Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woland666

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
Beleszaladtunk egy balhéba a csomagmérők és egy utas között, azt pedig túlzás lenne mondani, hogy rendszer lenne az új szabályok alkalmazásában. Inkább katyvasz látszik, pár dolog persze egyértelmű, jótanácsok most is vannak. Mindenesetre a héten újból tesztelünk, várjuk a további utasélményeket és…..
Ha szeretnénk kevés pénzből egzotikus tájakat felfedezni, és bírjuk a gyűrődést, kár kihagyni Marokkót. Az észak-afrikai ország nem kezdő turistáknak való, mert könnyen óriási lehúzás vagy idegösszeomlás lesz a vége, kellő határozottsággal és erősebb gyomorral azonban leküzdhetők az akadályok,…..
woland666 2018.01.16 13:52:29
@JariLitmanen: Marrakesh - Ait Ben Haddou - Todra Gorge - Merzouga - Marrakesh útat tettem meg. Az útak jók, a sivagtag környékén gyengébb, de nekem Nógrád megyei tapasztalatokkal nem volt gondom az út minőséggel. A közlekedés a városokban káosz, vidéken jobb. Igazi káosz: sáv tartás nincs csak fúrakodás, biciklis, motoros, gyalogos jöhet bárhonnan. Ha tapasztalt és magabiztos vezető vagy, akkor bevállalható, de a várásokban meg fogsz izzadni az garantált. Sziciliánál sokkal rosszabb. Mondjuk bizonyos szempontból Grúziához tudnám hasonlítani, ha ez segít. ;-)
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
woland666 2017.11.09 13:41:27
@'it's cool to know nothing': Palma - Madrid 2017. májusban. Load factor közel 100%. Indulás napján csekkoltam be, előtte naponta többször megnéztem a szabad helyeket. A középső sorokat töltötte fel a rendszer. Olyan volt az ülésrend, mint egy sorminta. Amiért nem fizetnél. Indulás előtt kb 6 órával becsekkolva leghátsó sor ablak melletti ülést kaptam.
Nem kell megadni a foglalásnál az útitársak nevét, ráér a becsekkoláskor. Ez egy nagyon jó ötlet, kérdés, mennyibe kerül majd. Sajnos ezt még nem tudjuk, mintha véletlenül került volna ki az infó az új lehetőségről. FRISSÍTÉS: este feltették az árlistába, 10 euró lesz. Nagyon úgy fest, hogy valaki…..
woland666 2017.09.14 15:45:05
@Yumurdzsak: Ez könnyen kiszűrhető lenne, ha egy utas évente max. kétszer / háromszor / ... élhetne ezzel a lehetőséggel.
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
woland666 2017.04.21 15:29:51
@arpad1983: Kazahsztanból hogy mész át Üzbegisztánba? Felületesen néztem csak utána, de a busz sok idő, a helyi légitársaságokról pedig sok rosszat hallani.
Mindig vicces olvasni a Ryanair magyarázatait akkor, amikor utasszívató-bevételnövelő intézkedést hoznak, amelyeket aztán megpróbálnak úgy beállítani, mintha örülnünk kéne nekik. A legfrissebb döntés és a hozzá kapcsolódó duma alapján ezek tényleg keményebbek, mint a fagyott kutyaszar. De legalább…..
Egyszer csak elköltik idegenek a pénzt az egyik bankkártyámról, aztán egy perc alatt négyszer használnak kápéfelvételre Indiában egy másikat. Azt hiszed, veled nem fordulhat elő? Én is azt hittem, hogy velem se. Aztán elővigyázatos használattal is két éven belül harmadszor lettem bankkártyacsalás…..
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Három hónap késéssel itt az új Wizz-weblap. Egyelőre tele hibával, az expressz foglalás nem működik, lefoglalt járataink is eltűntek, de legalább tényleg szép. Sokan nagyon várták a Wizz szülinapi akcióját májusban, amiből semmi nem lett. Akkor az volt a bejelentés, hogy az új weblapjukkal…..
A Kanári-szigetek kis kopár tagja, Fuerteventura leginkább a szörfösök körében kedvelt, de a szélfútta sziget deszka nélkül is megkapó látványt nyújt. A három másik nagy szigethez hasonlóan ide is van fapados járat - bár Budapest irányából csak átszállással. Tenerife és…..
woland666 2016.08.29 00:01:40
@AirFrance KLM: nem lett igazad.
Törzsutasbérlet-szerűségét akciózza épp a Wizz, ennek apropóján megnéztük, hogy a sok szir-szar kiegészítő közül, amit megpróbálnak a jegyáron túl az utasra tukmálni az ultra fapadosok, van-e olyan, amit nem is akkora baromság megvenni. Van, de nem mindenkinek.  Új irány az ultra fapadosok…..
Lett megint sok olcsó fapados jegy, immár őszre - ez eddig papírforma. De van néhány, amely annyira kirívóan jóáras, hogy szinte bűn kihagyni. Bulisziget, lüktető európai nagyváros, gyönyörű kora őszi riviéra és télen 30 fokot tudó tengerparti célpont. Van itt minden olyan áron, amennyiért…..