Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delpi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mundo Deportivo információi szerint a Juventus hivatalos ajánlatot fog tenni a Real Madrid fiatal játékosáért, Iscoért.  A spanyol újság szerint az első hivatalos ajánlatra már 24 órán belül számítani lehet.  Isco régóta előkelő helyen szerepel Massimiliano Allegri…..
Két mértékadónak mondható sajtóorgánum, a Sky Italia, valamint a Transfermarkt értesülései szerint megegyezés született a Wolfsburg brazil középpályása és a Juventus csapata között. Luiz Gustavo így hamarosan távozhat a német csapattól. A 29 éves középpályás, aki egyébként 2018-ig élő szerződéssel…..
delpi 2016.08.08 22:15:43
A José Mourinho irányítása alá kerülő Manchester United 2:1-es győzelmet aratott a Leicester City elleni Szuperkupa-döntőben, s a mérkőzést követő sajtótájékoztató alkalmával a portugál mester természetesen szót ejtett Paul Pogbáról is, aki a Juventustól igazol az angol klubhoz. "Hogy lezárt üzlet…..
delpi 2016.08.07 22:10:18
@moozes: Teljesen igazad van pogbaval kapcsolatosan de nem azert mer eligazolt valoszinu ellote is hasonlo volt a velemenyem amit irtal