Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diopszid

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oldboy vs. Oldboy A bűncselekmény: A dél-koreai nemzet talán legemlékezetesebb (azóta persze jelentkeztek egy Élősködőkkel), atomvillanásszerű remekművét ennyire rosszul és (itt ez a jelző hatványozottan igaz) ennyire feleslegesen feldolgozni maga az emberiség ellen elkövetett bűntett. Mindenki…..
Kandallónk ugyan nincs, de a fahasábokat ezentúl nem kell nélkülöznünk. Gondoskodtunk róla, hogy a tűz melegét egy puha párna biztosítsa. Legutóbbi ikeázásunk során ugyanis beruháztunk (szó szerint) a MARGARETA textilbe, és ezután hamar felállt a sokismeretlenes egyenlet:  Pár perc szorgalmas…..
diopszid 2017.10.07 20:52:41
Tagadhatatlan, hogy az 1956-os forradalom egyik legvitatottabb eseménye az október 30-án lezajlott Köztársaság téri csata volt, amikor a felkelők a budapesti pártbizottság székházát támadták meg. A küzdelem utóéletéhez szorosan hozzátartozik az egypártrendszer által felnagyított, ám kétségtelenül…..
25 km. Pontosan ennyit tett meg lóháton Sisi, amikor Schönbrunnból kilovagolt kedvenc kastélyába. Annyira szerette, hogy még a mézesheteit is itt töltötte, s a trónörökös Rudolfot is itt szülte. Mi kocsival, vonattal, vagy busszal jutunk el ide, és az út is legfeljebb 40 percet vesz igénybe.…..
diopszid 2016.09.24 20:25:06
Én itt olvastam róla először: monarchiaturak.blog.hu/2015/05/24/laxenburg_gyongyszem_becs_alatt#
Aztán meg is néztük. Remek hely főleg a kicsi komp és a Magyar Koronázási Terem, na meg az aréna fogott meg.
Még mindig az a furcsa érzés van rajtam, amikor nagyon várok egy koncertet, végig élvezem, aztán mégis utána űr van bennem. Miért? Mert egyszerűen képes lennék még újra meg újra végignézni. Igen, pontosan így vagyok a Red Hot Chili Peppers kvázi "visszatérő" koncertjével. Ha…..
Hallstatt olyan, mintha egy boldog apuka és kisfia terepasztalt épített volna és színes kis házakat helyeztek volna rá. Persze a terepasztalról pont a sínek és a vonatok hiányoznak, hiszen ha vasúttal szeretnénk elhagyni Hallstattot, akkor először hajóznunk kell, a kisváros vasútállomása ugyanis a…..
diopszid 2016.08.30 20:18:00
@Én is itt vagyok: Fogalmam sincs, hogy mi bajod a fényképekkel. A felvonóból elég nehéz tükröződésmentes képeket csinálni, de gondolom te Nánási Pál vagy. Amúgy Hallstatt tényleg gyönyörű, csak egy kicsit kicsi ekkora mennyiségű turistához.
Jó, egy kicsit talán túloztam, mert annyira nem volt pokoli... Mert amit ígértek, az tulajdonképpen meg volt. Volt szobánk, fürdővel, klímával, TV-vel. Az viszont igaz, hogy egy kicsit hibáztak a dolgok.  De kezdjük az elején! Szállást keresve, az interneten akadtam rá erre a Nyírségben található,…..
Laslavic Tímea Nem is túlzás azt állítani, hogy a romániai Transzfogarasi út világhírű. És van még egy káprázatos magashegyi út a szomszéd országban: ennek Transzalpina út a neve és sokkal, de sokkal kevesebben tudnak róla, pedig van olyan érdekes, mint az első. Sőt, bizonyos szempontokból még…..
Ravelloban nincs sok látnivaló... Csak maga Ravello. A gyönyörű fekvésű városka mindössze három fő látogatni valóval rendelkezik: Villa Rufolo, a dóm és a Villa Cimbrone. Az utazási irodák programjában a Villa Rufolo szerepel fő attrakcióként. Mivel Ravello híres kilátása ebből a kertből készíthető,…..