Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarah05

104 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura dolgok történnek a kiskamasz Percy JAcksonnal, aki nem találja a helyét a világban. Miután azzal gyanúsítják, hogy egy múzeumi látogatás során megtámadta egy osztálytársát, kirugják az iskolából, és haza kell költöznie. Otthon aztán az anyja, Sally végképp feje tetejére állít mindent, amikor…..
What I like Visszatérés! 2024.01.02 00:43:43
Gondolkodtam már egy ideje, hogy újra itt lenne az ideje visszatérni az íráshoz, és azt hiszem eljött az ideje. Az ünnepek alatti időszkban volt elég időm, hogy hosszú idő után végre egy kicst magammal is foglalkozzam és az első lépést sikeresn megtettem, fejben eldöntöttem, hogy márpedig ezt…..
Év: 2014Hossz: 13 részStúdió: Kyoto Animation "A víz él. Amint belemerülsz, egyből kivillantja a fogait és támadásba lendül. De nincs mitől tartani. Ne állj ellen a víznek. Én csak érezni akarom a vizet. A bőrömmel, a szememmel, a lelkemmel, hogy soha ne kételkedjek abban, hogy milyen érzést nyújt,…..
Az ​ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára. Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára…..
A ​két és fél évvel ezelőtti, kimondhatatlan tragédia óta Nastya Kashnikov csupán az árnyéka régi önmagának. Másik városba költözik, elhatározva, hogy titokban tartja sötét múltját, és senkit sem enged közel magához. Terve azonban kudarcot vall, amikor azon kapja magát, hogy megmagyarázhatatlanul…..
Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden…..
Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat? A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő…..
Katsa garabonc egyike azoknak a ritka és fura szerzeteknek, akik különös képességgel születtek. Az ő rendkívüli tehetsége a küzdelemben, a halálosztásban mutatkozott meg; nyolc éves kora óta tudja, hogy akár puszta kézzel is képes embert ölni. A király unokahúgaként kiváltságos életet élhetne, de…..
Amikor ​a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi…..
Magam is meglepődtem, hogy képes voltam ilyen sokáig kibírni Winchesterék nélkül. Tény, hogy egyszer-kétszer voltak nehezebb napjaim, de most már szép lassan haladok az évad vége felé, és azt hiszem sikerült teljesítenem az egyik újévi fogadalmamat...
What I like Jamie McGuire: Red Hill 2017.09.23 21:58:39
Scarlet, Nathan és Miranda. Három idegen, mégis közös sors. Scarlet és két lánya egyedül néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. Nathant elhagyta felesége, és már nem emlékszik, milyen érzés szerelmesnek lenni; csak kislánya, Zoe tartja benne a lelket. Miranda legnagyobb gondja az, hogy az új VW…..
What I like Olvasási maraton #2 2017.08.28 10:19:21
2017. augusztus 28. 10:15 Nagy lelkesedéssel vágtam neki az újabb maratonnak. Sajnos 10 percnyi olvasás után, számomra teljesen érthetetlen oknál fogna kidőltem. Reggel 8-kor ébredtem a könyvvel a fejemen, és közben még az olvasólámpám is bemondta az unalmast. Tekintve a baljós előjeleket, boldog…..
Sikeresen teljesítettem az első olvasási maratonomat. Még mindig nehezen akarom elhinni. Igaz, hogy voltak lazább napjaim is, de kitartottam a végéig, és még időben meglett a hatodik könyv is. És hogy pontosan hány oldalt is olvastam? Most kiderül...
2017. augusztus 23. 11:00 Elérkezett az utolsó nap is. Egy kicsit kétségbe vagyok esve. Hamarosan indulok dolgozni, de még csak a könyv felét olvastam el. De nem adom fel. A végsőkig fogok küzdeni. Még van időm éjfélig. Elolvasott oldlak száma: 170   23:55 Húzos ügy volt, de sikerült.…..
2017. augusztus 22. 14:59 Elérkezett az utolsó előtti nap is. Korán keltem, mert van még pár oldal, amit le szeretnék gyűrni, és félig meddig eddig sikerült is. Elolvastam mint az 5 előre kiválasztott könyvet. Elolvasott oldalak száma: 200   21:00 A délután nagy részét azzal töltöttem, hogy…..
2017. augusztus 21. 10:00 Nem készültem sehova, de a szemem valahogy kipattant reggel, és ha már így alakult akkor miért ne olvashatnék egy keveset? Elolvasott oldalak száma: 108   13:42 Sikeresen befejeztem a negyedik könyvet is. El se hiszem :D Elolvasott oldalak száma: 187   21:00 A nem…..
 2017. augusztus 20. Kétség sem fér hozzá, hogy elkapott az olvasási láz. Újra. Az előző napok munkával és rengeteg Narutóval teltek, de ma végre úgy gondoltam, hogy ideje olvasni is. Kezembe vettem a Fallen-t végre. Tény, hogy időnként még ismételten félrekacsintgattam, de tartottam magam, és…..
2017. augusztus 17. 9:00 A terveim nem úgy alakultak, ahogy vártam. Furcsa mód nem kellett várakoznom az orvosnál, ami elég ritkán esik meg. Mikor fogok nekikezdeni a könyvnek még nem tudom, mert akad egy-két teendő a ház körül, amit már ideje lenne megcsinálni. Elolvasott oldalak száma:…..
Elérkezett az olvasási maraton harmadik napja is. Az első nap élményei itt, még a második nap itt található. A tegnapi napot 544 elolvasott oldallal zártam. 13:00 Mit tesz egy moly ha az után veszi észre, hogy elnézte az orvos dátumát, miután már felkelt hajnalok hajnalán, és indulásra kész.…..
Tegnap mondhatni elég sikeresen zártam a napot 460 elolvasott oldallal, éppen ezért még biztatóan vágtam neki a mai napnak is. 2017. augusztus 15. 12:30 Nincs is annál jobb mikor reggel hétkor felébresztenek legédesebb álmaidból, pont mikor végre álmaid hercege megcsókolna, hogy játszd el a…..
Molyon FairyDust meghirdette az olvasási maratonját, melynek a lényege, hogy olvassunk el 10 nap alatt 5 könyvet. Mivel kicsit lemaradtam a nyárra betervezett olvasnivalóimmal így belevágtam, és örömmel láttam, hogy nem vagyok egyedül. Múlt héten kezdtem bele Az Olimposz hőseinek az utolsó részébe,…..
What I like Boldog születésnapot! 2017.08.09 19:53:31
El se hiszem, hogy eltelt egy év. Tavaly mikor ilyenkor megírtam a nyitó bejegyzést nem gondoltam volna, hogy ki fogok tartani 1 teljes éven keresztül. Tény, hogy voltak pár hetes kihagyások, én néhány lemaradást még most is pótolok, de mindezeknek nyomós okai vannak, de ezeket most nem…..
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e…..
Kétségtelen, hogy egy elég izgalmas hétvégét tudhatok magam mögött. Több int 5 évvel később ismét sikerült eljutnom Budapestre a Mondoconra. Ezt az eseményt kibővítettem egy kis családi nyaralással is. A továbbiakban egy rövid élménybeszámoló lesz olvasható és az is kiderül, hogy hogyan kapcsolódik…..
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa…..