Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lola_bola

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Lola_bola 2018.10.31 09:36:20
@Róza mama: Igen, gondolom a Wizzair csak es kizarilag ram gondolva, teljesen önzetlenül tartja alacsonyan a jegy arakat, meg akkor is, ha nekik ez mar meg sem eri.......
Kis türelmet kért olvasónk új vízóráinak regisztrálására a Vízművek tavaly. Igaz, azokat a vízórákat  egy kicsit is rigorózusabb illető már biztosan nem mondta volna újaknak, tekintve, hogy 2015-ben kerültek beszerelésre, de ezen lépjünk is túl, ahogy a Vízművek és B. is tett. Teltek a napok, múltak…..
Lola_bola 2018.09.21 21:55:51
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Mint külön írta is a posztoló: nem azzal van a baja, hogy amit felhasznált, ki kell fizetnie, hanem az önhibáján kívül kialakult helyzettel!
Szomorúan vette tudomásul az ország népe a letaglózó hírt, hogy Dzsudzsák Balázs - a maga módján sikeres magyar világsztár focista - nem kell a kutyának sem. Csapat nélkül maradt szegény, és úgy néz ki, annyira megkopott, hogy már pénzmosásra sem használható. Mit lehet ilyenkor tenni? Különösen egy…..
Lola_bola 2018.09.08 20:18:44
@kewcheg: Az elgondolásod nem rossz, de a helyesírásod valami döbbenet
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
Az utóbbi időben ismét divat lett zokni nélkül hordani a cipőt (köszönjük meg a nagy divatházaknak!), aminek egyik felettébb kellemetlen következménye lett a lábgombás megbetegedések nagyarányú elterjedése...
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A törékeny és csodaszép hanggal megáldott énekesnő, Harcsa Veronika őszinte híve a Nirvanának, egy berlini fellépésén egy fúvós quartettel a Heart-Shaped Box című számot adta elő. Nem is akárhogyan: lúdbőröző feldolgozás, komor, kísértetiesen szép.  ..
Az amerikai divatközösség továbbra sem tudja túltenni magát azon, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Pedig mennyi pénzzel támogatták a demokraták jelöltjét, Hillary Clintont! Még a Vogue magazin hírhedt főszerkesztője, Anna Wintour is becsületesen kilincselt az érdekében,…..
A Válótársak az RTL tavalyi évének egyik legmerészebb húzása volt. Fikciós sorozattal országos kereskedelmi tévé nem szívesen próbálkozik, mert kiszámíthatatlan műfaj, és nem biztos, hogy hoz olyan nézettséget, mint egy Dr. Csont (amit valamiért a magyar nézők minden más sorozatnál szívesebben…..
Lola_bola 2016.11.15 21:09:02
@cstamas82: Én pedig elvből nem támogatom azokat az embereket, akik okoskodni minden további nélkül, de pl. helyesen írni, na azt már nem tudnak.
A magyar egészségügy nehéz helyzetben van. Az öregedő társadalom egyre nagyobb terhet ró az egyre elégtelenebb egészségfinanszírozásra. A pénzhiányból viszont még nem feltétlenül következik a hátrányos megkülönböztetés. Miért okoz óriási károkat a diszkrimináció, és hogy lehetne ezt igazságosan…..