Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lidl blogger

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról korábban hírt adtunk, egy Budapesten lévő (Erdőkerülő utca) erdős területet vásárolt meg a Lidl (300 millió Ft-ért), ahova az erdő (konkrétan 68 fa) helyett Lidl áruházat épít. Emiatt várható volt, hogy az összes fát kivágják. Vártunk is rá kb. fél évet, míg…..
A tegnapi napon felkerült a blogunk a Tékozló Homárra, és vélhetőleg egy ideig az Index főoldalán is volt egy rövid utalás a Homár cikkére, így közvetetten ránk.Alább olvasható a bejegyzés, illetve ha egy Homár minket linkel, akkor mi is linkeljük a Homárt :-)Tékozló Homáron…..
Mérgező, egészségre ártalmas gabonapelyhet hozott forgalomba a Lidl. Teljes nevén a "Little Man Zimtinos Cinnamon-Breakfast ropogós fahéj ízű gabonafalatkák" nevű termék bizonyult az ellenőrzések nyomán mérgezőnek. Erről szólnak az alábbi írások: Betiltottak egy…..
A Lidl terjeszkedik Magyarországon a leggyorsabban!Ha ez így halad tovább, akkor alig pár éven belül az élelmiszerkereskedelemben Lidl áruházból lesz a legnagyobb számban hazánkban.Erről szól az alábbi cikk:http://www.mfor.hu/cikk.php?article=29767&pat=6..
Lidl 0. bejegyzés 2006.11.22 18:39:00
Miért jött létre ez a blog?Az Erdőkerülő utcában (Bp. XV. ker) épülni kezd egy Lidl áruház. Emiatt kivágnak 68 fát! Eddig számos lakás ablaka, - így a miénk is - egy szép erdős területre nézett. Most viszont egy feltúrt területet fogunk látni helyette egy ideig, aztán pedig…..
1463 látogató volt kíváncsi a blogra a tegnapi napon!Azt gondolom, hogy ez igen magas szám!Többen hiányolták a fotókat. Egyenlőre még csak azok a fotók vannak, amelyek az "Ilyen volt" kategóriát jelentik. A terepre eddig közműveket vezettek be, a fákat (68 fát!) még nem…..