Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Penzkeresesaneten12

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most akkor Mészáros Lőrinc egyik cége megvette a Mediaworks-t, vagy nem vette meg? A Népszava tegnap még úgy „értesült”, hogy a Duna Aszfalt Kft megvásárolta a Népszabadsággal is megtoldott újsághálózatot. Mára azonban a Mediaworks cáfolta ezt, mondván, hogy osztrák tulajdonosa „épp jelentős…..
Kedves ügyészeim, vádlóim és feljelentőim! A lakás-ügyben született felmentő ítélettel a gondosan felépített vádhatósági koncepció elbukott. 2010 karácsonyát börtönben töltöttem az Önök meghívására. Arra próbáltak körmönfontan rávenni, hogy tegyek vallomást Juhász Ferenc honvédelmi miniszterre (de…..
Eltűnhetnek a helyi zöldségek és gyümölcsök a brit boltokból is piacokról, ha a szigetország távozik az Unióból, és korlátozza a munkaerő szabad beáramlását – figyelmeztetnek az ágazat szakértői. Ahogy a Guardian írja, jelenleg a mezőgazdasági munkák 90%-át végzik…..
Kedves Diákok! Szeptember elsejével újra várunk Titeket a könyvtárban! Nyitvatartás: hétfő, szerda-péntek: 8:45-10:55 és 12:30-15:00 között..
“Újra Gyenes Leventét választották Gyömrő polgármesterévé, miután felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték adócsalásért. Mivel a közügyektől nem tiltották el, Gyenes újraindult a címért, a kormányhivatal szerint viszont büntetése miatt továbbra sem lehet polgármester.” (Gyenes Levente: betölthetem a…..
Szerintem teljesen életszerű, amit a miniszterelnök elsőszülött gyermeke, Orbán Ráhel állít, hogy szeptember 17-20 között az ember lánya csak úgy kiugrik Bahreinbe, magánútra...
A fapados világjáráshoz nem csak filléres repjegy kell, de olcsó szállás is. A jóárasított repjegyekről gyakran írunk, de a legjobb ár-érték arányú szállás megtalálása is kulcsfontosságú, íme pár hasznos tipp sikeres kereséshez és döntéshez. A cél: a lehető legjobb minőségű szállás megtalálása a…..
Egy ideje nem merem kinyitni a saját postaládámat. Kissé félek a kalandra éhes, vágytól feltüzelt, apró testű háziasszonyok támadásától, akik ugyan alig tíz centisek, ámde roppant harciasak, és csak arra várnak, hogy beadjam a derekam, felnyissam a bádog levelesláda tetejét és végre az övék legyek...
Szépen csillog a holtversenyben kiharcolt ezüstérem, Cseh László riói teljesítményét mégis kudarcként könyveli el a hazai közvélemény. Ezt az érzetet ő maga is osztja. Sőt, még sugallta is, amidőn mentális okra vezette vissza a balsikert, mondván: „Rám zuhant az ötkarika.” (Facebook.com, augusztus…..
Válasszunk Játsszunk istent? 2016.08.13 16:27:00
A 444 szerint az önvezető autókról szól, de az újságíró "első gépeket" emleget. Gondolom a tudomány rovat remek munkatársa is bölcsészettudományi karon szerezte a diplomát, de pár történelemórát kihagyott. Mondjuk az első gépek ókori megjelenését tárgyalóktól kezdve. És nem, nem dönteni segít senki,…..
A biztosítók ugye a biztosítási díjakból élnek, nem lehet csodálkozni azon, hogy nem nagyon akaródzik nekik kártérítést fizetni csak úgy übtre, hanem nagyon alaposan megvizsgálják a körülményeket, és összevetik a biztosítási szerződésben apró részletességgel kibontott…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Bemásolom azt, amit a Facebook oldalamon tettem nyilvánossá. Elég a terrorból! Minden támogatást megköszönök! Kedves Emberek! Hosszú évek óta figyelem és szenvedem el jómagam…..
Te sem tudod soha eldönteni, hogy milyen pohárból kellene inni éppen a vörös- vagy a fehérbort? Pedig állítólag a megfelelő pohárból finomabbak a borok. Nem kell azonban többé ezen aggódnod, itt egy nagy összefoglaló, amiből megtudhatod, hogy melyik pohárból milyen bort kell(ene) inni...