Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frunkp

2 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
Frunkp 2019.02.09 22:54:38
Frunkp 2019.02.09 22:55:33
@Csakazértis én vagyok a királynő: jó, hogy szólsz, csak cigi volt zsebben!
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Frunkp 2019.02.08 23:44:58
@Csakazértis én vagyok a királynő: a homo is max onnan ismerős neki, hogy reggel bambán bámulja a homogénezett tejjel teli dobozt... Lehet arra meg azt hiszi, hogy az a fehérre szőkített hajú! :)
Frunkp 2019.02.08 23:54:28
@Maximista vagyok: Nem úgy értettem a kemény drogok felé kacsintást, hogy romlott a szinvonal, csak olyan ez, mint a vízcseppes kínzás, mostanra már nem kellemetlen érzés, hanem határozottan "fájdalmas"! :) Egyébként engem is a sün-roller páros idegesítene legkevésbé ha nyerne.
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az…..
Frunkp 2018.12.07 23:18:03
@Nyuszomuszo83: Rájöttem, hogy ehhez nem törköly, hanem metanol kell..
Frunkp 2018.12.07 23:24:51
@Lynette21: @Nyuszomuszo83: Csak pusztítson! Az a lényeg, hogy hegylakósat játszanak az agysejtjeim! :)
Frunkp 2018.12.07 23:34:15
@Nyuszomuszo83: Jó lesz, csak ártson! Na jólét minenkinek, inkább South Parkot nézek, és álomba sírom magam. :)
Hányszor, de hányszor gondoltunk rá, milyen jó is lenne, ha sikerülne elkapni azt a szarházit, amelyik feltörte az autónkat, és elvitte a rádiót, az akkumulátort, a gyerek plüssmackóját. Mondjuk pont akkor, amikor nekiáll felnyomni a kocsinkat. De ez sosem jön össze, a rohadékok…..
Frunkp 2014.02.28 23:10:59
@Androsz: Azért én megfogadom azt, amit apámnak még régen mondott egy helyszínelő betérős után, mert abból baj nem lehet: - És mi van, ha összefutok vele, és ijedtemben agyoncsapom egy ásóval? -Nagyon hátra a kertben, és nagyon mélyre...
Már megint egy újabb hétfő, nem szabad ilyenkor megterhelni az agyat. Azaz disztroj következik. A Road of Fury egyszerű mint egy pofon: megyünk előre posztapokaliptikus járgányunkkal, lőjük az ellenfelet, majd fejlesztgetünk, újabb autókat szerzünk konvojunkba, még jobban írtjuk az…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
A fesztiválszezonnak hála legalább egy hónapos lemaradásunk van a magyar klipekkel, ezért most ez próbáljuk pótolni. A kétrészes klipmegosztás első felvonásában az elektronikus zenére, a popra és a hiphopra fókuszálunk, így láthatjuk milyen menő arcokkal dolgozik együtt…..
Frunkp 2013.07.18 09:28:14
Visszatérő kérdés, mióta előbb a Seatok, majd a Chevrolet-k lenyomták a WTCC mezőnyét. Michelisz Norbi elmondta az Égéstérben, hogy szerinte a versenyautó hajtson hátul. Vigyázat, nem lesz szó sem súlyelosztásról, kezelhetőségről, apexről, futóműről, vagy bármilyen más…..
Game over man. Game over...
Frunkp 2012.11.27 13:23:39
Utáltam a szériát. Amikor akkori barátnőm akaratom ellenére elrángatott az első részre, arra gondoltam, jó, próbáljunk pozitívan hozzáállni, lássuk mit hoznak ki belőle. Aztán a főhófehérke diszkógömböt játszott a napsütésben... Erre azt mondtam, NANEEEE EGY RENDES VÁMPÍR TUDJA A DOLGÁT, ÉS HA NINCS RAJTA 3000FAKTOR NAPVÉDŐKRÉM, AKKOR ÉGJEN EL A NAPSÜTÉSBEN!!! De komolyan. muszáj volt így is vámpírnak nevezni ezeket?!?? Az eredeti vámpírtörténeteknek az a lényege, hogy vannak ezek a hatalmas lények, akik szinte mindenben az ember felett állnak, de 2 óriási gyengeségük van: nem bírják a napot, és embervér(!) kell nekik, mert különben meghalnak, vagy minimum erejüket vesztik (lásd interjú a vámpírral), ÉS emiatt működött!! Mert ha van egy nagy hatalmas faj, akik mindenben az emberek fölött állnak, és semmi nem árt nekik, akkor honnan is lenne a moralitásuk? Miért is akarnának beilleszkedni? Hiszen nem lehet őket legyőzni! (Komolyan, ki akart beilleszkedni a bogarak közé?). A vámpírtörténetek lényege pont az, hogy köztünk vannak ezek a hatalmas, irreálisan esztétikus emberszerű lények, akik hol "jó", hol "ferde" moralitással megverve próbálnak életben maradni, néha terjeszkedni, de az embereknek van esélyük ellenük!! Sosem eldöntött egy jó vámpíros történetben ki fog nyerni a végén, és ez adta a feszültséget. Ebben az alkonyat franchise-ban a vámpír, meg vérfarkas szál annyit adott a történethez, mint amikor a Rómeo, és Júlia feldolgozás Los Angeles-be egy másik korba helyezte a történetet. SEMMIT! Nincs sok ilyen lapos sztori... Ha a kéziratban kicserélnénk a vámpírt Montague-ra, a vérfarkast Capulet-re, és kihagynánk az így változik át, úgy csillan a foga részeket, majd az egész izomkodást kardpárbajra cserélnénk, és visszadobnánk Shakespeare után 100 évvel, akkor a közönség annyit mondana, hogy tisztességes iparosmunkával megírt, de semmi egyedi, vagy kimagasló.
Régen volt Nitrome-játék, tudom, hogy megosztja a közönséget az oldal, de a Test Subject Blue-nak mindenképpen itt a helye. Nagyszerű környezet (egy kísérleti organizmussal kell mászkálnunk), cuki grafika és jól kihasznált játékelemek jellemzik – ez utóbbiak között…..
Vannak helyek, ahol különösen veszélyes az esztelen száguldozás. Az Ódis sztorija egy ilyen helyszínen ért véget, mert a Vaspálya utcából egy enyhe balkanyarral lesz Gyömrői út megbolondítva egy kereszteződéssel, valamint ami nagyon necces, nem sokkal utána egy zebrával, amin…..
Frunkp 2010.04.01 16:16:13
@WSzabi: nem feltétlenül van kiírva,hogy S8 (opció), de egy leon nem biztos hogy ellenfél a 3.0tdi-nek sem(bár egy cupra,vagy fr 100ig talán tartja a tempót).
Odabasz ez is, rendesen. Az HBO újabb aranykor előtt áll, ezt a sorozatot ugye Martin Scorsese szállítja. ..
Frunkp 2010.03.17 18:30:59
@efes: jó akkor nem lopás,hanem a te hasonlatoddal élve a megvett sört saját márkanéven sok cukorral 5x drágábban eladom,ezt így tényleg nem tudom egy szóban megfogalmazni. Nem nagyon tudom azt sem,ahhoz ki mit szólna ha a Casino jogait valaki megvenné,és újraforgatná, mondjuk hong kongban...
Geekblog The Karate Kid - előzetes 2010.02.24 10:37:00
Ha túltesszük magunkat azon, mekkora orbitális pofátlanság egy kungfuzó gyerekről szóló filmnek Karate Kölyök címet adni (csak, hogy az eredetire hasonlítson), akkor nem is néz ki annyira rosszul ez a (második) előzetes. Hiába járatta már le magát néhányszor Jackie Chan…..
Nem bír magával az ingolstadti cég, valahogy mostanában nagyon ráfeszült a versengésre és a többiek ekézésére. A múlt héten már volt szó a BMW-t lesajnáló és leörökmásodikozó filmjükről, annak kapcsán pedig a Ferrarit betámadó szpotjukról is. Ezúttal ennél is…..
Az Audi és a BMW csak nem bírják békén hagyni egymást. Ennek a marakodásnak egyrészt persze megvan az a veszélye, hogy a márka arrogánsnak tűnik majd az autóvásárlók szemében, másrészt viszont megvan az az előnye is, hogy a két brand valós vagy látszatharca határozza meg az…..
Frunkp 2010.02.16 14:38:22
@civistroll: másold ki a linket, és vedd le a végéről a zárójelet, elfelejtett spacet nyomni.
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..