Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asio Otus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rozmaring&Csokoládé Házi nutella 2022.02.06 08:19:32
Vitathatatlanul az olaszok egyik legnagyobb találmánya a nutella. Épp annyira édes, amennyire kell, és épp ezért, letehetetlen. És ami a talán tényleg a legjobb benne, hogy maximum fél óra alatt otthoni körülmények között is elkészíthető. Lássunk is neki, hiszen épp egy napja volt csak a Nutella…..
Asio Otus 2022.02.10 11:17:50
@inebhedj - szerintem: De ebben legalább tudod, hogy mi van. Valamint a mogyoró aránya is durván jobb, mint a boltinak (abban asszem 16%).
A Fidesznek sikerült a populizmust a maximumra állítania és egy olyan egészségtelen gazdasági környezetet létrehoznia, amit nagyjából a Reszkessetek betörők második részében lévő "atombiztos építmény"-hez lehetne hasonlítani. Ugyanakkor most nem az ország helyzetéről lesz szó, hanem arról, hogy ez…..
A hétvégén pattintottam ezt a laza kis reggelit, ami olyan jol sikerült, hogy miután benyomtam az ágyat nyomtam egy óráig, mert meg se birtam mozdulni. Kb negyed órát vesz igénybe az elkészítés, amiben mér benne van az az öt perc, amit a hűtő előtt toltesz, hogy mit is rakj bele. El lehet készíteni…..
Előrebocsátom: mivel egy HR-szolgáltató cégcsoportnak írok szövegeket, kivételes alkalom, hogy munkáról, HR-es kérdésekről írok a saját blogomban. Ez a felület továbbra is megmarad az egyéb témájú szövegírás, a nyelvoktatás és a kommunikáció "ügyeinek"; azaz mindennek, amiről beszéljünk mégis.…..
Reklámfogás Heyho, medve! 2016.09.05 06:24:00
Valami furcsa trend kezdett el terjedni a hazai reklámpiacon, amelynek eredményét több helyen láthatjuk úton-útfélen. Ha tömören szeretném összefoglalni, akkor azt mondanám, hogy az új divat lényege az, hogy keressünk egy relatíve jól hangzó szlogent, majd ezt próbáljuk meg…..
Ahogy telnek az évek, az összes rockbanda - még a legnagyobbak is - kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szépen lassan eljár felette az idő, az általa indított zenei trend lecseng és igen hamar ott találhatja magát a senki földjén. Ilyenkor jönnek a stylistok, a nagynevű producerek és a külső…..
Kisebb baki miatt szakította félbe a Guns N' Roses a houstoni koncertjét. Az egyértelmű klasszikus November Rain közben Axl apánk észrevette, hogy a zongora félre van hangolva, melyet - szerencsére - láthatóan poénosan reagált le, egy "Mi a franc volt ez?"-t és egy röhögést…..
Asio Otus 2016.08.09 10:49:58
@Rébusz: Az a 80-as évekbeli popzenekar az konkrétan Clapton.
www.youtube.com/watch?v=fX5USg8_1gA
4:00 környékén kezdődik ez a cucc.