Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hasillo56

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1.) Légy tisztában vele, hogy életed legnagyobb megtiszteltetése ért Téged, ami nem adatik meg mindenkinek! Viselkedj hát ennek megfelelően! Mostantól, amíg ezen a poszton vagy, az országodért élj, és azt szolgáld! Nem hatalmat kaptál, hanem hatalmas feladatot és felelősséget. 2.) Légy tudatában…..
A dolog váratlan volt és teljesen spontán. Alig ötvenen jöhettünk össze aznap, ötven olyan ember, akinek végleg elege volt a jelenlegi rezsim működéséből. Ismeretlen ismerősök, nők és férfiak, 16-tól 80 évesig. Miközben gyülekeztünk, futótűzként terjedt a hír, szálljunk gyorsan autóba, mert eljött…..
2020. december 7-én jelentős történelmi eseményt ünneplünk: 130 évvel ezelőtt, a mai napon alapították elődeink Engelmann Pál Gábor vezetésével a Magyarországi Szociáldemokrata Párt-ot! Igen barátaim, egy olyan pártnak lehetünk tagjai 2020. december 7-én, amelyiknek Magyarországon ma egyedülállóan…..
Kivétel nélkül szinte minden médiacsatornán hallhatunk-olvashatunk napjaink főbb problémáiról: a szegénységről, a gyermekéhezésről, a vállalkozások és a magánszemélyek agyonadóztatásáról, az oktatás tönkretételéről, az egészségügy tarthatatlan helyzetéről, és még sorolhatnám milyen, a társadalom…..
hasillo56 2019.01.29 09:12:39
@Anita12-3: Én is erre törekszem, azaz a tisztességes, becsületes politizálásra. Az MSZDP jelenlegi tagsága és vezetése rendkívül komolyan veszi a hármas jelszavunkat: Szabadság, Igazságosság, Szolidaritás. Minden megnyilatkozásunkat, tevékenységünket ezen irányelvek alapján tesszük. Annak pedig különösen örülök, hogy Ön is így gondolkodik.