Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis gőmbőc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy felnőtt ember átlagos napi D-vitamin szükséglete 1000-2000 nemzetközi egység. Táplálkozással ebből körülbelül 80-at tudunk felvenni, bőrünk viszont 10-20 ezer egység termelésére is képes nyáron. Ahhoz azonban, hogy a szükséges mennyiséghez hozzájussunk, tavasztól késő őszig legalább napi 15…..
Alig egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Tarlós István nem lesz negyedszer is a Fidesz főpolgármester-jelöltje...
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
A Fargo első két évadánál nem nagyon kell jobb példa arra, miért is éljük a tévésorozatok aranykorát ebben az évtizedben. Noah Hawley úgy nyúlt a Coen fivérek munkájához, hogy annak a stílusát és erényeit meghagyva egy teljes univerzumot épített ki a talán legjobb filmjükre alapozva. De még többet…..
kis gőmbőc 2017.06.29 17:11:29
Természetesen a Last Days of Tényeken láttuk azt a screenshotot, ami még a Tények szintjéhez képest is egészen szórakoztató. "Azt sem tudni vajon létezik-e", írja a tényekes riport, miközben a képen éppen - ki mást - Soros Györgyöt láthatjuk. Sajnos a valóság ennél sokkal szomorúbb, de az egyik…..
A 24.hu forrásai szerint öt, a TV2 szerint a csatorna hírszerkesztőségének négy munkatársa távozott az elmúlt hetekben, leginkább azért, mert nem jöttek ki a híradó új főnökével, Tóth Tamás Antallal.  Távozott a Tényektől három és fél év után például Kertész Ádám riporter is, aki úgy hagyta ott a…..
kis gőmbőc 2017.04.18 17:00:57
Berúgta 2017 ajtaját a TV2, információink és a Sorozatwiki cikke alapján köthettek egy dealt a Foxszal, (akikkel eddig az RTL-nek volt megállapodása) és ennek értelmében legalább egy évig náluk vannak olyan jogok, mint például a karácsonyi szezon Halálcsillagáé, a Reszkessetek betörők!-franchise-é,…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
kis gőmbőc 2016.12.04 17:25:04
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..
kis gőmbőc 2016.11.14 16:56:50
@Ballib cenzúrázók réme 1: egy orbitális f@sz vagy
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..