Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés napjainkban vetődik fel, amikor - külföldön és idehaza - egyre több színészről, producerről, rendezőről derül ki botrányokkal "tarkított" múltja. 2017 október elején Harvey Weinstein sokszorosan elismert és díjazott amerikai producerről derült ki, hogy számtalan nő ellen követett el…..
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2017.11.06 03:10:52
A kormánypártok olyan helyeken és módszerekkel tudnak kampányolni, olyan szavazókat érnek el, ami az ellenzéknek nem sikerülhet...
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2017.03.25 18:01:17
Remenytelenul szanalmasak a libsik.:

"Visszajött a Fidesz Nolimpia-kampány után"
index.hu/belfold/2017/03/25/visszajott_a_fidesz_nolimpia-kampany_utan/

Ez volt kb 100. "na ebbe most biztos belebukik a kormany" akciojuk, ami pont olyan hatastalan volt, mint az osszes tobbi az elmult 7 evben.
A 18-as valasztas megnyerese utan, erdemes volna, egy osszefoglalo konyvben megjelentetni, az osszes aljas elbukott kiserletuket, csak azert hogy had rohogjunk rajtuk. Es persze hogy pillanatra sem felejtsuk el, az aljas hazaarulo sopredek tetteit.
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2016.11.13 17:30:43
@miketbeszéltek: Haboruban allunk, es en Orban Viktorral egyutt az orszagot vedem.
Ilyenkor NINCS HELYE KRITIKANAK. Majd 20 ev mulva, ha az orszag mar biztosagban van, es nem kell attol tartani, hogy a libsik elpusztitjak, megszalljak, gyarmatositjak.
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2016.11.13 19:04:31
@miketbeszéltek: Jelenleg rekordsebesseggel fejlodik az orszag. NULLA inflacio, NULLA munkanelkuliseg, NULLA hiany . A libsik idejeben mindegyik 10-20 szazalek korul volt. Es mindenut pusztulas, rombolas, allamcsod, az embereket halomra lottek az utcakon.
Probaltak volna csak a ketfarku buzik 2010 elott ilyen viccesen tiltakozni. OTT HELYBEN AGYONVERTEK VOLNA A GYURCSANY RENDOREI a vicceskedoket. Es masnap kituntettek volna a gyilkos rendoroket., amiert megvedtek a fasiszta naci grafitisektol a varost.
Ami immár több mint egy hónapja történt a Népszabadsággal, az felháborító és elkeserítő. Az erkölcsi megítélésen túl azonban van a lap körüli vitának két figyelemre méltó következménye is. Az egyik az, hogy a legújabb kori magyar sajtó történetében ennyire még nem került az érdeklődés középpontjába…..
A 15 órás részvételi adatok szerint csak a jogosultak alig több mint 30 százaléka adta le a voksát...
Válasszunk Orbán megbukott már? 2016.08.05 18:11:00
Attól függ, hogy ki és hogyan nézi. Tény, hogy a Miniszterelnöki hivatalban ül, és minden esélye megvan rá, hogy 2-3 év múlva is megtegye. Csakhogy korántsem mindegy az, hogy egy politikus egy vízióval, jövőképpel motiválja a szavazót, ezzel azt is eléri, hogy az országban jobban menjenek a dolgok,…..
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2016.08.06 20:23:32
@JohnDoeTheReal: Budapesten is 20 év alatt, amig a libsik uralkodtak Demszki vezetésével, csak rombolás pusztulás, lopás volt.
Tizszeresére elmelték a bkv jegy arát, de egyetlen egy új buszt, villamost nem vettek 20 év alatt. Az elmúlt 6 évben pedig több száz új buszt, villamost, metrot vasároltak, és mindezt úgy hogy nem emelkedtek a jegyárak.
Hol tartanánk már, ha a libsik nem akadályozták volna az ország fejlődését 20 éven át.
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2016.08.06 23:31:05
@monddazigazatmar: "Nem, Demszky hagyta itt, csak most találták meg." :))

Biztos az egyik nokias dobozban talaltak.
Ha a libbantság fájna az egész baloldal üvöltene 2016.08.06 23:42:35
@Kampánymigráncs: A francot sem erdekel ki min keres. A Demszki 20 eve alatt, itt SEMMI NEM volt, csak kigyulado buszok, metrok, 80 milliardos bkv adosag, elkepeszto jegyar emeles. 100 millios vegkielegitesek a csodben levo bkv-nal.
Most pedig szaz szamra erkeznek az uj jarmuvek. Nem veletlen, hogy a Demszki az Usa-ban bujkal a felelosegre vonas elol.