Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuttitippek

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  10 tipp, hogyan vesd be ruháidat a csábítás érdekében. Mi áll jól, és harmonizál a különféle testtípusokkal? Az alábbi tippek segíthetnek eldönteni, mi lehet a legmegfelelőbb választás.  A lehetőségek tárháza  óriási, és bizony olykor nem árt lemondani…..
 Életünket át meg átszövi a manupulálás, vagy mi akarunk befolyásolni valakit, vagy minket próbálnak..... nem árt ha ismerünk néhány fogást :) I. Hívd fel magadra a figyelmet!A másik befolyásolása felé tett első lépés nyilvánvalóan az, ha aktivizálod magad, és…..
1. Válassz jó szülőket!Boldogság országban a gének felülírják a környezeti tényezőket, állítják a szakemberek. A Psychological Science márciusi számában még egy pontot írtak a gének javára: a DNS-ben tapasztalható különbségek magyarázhatják, hogy egyesek miért…..
 Vannak titkos vágyaid? tudod mit jelenthetnek? és tudod ez alapján milyen szakmád lenne érdemes megtapasztanod?Itt most 8 szupertitkos vágy jelentését megtudhatod!1. A repülés képességének vágya: Jelentése: Szeretsz az élet nagy dolgaira rálátni, s fontos számodra, mi hogy…..
Érezted már a monitor előtti munka után, hogy égnek a szemeid, viszket, vörös?Akár hiszed akár nem, a képernyő előtti munka az egyik legnehezebb, iszonyúan terheli a szem izmait is.Szakértők becslése szerint a PC-nél való munkánál naponta 33000-ig terjedő fej- és szemmozgás…..
Mindig derülehetnek ki érdekes dolgok.Most például az eletforma.hu-n olvatam, hogy ha valakinek veseköve van, akkor lehet, hogy a párkapcsolatában nincs minden rendben:Veseköved van? Akkor baj van a párkapcsolatoddal!Veseproblémái vannak? Netán éppen "vesekövet" termel? Akkor…..
Schobert Norbi, a fittneszguru Demcsák Zsuzsával beszélgetett a Mokka-ban. A lényeg kerüljük a liszteket, a cukrokat, egy kis mozgás és nem kell fogyókúrázni soha, mert a hatása.....     Forrás: tv2.hu  ..
  Főzzünk gyógynövényekből teát és ebből naponta legalább másfél-két litert ajánlott elfogyasztani. Mivel ezeket több héten keresztül kell inni, ezért közben étkezhetünk a megszokott módon, bár nem árt, ha több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, és kevesebb…..
Szerelem Szex teszt 2008.08.02 11:11:00
  A Blikk szakértője, dr. Rusz Edit szexológus tesztjének kitöltésével megtudhatod, mennyire harmonikus a szexuális életed. 1. Megbeszélitek egymással szexuális vágyaitokat? a) Persze, hiszen így még inkább megismerjük egymást (3 pont) b) Előfordul, de inkább csináljuk,…..
Szerelem A szex hatásai 2008.08.02 04:17:00
1. A szex, a szépség egyik kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. 2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől…..
  5 tipp a család boldog nyaralásáért   Szinte visszaszámolunk a vakáció kezdetéig, hogy végre szeretteinkkel tölthessünk néhány napot vagy hetet. Csakhogy a pszichológusok szerint sok családi konfliktus éppen a nyaralás idején robban ki. Most eláruljuk ennek okát, és…..
A vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozás anyagcsere-változást eredményez, ami révén könnyebben adhatjuk le a fölösleget, és tarthatjuk meg az ideális testsúlyunkat. Íme néhány recept:Sárgadinnye salátába A Közel-Keletről származó sárgadinnye a tökfélék családjába…..
A 10 leggyakoribb hiba, amivel elrontjuk PC-nket Bár a lista nem igazán tartalmaz megdöbbentő újdonságokat – mégis tanulságos látni, így egy csokorba összegyűjtve azon hibákat, melyeket nap, mint nap elkövetünk. Lássuk a tíz leggyakoribb felhasználói figyelmetlenséget! 1.…..
Liza Minelli fogyókúrája olyan sikeres volt, hogy 1 hónap alatt 16 kilótól szabadult meg. Te is kipróbálhatod Liza diétáját: Reggelire Epres túró - Keverj össze 15 dkg epret 10 dkg túróval, 3 evőkanál tejjel és mézzel. Tegyél bele 1 evőkanál zabpelyhet és 1 teáskanál…..
Mire figyeljünk, mit tehetünk, hogy a kapcsolatunk a párunkkal még jobb és tartósabb legyen? A házipatika.com 7 pontban foglalta össze: 7 dolog, amitől jobb lesz a kapcsolata párjával Az élhető kapcsolat 7 bűvös pontja A társas kapcsolatok "életében" nagyon sok múlik…..
Tzaziki kefírrel és tejföllel Hozzávalók: - 3 dl kaukázusi kefir, - 1 pohár tejföl, - 2 kisebb kígyóuborka, - 2 gerezd fokhagyma, - 1 evõkanál frissen facsart citromlé (kihagyható), - só, - frissen őrölt feketebors. Gyaluljuk apróra az uborkát, törjük össze a két fokhagymát.…..
Zellerkrémleves Hozzávalók: - 50 dkg zeller, - 5 dkg vaj, - 1 liter csontlé (leveskockából is lehet), - 1 tojássárgája, - 2 dl tejföl, - 1 púpozott evőkanál liszt, - csipetnyi cukor, - pirított zsemlekocka, - tejszín. A megtisztított, jól megmosott zellert karikára vágjuk,…..
fogyókúra, diéta Fitt diéta 2008.06.12 08:07:00
5 nap 3 kiló mínusz garantált! Szabályok: reggel, délelőtt csak gyümölcsöt együnk. Ebédre ajánlottak a krémlevesek. Ezek finomak, kevés kalóriát tartalmaznak, és táplálóak. Vacsorára még egy könnyű saláta is belefér. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A zöldségek,…..
Sárgarépa-almalé Hozzávalók: - 20 dkg sárgarépa - 1 savanykás alma - 1 cm friss gyömbérdarab A sárgarépát hámozd meg, a gyömbért pedig tisztítsd meg. Vágj mindent egyenlõ darabokra, majd préseld ki a levet. Önts jégkockára és fogyaszd azonnal. 2,5 dl: 127 kcal szénhidrát:…..
fogyókúra, diéta Léböjt 2008.06.02 09:18:00
Heti egy nap léböjttel plusz éveket nyerhetsz, és szépséged is ragyogóbb lesz. A lékúra tisztítja a szervezetet, miközben megfelelő mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat. Javítja a veseműködést, az anyagcserét, erősíti a keringési rendszert, és kimossa…..
fogyókúra, diéta Zsírbombák 2008.05.24 09:26:00
Közeleg a vakáció, mindenki igyekszik jól tölteni megérdemelt szabadságát, azonban nem árt, ha vakáció alatt is figyelünk étkezésünkre.....A zsírbombák, amire vakációkor is  érdemes odafigyelni! Fontos ismertetőjel: ezekkel az ételekkel akkor találkozhat, ha időt…..
Fontos, hogy a zöldségek nem  tartalmaznak cukrot, így sokkal bátrabban fogyaszthatjuk őket, mint a gyümölcsöket. Új íz a konyhában: bámia A mályvafélék családjába tartozó bámia hosszúkás, vékony zöld színű termése kizárólag zsengén fogyasztható. A zöldség…..
fogyókúra, diéta Nyári diéta 2008.05.22 08:34:00
Két hét alatt 9 kg-ot fogyhatunk! Nyáron a legkönnyebb fogyókúrázni, hiszen sok finom, friss zöldség és gyümölcs áll rendelkezésünkre, ráadásul a hőségben kisebb az étvágyunk. Az alábbi diéta anyagcsere-változást eredményez, amely után a súlyt tartani is könnyebb.…..
Ringathatod magad abba a hitbe, hogy ismered az utat a pasid szenvedélyéhez. Pedig ezt nem lehet így kimondani. „Szenvedélye akár napi szinten változik, hiszen libidóját befolyásolja a hormon-, a stressz szintje, sőt akár a napszak is!” - mondja egy pszichológus. Ez a három…..
Kényelmi szünet Amikor úgy izgatod, hogy te vagy felül, a kényeztetés közben tartsd egy kis szünetet, majd újra térj vissza a péniszéhez. A meglepetés és várakozás hihetetlenül vaddá teszi majd. Kör A hüvelyk és mutatóujjaddal finoman formálj egy kört a farkán, leginkább a pénisze tövénél, és…..