Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petr100

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani…..
Kasynets Otokar, a cég "marketing igazgatója", a Kairos álom elsőszámú megtestesítője elhagyja a Kairost, ezt saját facebook oldalán jelentette be videó formájában. Nem meglepő lépés, egyre több ilyennel találkozhatunk majd, ahogy a károsultak haragja és a hatóságok közelsége egyre nő. Emlékeznek a…..
Petr100 2017.02.07 10:38:05
@refused: Megint? :D Kóser Zsuzska bizonyítékot is ígért! Várunk rá, mint egyszeri kajroszos a fizetésére már hónapok óta :D
Petr100 2017.02.25 09:10:13
@Fanto: Érdekes, hogy ott az MNB honlapján a figyelmeztetés.... (www.fsma.be/en/Site/Repository/press/warnfsma/2016/09-23_questraholdings.aspx)

Nézegettem, ki merre ment tovább.... Questrat hirdetnek sokan, de van, aki még a kajroszt futtatja. De akad Skyway is. Vajon meddig lehet büntetlenül piramist szervezni? Hol vannak a hatóságok?
Petr100 2017.02.25 09:12:24
@Fanto: Az internet megjelenésével az MLM totálisan értelmét vesztette, túlságosan drágán lehet elérni egy-egy potenciális vevőt, az MLM manapság semmi másra nem jó, csak piramisjáték létrehozására. Lehet ezen vitatkozni, de 100 MLM-s piramisjátékra jut talán egy valós MLM-s termékértékesítés. Az MLM-t a piramisjáték tartja életben, különben eltűnt volna már a süllyesztőben. Buta embereket még mindig könnyű beültetni.
Vezércikként hozta az index.hu - Magyarország legolvasottabb hírportálja - a Kairosról szóló cikküket. Az egyébként remek, csalókról és csalásokról szóló cikksorozat legújabb része eléggé összefoglaló jellegű, elsősorban "kívülállóknak" szólva, de mégis tartalmazhat olvasóinknak is pár új infót. A…..
Petr100 2016.11.06 09:11:55
@Hunor74: ctrl c ctrl v, ne linként használd, úgy működik
Petr100 2016.11.06 09:43:51
@icipicicsipa: szegény kissrác, ha az apja mélyen benne van és kap egy letöltendőt az egész végén, akkor nagyon nehéz gyerekkora lesz, egy életre kap egy pecsétet... :(
Attila! Nyisd fel a szemed, szeresd a fiad és csak semmi piramisjáték!
Petr100 2016.11.09 12:42:49
@kormoczil: Gratulálok! Szép munka volt!!!!

Most a levelek másolatát (eredeti cseh jegybanki és a választ) érdemes elküldeni az MNB-nek, mivel Magyarországon is nyittattak számlát az emberekkel, vagy 15000-rel, azaz a magyar jegybank, mint felügyelet is adhat ki egy figyelmeztetést, főleg a cseh jegybank után :D
Mint azt előre sejtettük, eljött a böjtje a piramisjáték-építésnek. A hatósági figyelmeztetések/vizsgálódások után, úgy látszik Fehéroroszországban léptek a hatóságok a tettek mezejére: 30 helyi Kairos-hálózatépítőt vettek őrizetbe, foglaltak le telefonokat, számítógépeket, luxusautókat. A hatóság…..
A Paypal, az ePayments és a Paysera után a Kairosnak szükségessé vált egy újabb elektronikus tárcára, hisz az előbbiek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Ennek a legújabb szolgáltatónak a neve Asset Global Consulting (Röviden AGC vagy "ÁGiCa" - ahogy a partnerek humorosan elnevezték ;)…..
Mostanában egyre több új elmélet olvasható arról, hogy milyen kapcsolata van a Kairosnak különböző nagyvállalatokkal, olyanokkal mint pl a Nissan. Sok partneroldalon még mindig állítják, hogy a Kairos és a Nissan partnerek, de már kevesebben mint régen - ma már inkább arról szól a fáma, hogy nem is…..
Petr100 2016.09.19 12:31:51
@Petr100: van gond, sok gond, de megoldják :D egy óra, majd este meghallgatom, biztos vannak benne nagyon szép dolgok :D gondolom ez a blog is belekerült :D
Petr100 2016.09.19 12:33:30
@Petr100: Lehet belőle csemegézni! Már próbálják leutánozni a Kairost, vajon tárhelybérbeadás, vagy piramisjáték oldalról? :D
A Kairos az ePayments-el való augusztusi hirtelen szakítás után, a Paysera-t szerette volna használni kifizetésre, viszont a Paysera 2016. szeptember 6-án körlevelet tett közzé, melyben figyelmezteti ügyfeleit a Kairos Planet piramisjáték-szervezésére:..
Petr100 2016.09.08 06:52:12
@fanto: Nem adtad meg a neved, telefonszámod és emailcímed, ezért választ nem fogsz kapni! ;)

Feszegettem ezt a kérdést, de mintha a falnak beszéltem volna.... Egy átlagos állítólagos Kairos partner közel 200 Tb-t tárol a Kairosnál, ami minimum 400 millió dollárba kerülne, miközben a konkurenciánál nincs 60.000 dollár....

a hívők szerint MUKSZIK.....!

Gratulálok a blogíróknak, a Paysera bejegyzés látogatottsága egy nap alatt az 5. leglátogatottabb cikk lett, érik a lekváros BUKTA!
A CC-org az Innovatíva csoporthoz hasonlóan csoportba szerveződve kínálja a Kairos termékeit/lehetőségeit hazánkban. Náluk tapasztalható egyfajta pozitív előrelépés, ugyanis megpróbálnak válaszokkal szolgálni. Sajnos természetesen a legégetőbb, a Kairos kliensének forráskódjának kérdése nem került…..
Petr100 2016.08.31 21:19:17
@vajkay: Elfogadom a véleményt!

Persze megint van egy gondolatom hozzá :D

A kairos hirdetésekben ezekről a profilokról írnak megjegyzést, nyilatkoznak a rendszer mellett (konkrétumot most nem akarok előkeresni, vannak mások tárhelybérbeadók is a talonban), plusz az oldalakon valamilyen formában hirdetik is. A nyilvánosság szerintem egy visszatartó erő.

Hírek? Nekem a bankcsere, a támadás sokat mond, valahogy így képzelem el a rendszer haldoklását, a lehívás megnehezítése, külső tényezőkre fogják miért nem megy, lehet valami elindult... hamarosan kiderül
Petr100 2016.09.01 17:08:06
@Justice11: nem a blog szerkesztői, hanem én csatoltam a facebook profilt, nem személyeskedésnek szántam, felmerült egy kérdés, hogy vajon a Carbonos piramisban ugyanaz a személy szerepelt-e, mint aki most is hirdeti magát a Kairosban. Nem személyeskedésnek szántam, puszta adatösszehasonlításnak (fénykép). Füfke esetében hibát követtem el azzal, hogy nem a konkrét bejegyzést (képet), hanem a profilját csatoltam. MEA CULPA! Bár kifejtettem korábban, hogy teljesen nyilvános adatokról van szó, melyet a tulajdonos oszt meg mindenkivel (megosztás nyilvánosan) az első kérésnek eleget téve megígértem a blog szerkesztőjének, hogy nem csatolok ilyen linket, továbbá, ha bárkit is zavar, akkor törölje/moderálja ki a posztot. Adatokról, tényekről kell vitatkozni, valóban. A két személy azonos, az nálam adat, de lezárom a témát ne menjünk félre! Tartom magam a korábbi ígéretemhez.
Petr100 2016.09.01 17:15:08
@Justice11: Elfogadták a munkaajánlatot, nem ők hozták létre...

A jelenlegi főszervezők több ezer ember beszervezéséért felelősek, aktívan tettek azért, hogy a hálózat bővüljön, az MLM rendszer elég magas szintjén állnak, nálam már az a kategória, amit nem lehet egyszerűen azzal kezelni, hogy hát őket is átverték, ők is áldozatok. 1.000 ember már komoly szám...

szerveznek, terveznek, tanácsokat osztogatnak, hirdetésekért fizetnek... komolyan hozzájárulnak a rendszerhez...

A Kairos nem kezdet üzleti tevékenységben Magyarországon, nem jelent meg. A bérbeadók jelentek meg, ez később jogilag fontos lehet...
Ismét egy nagyobbnak tűnő partneroldalon fedeztünk fel "válaszokat" a régi kiszámolós cikkre. Bár semmi közünk a kiszámolóhoz, és valóban vannak rajta elavult, nem teljesen jól átgondolt felvetések, nagy része tény és technikai/üzleti érv. Ezekre a szokásos, technikai/matematikai érveket átugró,…..
Petr100 2016.08.30 20:27:27
@Sanyeee81: Azt hiszem nem, nem értesz!

Egy szabálysértés (gyorshajtás) teljesen más eset, mint egy többszörös bűncselekmény, legalábbis szerintem. Soha nem állítottam, hogy minden szabályt következetesen betartok, sőt, igen, vagy hogy még meg is szegem. De nálam a szabálysértés és a bűncselekmény két külön kategória, lehetne jönni a gyorshajtás és emberölés esetével, ott azért ha nem is látványosabb, de érzelmileg erősebb lenne a párhuzam, hogy aki az emberölés ellen tiltakozik, az az autópályán is 130-cal megy, miközben, aki 180-nal, annak a gyilkosság is belefér(így durva, nem?). Azt gondolom, hogy a demokrácia is addig terjed, addig szabad csinálni valamit, ameddig a másik embert az nem zavarja, vagy közösséget, ha érted mire gondolok.

Szóval nem érdekel, ha mögöttem valaki 180-nal jön, lehúzódok. Az már zavar, ha egy örült tempó az én vagy más testi épségét veszélyezteti (ugyanez igaz, azokra, akik a sebességhatárt betartják, de az indokoltnál lassabban közlekednek, szerintem ugyanolyan balesetveszélyesek, de ez csak egy vélemény)

A kockázatot én máshogy fogom fel, mint te. Szeretem, ha látom a kockázatot, de ez is olyan, mint egy tőzsdei ügylet, ott van a risked, amit beteszel, a valóságban veszel egy email fiókot qwa sok pénzért, meg kölcsönadod a tárhelyedet, amiért fizetnek, ez a megtérülés. A baj ennél az üzletnél, azon túl, hogy ha igaz a feltételezés bűncselekmény, hogy a várható értéke nagyobb, mint a kockázat, azaz hosszútávon nem leszel vele nyereséges, persze lehetnek olyan pillanatok, de a statisztika mást mond.

Persze látom, hogy téged elvakít a nyerészkedési vágy, bele fogsz vágni, mert 150%, az 150%... Ilyen üzlet egyébként nincs, főleg nem ilyen alacsony - nulla - kamatkörnyezetben, ahol sokan annak is örülnek, hogy nem negatív a kamat (van rá példa). Szóval ilyen üzlet vagy nincs, vagy te találod ki, de az teljes mértékben kizárt, hogy ilyen széles tömegek részére elérhető legyen! Egyébként, ha ekkora ászok lennének és lenne mögötte üzlet, akkor miért nem tartanák meg a cég alapítói a haszon felét, 2/3-t? Hm? Mert akkora hülyék hozzá? Akkor is lenne bérbeadó, mert 50% az még mindig 50%! Ha jól emlékszem 19.000 font haszon volt az első lezárt üzleti évben, miközben 60 millió adósság...

Egy dolog mellett elmentél. A cég módosíthatja bármikor a veled megkötött szerződést 14 napos hatállyal (adott esetben pénzt sem tudsz lehívni, mert azt havonta lehet...).

Egyébként számtalan piramisjáték, üzleti csalás vezetett oda, hogy azok közül az emberek közül, akik beléptek sokan öngyilkosok lettek. Persze lehet mondani, hogy az ő döntésük volt, de ha itt is így lesz, biztosan kellemes érzés lesz, nem bántja a lelkiismereted?
Petr100 2016.08.31 16:44:50
@Füfke: Lehet új dolgot mondok, de amit a facebookon nyilvánosan megosztasz, szóljon az a legféltettebb magánéleti titkodról, vagy a Kairos-szal meglévő kapcsolatodról, az legalább olyan, mintha egy nagyváros sétálóutcájának hatalmas kirakatába tennéd ki. Szóval, ha zavar, hogy ki mit lát belőled, akkor egyszerűen ne "hirdesd", állítsd be a beállításokban az adatvédelmedet, ügyelj saját adataid védelmére, csak olyan posztokhoz férhessen hozzá mindenki, amit mindenki számára elérhetőnek szánsz! Addig amíg ezzel nem foglalkozol ne csodálkozz, ha megnézik az oldaladat, ahol egyébként a kairos-szal kapcsolatos dolgokat is megosztasz! Ha jól tudom, minden bejegyzésedet utólag is tudod módosítani!

Örülök, hogy egy "mainstream tech" cég partnerének adatbiztonság címszó alatt tudok segíteni ;)

Megjegyzés: A karitatív jellegű támogatás becsülendő, még akkor is, ha az valamilyen szinten saját érdekkörben történik, jó az irány. A fájdalmas az, hogy nem felhőtlen az öröm, ha bebizonyosodik, hogy nincs felhő, azaz a pénz forrása valamilyen formában bűncselekményhez kötődik (ugye itt feltétel, hogy bebizonyosodjon a csalás, vagy piramisjáték gyanúja).
Petr100 2016.08.31 16:47:02
@Sanyeee81: Alacsony a társadalmi morál, a gerincesség hiányzik és az erkölcs már nem érték, nem tudok mit szólni mindehhez...

Azt hiszem lépek....
A Kairos ma azt állítja, rendszere támadás alatt áll. A tünet: megint áll a kliens. Nem az első eset a hónapban, lassan már hetente megtörténik, és mindig van valami kifogás. Most az, hogy a rendszer támadás alatt áll, ráadásul mint a hivatalos oldalon is írják, rosszindulatú felhasználók által. Mit…..
Ahhoz, hogy a bérelt tárhelyből bevétel származzon, el kéne tudni adni a vállalati ügyfeleknek. De miért ne választana ilyen szolgáltatást egy vállalati ügyfél?..
Petr100 2016.08.23 19:43:22
Biogiliszta üzlet megvan a 90-es évekből?

hvg.hu/gazdasag/20120612_Kihagyott_ziccerek_biogiliszta_Benedek

Szerintem az sokkal jobban alá volt támasztva, mint ez.

Ahogy olvasgatom, gondolkozom, lehet a cég tulajok simán megússzák. Jó drágán adnak emailcímet, meg felhőt, ez a szolgáltatás jár a befizetett pénzért (na itt jöhetne a NAV, mert ha kiszámlázza az ÁFÁ-t, amit nem fizettek be, akkor mégis csak megfoghatóak lesznek, lehetnek). A tárhelyet bérlik, de nem lesz, aki bérbe vegye, ezért majd azt mondják a hatóságok megakadályozták őket vagy valami más indok és visszamondják, leállnak a bérléssel. A kaukciót mindenki elbukja, mivel az nem volt, nem az volt a jogcíme, illetve használhatja egy évig az ingyen mailt, de a tárhelyet visszamondják és nem fizetnek...! (javítsatok ki, ha rosszul értem a szerződéseket, nem mentem annyira mélyen bele, de tényleg!!!! nem vagyok jogász!!!).

Ennyi!

Lenne... ha a hivatalos konferenciák anyagát nem rakták volna fel a netre, mert ott bizony elhangzik pl. a Nissan neve és ott ül valamelyik felelős vezető, innentől szerintem hivatalos lesz... Persze el lehet távolítani, de a net mindent megőriz, legalább egy ideig. Lehet az a sok értékesítő (vagy tárhelybérbeadó) lesz bajban, aki olyanokat állított, ami nem volt valós, mint a Sony...

Mindenesetre szurkolok és követem a fejleményeket, mert kíváncsi vagyok a végére! Senki nem mondhatja, hogy nem volt aggály az üzlettel kapcsolatban, mert tele a net vele, ha valaki bukik csak magát okolhatja!
Petr100 2016.08.23 21:21:49
@Kairos Anti: Hú B@....meg! De komolyan. Egy ember mesélte valahol, hogy OTPs barátcsajszival megnézette és rendben találta, wow. Akkor írja alá!!! Mondjuk az első lépést megtette, mert legalább megkérdezett valakit, talán egy jogász jobb lett volna, nem árt, ha olyan nemzetközi, aki egyébként érti is az angolszász jogot, ha jól tudom Új Zéland a hatályos?

A 6. pont: Tudják, hogy azt jelenti, hogy bármit írjanak is alá, azt 14 napon belül megváltoztathatják?! Miközben havonta történik a pénz kifizetése? Gratulálok annak, aki aláírta.... Ez nekem nem együttműködési megállapodás, nyilván ez az én véleményem. Szerintem, ha bármi történik, semmi esélye nem lesz a károsultaknak, egyébként ha jól olvasom nem is azok, hiszen kaptak online szolgáltatásokat (ezek nagy részét ingyen is megkaphatnák!).

Ha a megérzésem bejön, akkor ez nagyot fog szólni!
Petr100 2016.08.23 22:07:47
@kairosjoke: Nem lepődök meg...

Több videóban elhangzik egy úriember neve, aki a MOL-nak volt informatikai vezetője, de a netes önéletrajzában 2010 körül még koordinátort és csoportvezetőt említ (Szolnoki Főiskolán tényleg betöltött egy pozíciót, az valósnak tűnik, de erről az informatikai vezetői pozícióról nem találtam semmit, gondoltam meg kellene kérdezni a MOL-t). A csoportvezető messze vana vezetőtől, nálam is, de tényleg jól hangzik....

Egy szakértőtől, aki ismeri jó lenne a pontosítás, szerintem is....
A Kairos köré nem csak magánszemélyek, hanem magánszemélyekből álló "csoportok" is felépültek, másféle, profibbnak tűnő köntösbe bújtatva az egész hálózatépítést. Hazánkban az egyik legnagyobb ezek közül az Innovatíva nevű csoport. Nem kívánunk a blogon személyeskedni, így nem fogunk konkrét…..
Kairos Figyelő Az egyetlen indok 2016.08.16 11:48:25
Ha már minden gyanús körülményt körbejártunk, marad egy, ami elvileg alátámaszthatná a rendszer működését, bár önmagában nem alkalmas rá. Ez pedig az, hogy - ezen cikk megírásának időpontjáig - nem ismerünk olyan hazai esetet, melynél a Kairos Technologies ne fizetett volna. (pontosítás - problémák…..
Petr100 2016.08.19 17:41:36
@Sándor3: Nem töltök vele napi 10-12 órát, 24-et sem. Engem irritál, hogy folyamatosan az arcomba kapom a különböző Kairos klónoldalak hirdetését. Gondolom ott követtem el a hibát, hogy az elején rákerestem, érdekelt miről van szó, ráadásul az első értetlenkedő kérdésemre azt kaptam, hogy járjak utána, megtettem. 2015 novembere után, februártól indult el a nagyüzem, amikor egyre nagyobb számban kaptam az arcomba a hirdetéseket. Folyamatosan keresem azt az embert, aki nyíltan válaszolna a megfogalmazott aggályaimra, hajlandó lenne egy vitára, érvek ütköztetésére. Február hónaptól mostanáig kb. 6 hónap telt el.

Kedves Sándor, Ön hajlandó erre? Örömmel venném, ha igen! Kultúremberek közötti, személyeskedés nélküli kommunikációról lenne szó, ahol konkrét bizonyítékokat tehetne fel, adhatna meg a kérdésekre válaszul.

Az első dolog a fent említett Sony és Nissan cégek esete lenne.

Sony és a Nissan vonatkozásában több olyan levelem is van, ahol a hírlevélre való feliratkozás után megkapott tájékoztató anyagban szerepel a két cég, mint az üzleti vállalkozás legismertebb partnerei. A Kairos konferenciák anyagai között (Youtube) elhangzik, hogy a pl.: a Nissan a cég szolgáltatását veszi igénybe. (Videóban konkrétan elhangzik www.youtube.com/watch?v=3Pu8vp9AXvU 10:50 környékén).

Konkrétan:
A Sony és a Nissan a Kairos Ltd. hivatalos nyilatkozata szerint ügyfele a Kairosnak, ha igen melyik divízió, konkrétan melyik leány, vagy cég?

Ha nem, tud-e olyan információt adni, hogy kik fizetnek a Kairosnak a szolgáltatásért?

Megtisztelő válaszát előre is nagyon megköszönöm!
Petr100 2016.08.19 18:53:31
@Sándor3:

Kedves Sándor!

Megnéztem, a csatolt linken a blog azt állítja, hogy nem ügyfele a Nissan és a Sony a Kariosnak.
Dobra úrtól kapott emailben, illetve a fenti linken az halható, hogy Székely András illetve Lázár Beáta a Nissanra hivatkozik, mint aki a cég ügyfele.

Kérdésem:
Az eddigiekben megtartott 3 magyarországi konferencia, illetve a helyi szintű tájékoztató anyagok (nem emailek) a cég hivatalos álláspontját képviselik -e, ha nem, akkor az ott közölt téves információk helyreigazítása várható-e a jövőben?

Ezen túlmenően a téves információk terjesztéséért figyelmeztetik-e a Kairos partnereit, illetve utasítják -e őket a félretájékoztatás megszüntetésére, a korábban megküldött tájékoztató anyagokban elhangzottak utólagos kiigazítására?

A jelzett konferenciákon a management tagja Kasynets úr is részt vett, a cég Marketingért felelős igazgatója. Miért nem vette a fáradságot - akár utólag is - hogy a tévesen elhangzott információkat helyreigazítsa, pontosítsa?

Külső szemlélőként úgy látom, hogy sokkal előremutató lenne, ha első körben a cég a saját partnerei háza táján tenne rendet és akkor a fél éve tartó Sony és Nissan kérdéskör is tisztázásra kerülne, legalább akkora vehemenciával, ahogy az látható a tényeket felvonultató blogokon. Megjegyzem a napokban valahol olvastam olyan partneri hivatkozást, hogy a Nissan, azért állította, hogy nem ügyfele a Kairosnak, mert az nem a magyarországi céggel van kapcsolatban, tehát továbbra is a kapcsolatról beszélt.

Tudomásul vettem, hogy a jelzett blog szerint a Kairosnak nem ügyfele a Nissan, a Sony, ugyanakkor ezt is csak egy független Kairos partner állítja, a honlapon nem szerepel (ahogy más sem), de ez maximum azt mondja, hogy nem tették közzé, továbbra sem tekinthető hivatalos állásfoglalásnak. Itt két kairos partner állítása áll egymással szemben.

Megtisztelő válaszát ez esetben is örömmel várom!
A mai napon, szlovák blogtestvérünk oldalán vettük észre, hogy sokan panaszkodnak a Kairos különböző csatornáin (pl. Facebook) hogy nem kapták még meg ehavi "fizetésük". A Kairos múlt héten, túl sok requestre hivatkozva e hétre ígérte a kifizetés pótlását, de mai kommentek szerint ez még mindig nem…..
Petr100 2016.08.17 15:49:17
@Tasnádi: nem jelenthetem ki, hogy a szervezők az ukrán maffiához tartoznak, ilyet nem állítok, mert tényekkel nem tudom bizonyítani... de látom, hogy 100 milliárdos csalásról lehet manapság már szó, arrafelé pedig ennél kisebb összegért is lőttek már le embert.... (a blog írójának lehet más oka van rá, nem tudhatom...)
Petr100 2016.08.17 18:53:02
Te mond, a te hangod mélyebb: "nem gyengén tud hackelni is"

:D :D :D :D

Csak nem ő volt:
www.youtube.com/watch?v=3Pu8vp9AXvU&t=480s

8. perc ... 5-10 évig el kell tárolni.... az internet leállt a google miatt, de a Kairos működött volna...

Ha 5-10 évig akarja tárolni, akkor a fizikális HDD miért nem jó, min. 365*10*19,02*3 - 19,02*2 dollárral olcsóbb.... :D szakértő, ja szakértő a------
Petr100 2016.08.18 14:23:27
@vajkay: én nem vagyok informatikus, de az internetet arra találták ki (onnan indult a katonai fejlesztés), hogy ha atomtámadás van, akkor is lehessen kommunikálni...
Az, hogy egy világszinten jelentős cég leáll, az még nem az internet leállását jelenti laikusként így értelmezem, lehet tévedek. Akkor lenne baj, ha a címszolgáltató szerverek állnának le, ha jól tudom DNS-nek hívják őket.
Az pedig hab a tortán, hogy ők is használják a Google-t.Ismét egy nyilatkozat, ahol saját magukat köpik szembe mosolyogva :D

Ez pedig egy másik gyöngyszem. :D

tincs.blog.hu/2016/02/12/gyakori_kerdesek_601

Az adatok 100 helyen vannak eltárolva! A Kairos informatikai "szakértői" csapata mondja.

Akkor ha van valakinél egy számológép kiszámolhatja, mennyit kér el adattárolásért minimum a Kairos a nem létező cégektől.... Fejben ez úgy néz ki, hogy naponta kifizetnek annyi pénz egy egységnyi adattárolásra, ami fizikálisan 50 DB (NEM VICC ÖTVEN DARAB) merevlemezt lehet megkapni, évente ez azt jelentené, hogy 50*365 merevlemez árát fizetné ki a sony, vagy a nissan, ha lenne olyan hülye....

Sajnos a többség ezt sem fogja megérteni, hogy miért nem működhet az üzleti modell...
Ami késik nem múlik: Sok Kairost védő, már-már elkeseredett érv szólt arról, hogy hiába a sok technikai tény, amíg nem indít semmilyen hatóság eljárást a Kairos ellen, nincs miről beszélni. Akkor annyit lehetett erre mondani, hogy még nem tűnt fel senkinek, de ami késik, nem múlik. Nos, úgy tűnik…..
A lebuktatott piramisjátékot űzők természetesen kötik az ebet a karóhoz, és újabbnál-újabb történeteket találnak ki a tutibiztos üzletük rentábilisként, megbízhatóként való feltüntetése érdekében...
Petr100 2016.08.14 22:54:06
@Kairos Anti: A Google egy tő alatt, a hűtés miatt, a tó vízével hűtik a rendszert, páran az északi sarkkörön, szintén a hő miatt (talán Apple, de nem emlékszem pontosan valamelyik tudományos csatornán láttam), de van aki a svájci hegyekben, illetve azok alatt.

Az atombunker sem rossz, sőt, sok mindent kibír :D , főleg összehasonlítva " Kairosszos Mari nénivel és Pista bácsival" Ahogy látom a technológiájuk is erősebb egy pöttyet a magyar átlag juzer interneténél és merevlemezénél....

Komoly cég, ha tárhelyet keres, ezek közül választ, vagy mint a Sony, csinál magának egyet.....
Petr100 2016.08.15 08:57:08
@Kairos Anti: Igen, ezek nagyon komolyak! Túlélik a zombi világvégét is :D! Jó a cím. Ahogy látom van tartalék generátor - többek között - nem a lakossági szolgáltatónak vannak kitéve a nagy cégek, hogy lesz-e áram, amikor adatot akar lehívni, vagy meg kell várni, amíg az "dédász/édász, tidász" utódjai megszerelik a vihar után a hálózatot. :D :D :D

Gondolatkisérlet: Vajon milyen lehet a Kairos szerverparkja, Google a barátom, rákerestem, ezt találtam:

https://www.google.hu/maps/place/Kom%C3%A1rom,+Czuczor+Gergely+u.+30,+2900/@47.7433573,18.1252701,3a,75y,1h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1s0fYcUAcK0BLPKdfBSHEyPw!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D0fYcUAcK0BLPKdfBSHEyPw%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dsearch.TACTILE.gps%26thumb%3D2%26w%3D86%26h%3D86%26yaw%3D1.0038067%26pitch%3D0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x476a4d4d28d844d3:0x56eace35a0859804!8m2!3d47.7434941!4d18.1252737!6m1!1e1?hl=hu

Három éves kép, ablak remélhetőleg van, szigetelés idén lesz meg úgy hallottam, szóval alakul :D :D :D :D :D

Hm, látom magam előtt a Sony és Nissan japánjait, ahogy nézegetik a lehetőségeket és a második mellett döntenek, mert "családias", meg biztos, hogy jobb, mert csillagászati összeget kérnek a tárhelyért :D :D :D

Röhejes a cég... Vajon hány tárhelybérbeadó sápad el és kezd el remegni, hogy vajon visszakapják - e a befizetett pénzüket, amikor kitisztul a fejük és olvassák, látják a tényeket?
Kairos Figyelő Ajánlott irodalom 2016.07.27 17:06:25
Természetesen nem mi voltunk az elsők, akiknek feltűnt a Kairos ködös háttere és technikai félrevezetése. Azokat a dolgokat, amiket már máshol leírtak, mi nem feltétlenül fogjuk itt újra elővenni, szóval érdemes átböngészni ezen oldalakat is. Ebben a posztban ezeket gyűjtöttük össze...
Petr100 2016.08.13 20:34:00
Ha nem csalásról van szó, ha egy negatív bejegyzés, vagy önmagában a kiszámoló blogra való hivatkozás ilyen érzelmeket vált ki, akkor miért nem veszi ez a "nagyszerű" cég, hogy konkrétumokkal történő választ adjon egy bejegyzésre, a felvetett érvekre, vagy lehetne ez egy olyan hiteles személy, aki magas pozíciót tölt be a magyar értékesítési rendszerben?

Egy korrekt üzleti vállalkozásnak nem érné meg, hogy normális, az üzleti életben elfogadott, nyílt, tényekre, adatokra támasztott kommunikációval megválaszolja a hónapok óta megválaszolatlan kérdéseket, melyek kimondva vagy kimondatlanul azt a gyanút vetik fel, hogy itt bizony egy szándékos és a magyar Büntetőkönyvbe ütköző, az által büntetendő cselekményt (csalás v. piramisjáték) valósít meg?

Helyette személyeskedés, ködösítés, ismeretlenekre való, konkrétumok nélküli hivatkozás történik. A legjobban az tetszik, hogy telekommentálják a különböző blogokat, de konkrétumok megválaszolására nincs idejük, pedig csak egyszer kellene leírni, hisz a Magyarországon beszervezett 10.000+ ember (bocsánat, a legfrissebb adatokat nem ismerem) azonnal multiplikáló hatást válthatna ki, meghivatkozva az említett konkrétumokat.

Ezzel szemben több hatóság hivatalos állásfoglalása (figyelmeztetése) áll, tisztán konkrétum. A Sony és a Nissan hivatalos levele, tisztán konkrétum és még sokáig lehetne sorolni....

Nem ismerlek vajkay, de nem vagy egyedül!, tisztellek azért, amit teszel! Látom a különböző blogokon a bejegyzéseket, elég sok embernek szemet szúr ez a történet és sokan vannak, akik tesznek is azért, hogy a lehető legtöbb ember ismerje meg a másik oldalt is . Sokan vagyunk, akiket a látványos konferenciák, a lekövethetetlen hivatkozások nem vezetnek meg, gondolkodnak és kérdéseket teszünk fel, melyre sajnos nem kapunk megfelelő választ. Gondolom Füfke sem vállalja fel a tényekkel való kommunikációt, ami bennem azt a gyanút kelti, hogy nem félrevezetett emberről van szó, hanem olyanról, aki tudja mit csinál, mit szervez.