Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiddny

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
kiddny 2008.04.07 16:16:27
Postal 2-őt szeretjük. Az ilyenekért is. Igaz, ez valami feltört verzió lehet. Köszönöm Sziszkónak a linket ..
kiddny 2008.04.06 21:28:26