapatát, amely…..
A válogatott szünet után a Juventusra sűrű program vár, hiszen a torinói csapat előbb a Fiorentina otthonába látogat, majd szerdán már a Bajnokok Ligája csoportkörében is megméretteti magát, az ellenfél pedig a hazai pályán játszó Atlético Madrid lesz. A kispadon végre bemutatkozhat a csapat új…..
Matthijs de Ligt a Parma elleni meccset követően a holland sajtónak nyilatkozott, és elmondta, hogy kissé meglepődött azon, hogy a padon kezdett. „Természetes, hogy játszani szerettem volna, és nem utalt semmi arra, hogy nem így lesz, ezért nem számítottam arra, hogy a padon kapok helyet.” - mondta…..
A Juventus megerősítette, hogy Maurizio Sarri nem fog helyet foglalni a Parma és a Napoli elleni meccseken a padon, hogy teljesen felépülhessen a tüdőgyulladásából. A klub nyilatkozatot adott ki ma este, amelyben rendkívül egyértelműen fogalmaz, így a mester egykori klubja, a Napoli ellen sem fog…..
Flachs 2019.08.22 19:54:54
Az olasz sajtó értesülései szerint a Paris Saint-Germain és a Bayern München is érdeklődést mutat a Juventus német válogatott középpályása, Emre Can iránt. A Juventusnak mindenképpen szűkítenie kell keretét a hamarosan induló szezon előtt, s mivel Sami Khedira végül meggyőzte az új mestert,…..
Flachs 2019.08.18 12:14:12
@Quentin_KR: A vezetősèg hibàja. Nem kellett volna annyi 30 feletti jàtèkos ide csőditeni. Ha csak nem az volt a cèl hogy innen vonuljanak vissza. Okè jo az öreg a háznàl de nem fél tucatnyi.
Angol pletykák szerint Paulo Dybala kapcsán komoly előrelépést történt a játékos és a Tottenham között, miután a piemonti klub elfogadta a londoniak ajánlatát a játékosért, hiszen nagyjából a támadónak is sikerült megegyezni a személyes aspektusok tekintetében Mauricio Pochettino klubjával. A minap…..
Flachs 2019.08.08 14:48:21
@rockitbaby: Messivel sem tud . Akkor mit vársz töle ?
Paulo Dybala várhatóan nem csatlakozik sem a Tottenham Hotspur, sem pedig a Manchester United keretéhez, állítja a Sky Sport Italia, így egy esetleges távozás esetén az egyetlen opció a PSG maradt. A Juve vezetősége mindenképpen értékesíteni szeretné La Joyát, azonban a csatár ragaszkodik az Öreg…..
A Manchester City egyre közelebb áll João Cancelo megszerzéséhez, mivel a két klub képviselőinek az álláspontja egyre kevésbé különbözik. Az átigazolás az elmúlt hetekben vakvágányra futott, mivel a Juventus 60 millió eurót kért a portugál futballistáért, a City pedig próbálta Danilo játékjogát is…..
Buffon visszatérése a Juventushoz egy elbűvölő történet, egy valóságos "love story", ami egy év szünet után folytatódhat, köszönhetően Andrea Agnelli és a korábbi csapatkapitány közötti megállapodásnak. De biztos, hogy csak pozitívumai vannak a visszatérésnek?  Buffon és…..
A mai sajtótájékoztatón bemutatkozott a Juventus mestere, Maurizio Sarri, s a szakember első nyilatkozatát adta a zebramezes csapat edzőjeként. "Az embernek világos elképzelésekre van szüksége a pályafutása során. A Napolinak szurkoltam, mert Nápolyban születtem, s úgy láttam,…..
A Sky Sport beszámolója alapján Andrea Agnelli ma délelőtt ellátogatott a Juventus edzőközpontjába, hogy még a tréning előtt beszéljen a csapattal. A Juventus elnöke a hírek szerint Massimilliano Allegri vezetőedzővel és a játékosokkal is szót váltott. Bár pontosan nem tudni, mi hangzott el a…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus három vagy négy gólt is szerezhetett volna az első félidőben, de legalább a legkevésbé fontos meccset veszítette el a csapat. „Csalódást keltő vereség volt a mai, mivel a csapat jól játszott. Javulnunk kell a befejezések tekintetében,…..
Egy igencsak érdekes és sokszínű meccsnek lehettünk szemtanúi és az izgalom sem maradhatott ki. Összességében egy jó összecsapást láthattunk, és a legfőbb célt, a 3 pontot is sikeresen megszereztük. A két félidő között voltak különbségek, de az egész meccsre igaz volt az,…..
A Juventus győzelemmel folytatta a Bajnokok Ligája csoportkörében, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel készülődhet látogatóba a kisebbik zebramezes csapat, az Udinese otthonába, a cél pedig nem lehet más, mint a gyönyörű sorminta folytatása. Massimiliano Allegri…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus megérdemelt győzelmet aratott, azonban még sokat kell dolgoznia az együttesnek. A bianconero csapat három győzelemmel kezdte a szezont, azonban most sem kerekedett könnyedén felül ellenfelén, hiszen a vezetőgól megszerzését követően Gervinho…..
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..