Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonrisa

58 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Best of Super Bowl reklámok 2011.02.08 08:19:00
Tegnap hajnalban véget ért Amerika legnagyobb sport- és reklámeseménye, a Super Bowl. A Green Bay Packers immáron a negyedik szuperkupa győzelmét szerezte meg, miután egy izgalmas mérkőzésen legyőzte a Pittsburgh Steelers-t. De kit érdekel a meccs végeredménye, mikor reklámokat is…..
Egyik munkatársam és barátom sörözés közben osztotta meg velem történetét, miután értesült arról, hogy ilyesfajta blogot művelek. Barát neve Ori, temperamentuma déli. Harmadik korsó ászok után nekem szegezte a kérdést: szimpatikus-e, ha ledobálja a hülyéket a villamosról?…..
Az epizód eredeti címe: Chuck versus the Sizzling Shrimp Nagy nap a mai. Morgan napja. Vagy legalábbis estéje. Ahol kínai kaja lesz az esti menü. Casey meg repes a boldogságtól, hogy kimaradhat ebből az agymenésből. Vágás, történés van, néhány maszkos ürge elrabol egy fontosnak…..
 Az epizód eredeti címe: Chuck Versus the Wookiee Hosszabb szünet és néhány technikai akadály után újra folytatódnak kedvenc kocka kémünk kalandjai. Az RTL Klub belebukott a nézettségbe (hasonlóan járt, mint a TSCC esetében), és 3 epizód után száműzte gyermekére, a…..
Ennyi volt, az évadzáró sorozatzáró is egyben. Látszik, hogy az alkotóknak nem marad elég idejük, illetve az is, hogy számítottak a második évadra. Megpróbáltak házalni a sorozattal néhány kábeladónál, ám süket fülekre találtak, senki nem kért a folytatásból. Az…..
JanDítě: Nagyon régen kb 15-20 évvel ezelött volt egy talán angol mese sorozat az mtv-n élő szereplőkkel.Egy rész maradt meg bennem.A főszereplő, talán egy katona látta a halált.Haldoklókhoz hívták mert mivel látta, meg tudta mondani (ha a fejénél állt nem halt meg ha a…..
Az epizód eredeti címe: Chuck Versus the Tango Gyors snittekkel kezdünk, egy tavirózsás, művészileg igencsak megkérdőjelezhető értékű festmény (úgy néz ki, mintha valaki megbotlott és ráöntött volna 3 vödör festéket a vászonra) áldozatokat szed, a legkülönbözőbb…..
Nos, a Halottnak a csók hogyvolt-ja újra itt van, miután úgy gondoltam, hogy ez a sorozat igazán megérdemelné, hogy írjanak róla. A harmadik rész után Fluffy kommentárjaitól búcsúzhattunk, ezúton is köszönjük neki a munkát. Természetesen flashbackkel kezdünk, a kis Neddel a…..
Sonrisa 2009.07.24 13:42:02
Épp tegnap néztem meg az utolsó 3 részt, azért húztam eddig, mert nem akartam, hogy vége legyen.
jó lett a HV, csak így tovább

@irkalofirkalo ·
csiny.blog.hu/:
Az ABC az utolsó 3 epizódot előtt egy jó hosszú szünetet iktatott be, s nemrégiben lett csak leadva (sokáig kérdéses is volt, hogy egyátalán leadja)
Az első évad 9, a második pedig így 13 részes.
Gyorstalpalóval nyitunk, Chuck tolmácsolásában idéződnek fel az első rész eseményei – ha valaki lemaradt volna a pilot epizódról. A lényeg, Chuck, az életképtelen kocka hihetetlenül értékes információk millióinak egyedüli birtokosává vált, a CIA és a Nemzetbiztonság…..
Ennyi volt. Az ír tesók jöttek, bűnöztek, igazságot osztottak, pórul jártak. Megpróbáltak életben maradni, egyszerűen csak túlélni. Majd a káosz közepén - rengeteg kérdést hagyva maguk mögött - távoztak.„The gates of Hell are opening night and day; smooth the descent…..
Sonrisa 2009.06.12 14:05:12
Ez az utolsó 2 hv kicsit elcsúszott, mert behavazódtam. De végülis csak összejött :)
Köszönet mindenkinek az évados figyelemért!

@Michael Collins: szerintem megúszta, mert Joey olyan feltételes módban beszél, hogy akkor adná be a kulcsot, ha Vinnie nem ér időben be vele a kórházhoz. Nyilvánvalóan Alonak nem volt meg ez a lehetősége, mert elvitték a kocsikulcsát, így ez azt jelenti, hogy neki annyi.
Sonrisa 2009.06.17 21:19:54
@KiWiSaGe: szerintem nem tudták. A zseniális pilot (ami önmagában is megállja a helyét) után kaptak 13 részes berendelést. Ők leforgatták, abban a hiszemben, hogy lesz majd folytatás, nem is varrták el a szálakat, mert van benne potenciál, miért is zárták volna le az évad végén?
Aztán a csatornának nem tetszett, s kb. a felétől már le sem adta a részeket, csak a weben volt megtekinthető (ezért is gány némelyik kép már a végén, mert webrip verzióból loptam ki őket).
Újonnan induló rovatunkban, A piszkos tizenkettőben, olyan filmeket mutatunk be, melyek témájukban vagy stílusukban szorosan kapcsolódnak az adott hónap egy-egy fontosabb mozipremierjéhez. Reisman őrnagyhoz hasonlóan mi is különleges elemeket szelektáltunk, elsőként – a…..
Sonrisa 2009.06.09 09:58:55
Rajongok a poszt-ap. filmekért! A listával egyetértek többé-kevésbé, előttem már elsorolták, miért is kevés a 12.

De ne feledjük a zseniális, "hátborzongató" Children of men-t 2006-ból.

www.imdb.com/title/tt0206634/

Amikor már azt hittem, hogy mindent láttam, jött ez a film, s kb. az 5. percben megvett az alapfelállással, utána pedig tágranyílt szemmel néztem, egészen az utolsó képkockáig.
„How shall a man… draw off from his veins, the black drop he drew from his father.” /Ralph Wando Emerson/Joeynak már kezd elege lenni belőle, de azért még tart nekünk egy gyorstalpalót a fontosabb momentumokból.  Kérdés kérdés hátán, de vannak kérdések, amiket…..
Sonrisa 2009.05.30 10:44:36
@mizrolist: Na igen, én is csak lestem, hogy minden összefügg mindennel :) Dokey annyira rosszarcú, hogy egyszerűen ilyen fejjel csak szörnyűségeket követhet el. Sajnos már csak a sorozatzáró van hátra :(

Pont a héten összefutottam jó pár szereplővel máshol is, ahogyan filmeket/sorozatokat néztem:

Nicky - ő volt Bobby gyilkosa az a Third Watch (Harmadik műszak) 2. évadjában
Dokey - mikor újranéztem a Ponyvaregényt, mosolyogva konstatáltam, hogy ő volt Zed
Kevin - a TSCC 2x11 (?)-es részben ő volt a rokkant csávó a könyvtárban.
hogyvolt Reaper 2x06 - Underbelly 2009.05.25 16:00:00
A sorozatból nem rendeltek be újabb évadot, a 13. epizód nemcsak évadzáró, hanem sorozatzáró is egyben. Sajnos.Japán rovarharc – ez a tökéletes szórakozás a munkában lévő üresjáratok kitöltésére Sock szerint. Szokás szerint Devilfőnök rontja el a pillanatot,…..
Egy fiatal pár egy nagyon furcsa képet tesz fel a falra. Biztos azzal lesz valami, mert részletesen megmutatják a képet, külön minden családtagra kitérve. A férj elmegy bezárni, míg begerjedt asszonykája felmegy az emeletre. És eközben a férfi a képen megmozdul. Aztán valami…..
Ne feledjük, az elmúlt rész végén kiderült, hogy Apuci nem is annyira halott, mint kellene és nem is rohad a föld alatt, mint kellene. Sam úgy dönt, ezt a titkot túl nagy teher egyedül cipelni, így beavatja Sockot is. Sock sikítófrászt, majd szívrohamot kap, mikor meglátja az…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
Sonrisa 2009.05.08 20:45:19
@candyperfumegirl:
Jaja, az Emmy másik szégyene, hogy Lauren Grahamot mellőzték a GG miatt.
(bár azért egy Golden Globe jelölést begyűjtött...) Bár az is igaz, hogy Lorelai szerepéért sajnos más körökben is csupán jelöléseket kapott, díjat nem nagyon (talán 3-t?, abból is 2 azt hiszem a Teen Choice Awardon volt)
Sonrisa 2009.05.09 21:55:05
@Cirmoscica:
"Meg egyébként utólag is szerkesztheted a bejegyzést, nem? Szóval még kijavíthatod. :) "
Elvileg miután élesítette sixx a postot, már nem tudunk belefirkálni, csak ő tud. NIncs hozzá jogosultságunk.

ON:
13-ast egyébként sosem bírtam, valahogy nem tudom megkedvelni, de szerintem itt a színésznővel vannak bajaim, a Black Donnellys nézése közben sem tudtam nem ellenszenvvel viseltetni iránta.
„Father, you died once… wasn’t that enough”? /Anne Sexton/Joey szed össze néhány fontosnak ítélt emlékmorzsát az epizóddal kapcsolatban, majd látjuk az egész Harmadik műszak gárdáját kivonulva, Tommy pedig megkapja a lakók kipaterolásáért az ígért…..
Ben egy nagy adag kajával érkezik haza, vett három kaparós sorsjegyet is, hátha Fortuna kisasszony megkönyörül rajtuk. Számítása bejött, Sam nyer is kapásból 1000 ropogós dollárkát. Innen indulunk. Sam Andit szeretné meglepni egy kis kiruccanással a hétvégén, Sockék pedig…..
Úgy néz ki, Ben összeállt egy démonnal, most épp egy csokor virággal vár rá egy elhagyatott pajtában. Ideális randihelyszín, kezdőknek. Azonban az már nem követendő példa, amit ezután tesz: be akarják mutatni a lányt a barátainak, elhallgatva azt a tényt, hogy démon (idővel…..
„There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in.” /Graham Greene/Szokásos Joey-narrációval kezdünk, ezen a környéken minél tovább tanulsz, annál nehezebben buksz el, majd a mesélő tart egy rövid, ám sikertelen bemutatót az italkeverés…..
Stílszerűen lovas parkban nyitunk (ha már Overdose is versenyzett a hétvégén), a triumvirátus épp egy 13. századi szökött mongol lelket próbál meg begyűjteni. Azért itt, mert a tegnap szabadult mongol csóka első dolga lesz egy lovat elkötni – legalábbis Ördögpapa szerint.…..
„All of us are in the gutter, but some of us are looking at the stars” /Oscar Wilde/Utálom ismételni magam, sebaj, Joey megteszi helyettünk. Épp éhségsztrájkot tart, de aztán meggondolja magát. Tommy elindult az úton, hogy valóra váltsa az egyiket az álmai közül, jelen…..