Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ND1993

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
ND1993 2008.07.29 22:42:21
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
Hangodból kikövetkeztetett korodhoz képest szerintem eléggé jó bemutatót tudtál kreálni :)TÖRÖLT VIDEÓ..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
Azt hinné az ember, hogy ebben a játékban semmi nem fog ki a kamionon. Nos, a fával meggyűlt a baja. Küldte raidon011. Új videó folyamatban ..
Íme eljött az idő,mikor TI döntitek el,hogy milyen játékot mutassak be legközelebb!Hála Athemilnek,sikerült megoldani,hogy rendes szavazóablak is legyen!Az eddigi kommentes szavazatokat természetesen beszámítjuk!Ezekből lehet hát válogatni: ..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
ND1993 2008.05.01 19:14:43
A Mostani UFO-s videót is Sonny küldte be nekünk, hát hogyha ez a videó nem kamu, akkor van mitől félni a mostani világban... :) ..