Regisztráció Blogot indítok
Adatok
republic

74 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T.blog Napi idézet: 2009.11.22 20:31:00
 If you want to make enemies, try to change something.— Woodrow Wilson   ..
T.blog Hol van a te világod? 2009.05.30 17:20:05
http://videoegg.com/themes/ve_blog/images/worlds_apart.png ..
T.blog Igazán zöld 2009.05.30 17:18:12
Our Small StepOur Small Step Zöldség elmélet ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/retro/post_it/feed", "width":"500", "height":"500", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });  …..
A nyárnak vége. Van aki a Bahamákra menekül az Ősz elöl, de mivel te ezt a bejegyzést olvasod ezért nyilván a suliban vagy a munkában vagy éppen és pálmafa csak a sarokba porosodó fikusz képében található a közeledben. Sebaj. Segítünk, hogy hogyan takarítsd ki a nyár porát,…..
Van élet Disney-n túl is.Akik március 14-ig a Karton Galériába látogatnak megláthatják, hogy a magyar leleményesség mire volt képes a két világháború között.A rajz-bábfilmekről a "papírkivágásos",  "tárgymozgatásos" trükkfilm technikával…..
Hát nem a legaranyosabb sajtreszelő a földön? Belga designerek (Arnaud de Vicq, Bram de Baere, Luc Heylen, Ruud Belmans és Thomas Anden Abeele) koncepciója.Egy formatervezési versenyre készült, de mi már a boltok polcain szeretnénk látni!A Trendetlenséget beküldte: Kelt [blogja:…..
Record. Megadja a hangot. abcd 2008.03.02 21:54:18
Record. Megadja a hangot. ABC 2008.03.02 21:50:23
Kedvenc képeinket minél szebb keretbe szeretnénk rakni. Miért ne élhetne a keret? Az akvárium-képkeret a falra akasztató így dísze a lakásnak. A halak is jól járnak a furcsa akváriummal, hiszen ha nem másért már azért tisztán tartjuk a tartályt, hogy szeretteink képét,…..
A Retro kazetta (blogunk szimbóluma is, giga méretben találkozhatsz vele a fejlécben) új funkciót, és egy kicsit módosított formát kapott.A forma és a funkció eme találkozása talán emlékeztet azokra az időkre, mikor a gyengébb minőségű kazettákat celluxszal kellett…..
 Boldog Névnapot kívánunk BRNDTT-nek! "Jó blogger, de még jobb barát." - by T (társblogger)A kommenteknél te is elmondhatod mennyire boldog névnapot kívánsz neki :)..
Ha túlélted a Valentin napot már csak jó dolgok történhetnek veled. Íme egy közülük: A Kunk nevű DJ formáció egy ultra-kult-multi-blog-divatbemutató-altern eseménnyel rukkol elő Február 16.-án. Akik ott lesznek a Trafóban azok az ART / Fashion / Music / Kult blogok legjavának…..
Tokióban pont az az érdekes ami furcsa is benne. Ugyanis méretei és lakosaink száma ellenére és egyben pont emiatt is megannyi szubkultúra hemzseg benne. Vannak itt békés munkásemberek, frusztrált üzletemberek, nameg nightlife és nintendo.Benda Péter fotókiállítása, Tokió…..
Új funkciók, még több trendetlenség! -Kis kockák jelentek meg a blogon melyek különböző posztokat ajánlanak. Ha rákattintasz az adott tárgyról szóló írást olvashatod el. - A kockák minden újabb oldalletöltésnél változnak így érdemes frissíteni néhányat. - Jelenleg 20…..
A veztékes telefon talán minden idők leggyorsabban "retro" szimbólummá alakult tárgya, hiszen 3-4 évvel ezelőtt még a mobilok mellet bőven megfért a vonalas telefon. A mobiltarifák csökkenése és a technika fejlődése aztán kivégezte a "vonalast". Így az elavult…..
Mit vegyünk egy geek kockafejnek ajándékba? Egy darab retrot! Talán a Space Invaders játékból lehet ismerős. Esetleg egy torz Tetris figurához is hasonlíthatnánk őket. 18x18 cm-es, puha, filcfigurák. Ha egyszer az éjszakai videójátékozás után nyugovóra tér geek barátod, biztos…..
Ki gondolná, hogy olyan hétköznapi alapanyagból, mint a színes ceruza, is lehet művészeti alkotásokat létrehozni. A tengeri csillagra vagy éppen mitológia lényekre hasonlító alkotások több ezer ceruzából kizárólag  ragasztó segítségével készülnek.  Egy mondás…..
Mikor adtál fel képeslapot utoljára? És mikor e-maileztél utoljára? Ugye, hogy a postai képeslapküldés lassan már retro lesz! A Magyar Posta karácsony alkalmából magyar művészek által készített képeslapokat ajánl limitált 1000 darabos példányszámban. A Posta 1000lap.hu…..
A Piaget kaszinók inspirálta órakollekciója formáiban és értékében is a luxus kaszinók világát idézi. Nyaklánc és karóra formájában is kapható. Remek arra az esetre, ha kifogynánk a készpénzből, mert bedobva biztos tudjuk tartani vele a tétet. A kaszinók zsetonjai által…..
Ha a plázában való sorbanállás közben egy kisgyerek azzal a sokkoló kérdésel riogatná, amúgy is kipihent elménket, hogy "Hogyan fog jönni a télapó ha nincs hó?" - akkor vágd nyugodtan a képébe, hogy te bizony tudsz havat csinálni.  Az Instant Snow-hoz csak vizet…..
Mitől és miért lesz valaki kockafej? Mit jelent "Geek" -nek lenni? És egyébként is milyen élőlény az a gyík? Fogalomtár: Kockafej, angolul Geek. A magyar kicsit pejoratívan adja vissza a valódi jelentést, hiszen Geeknek lenni cool és menő a hi-tech világban még ha a…..
A hidegháború alatt nemcsak indulókat énekeltek a szovjet tinédzserek. Játékterembe is jártak. A 70'-es és 90'-es években közel 70 különböző játékgép született főként a korai japán modellek mintájára. A hidegháborúnak vége lett és a beszivárgó Nintendo konzolok és PC-k…..
Bár egy meleg kandalló csupán romantikus illúzió itt a fővárosban, attól még tunkolhatunk  egy jót a téli  hidegben. A pocsék vagy éppen kihűlt, futtában elfogyasztott munkahelyi kávék után otthon tejjel, teával vagy forró csokival, mártogatva vagy anélkül is mindig…..