Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lena.

0 bejegyzést írt és 2404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csoma szobája Végre szmog 2011.02.25 20:37:00
A Himalája olyan tulajdonságokkal bír, mintha eredetileg a Micimackó című regénybe tervezték volna. Az utazó a hegységben járva egy idő után észreveszi: a csúcsok közé vezető út sokkal könnyebb, mint az, amelyik kifelé visz onnan. Pont mint Nyuszi lakása. Utunk Zangla…..
Lena. 2011.03.01 15:23:29
Vajon nem volt elég másfél hét a téli Nyugat-Tibetben ahhoz, hogy átvegyem a helyi életritmust? Vagy a nyugati és keleti világkép ellentétével szembesülök éppen? Az elméleti kérdések akkor vetődtek fel bennem, amikor már megismertem a téli Ladak európai ésszel nehezen…..
Lena. 2011.02.24 09:40:09
@Földes András: Senkinek nem esett bántódása, és nem a táborban unatkoztatok. Hatékony nevelési módszer. :) Szerintem a repülésre is lenne valami hasonlóan frappáns megoldásuk. :) Kár, hogy nem tudtok igazán beszélgetni, néhány szó erre nyilván nem elég, pedig mennyi mindent mesélhetnének/taníthatnának nektek! Nagyon jó legalább ennyire belelátni az életükbe, kultúrájukba, amennyire a blogon keresztül lehet. Köszönet érte! :)
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Zsé Posztínség 2010.01.17 00:20:00
Rég írtam, tény .... És akkor most karácsonytól, mert megérdemli.Összességében felnőttségem legjobb karácsonyi ideje volt. Pedig minden adott volt ahhoz, hogy ne legyen az.Kezdődött ott, hogy írásban felszólítottak fizetésre. Mivel ez akkor lehetetlennek látszott,…..
Elvesztettem egy jó pasit, mert biztos arra gondolt, hogy ezt a balhés csajt jobb is elkerülni.A kép innenElveszíteni az újat a régi miatt! Társaim biztatására leírtam nem átlagos történetemet, mert kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a kommentezők.Egy elég hosszú…..
Lena. 2010.01.15 21:08:55
Sziasztok!
@Mr. Homn: Próbáltam neked üzenetet küldeni, de azt hiszem nem ment el.
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
Lena. 2009.12.29 20:31:01
@Mr. Homn: Jó, ha tudsz még pihenni és nem kell menned sehova. Kár, hogy ilyen betegnek kell lenned ahhoz, hogy több időd legyen magadra... Aztán ha meggyógyultál siess vissza papádhoz, hogy bepótold a kutyadögönyözést. :)
Lena. 2009.12.29 20:44:13
@Mr. Homn: Jó lenne, ha nem az egészségeddel kellene fizetni az állásodért. Nem lehetne másik munkahelyet keresni?
Hétvége már január. :) De azért gyógyulgass még, mielőtt kimozdulsz.
Lena. 2009.12.29 21:00:28
@Mr. Homn: Oké, sok sikert! :) És gyógyulj meg!
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
Lena. 2009.12.12 09:35:31
@Kiraaaaaa: Tegnap éjjel nekem is hasonló gondolataim voltak, buliból hazafele...
Épp előttem a szakítós könyv, és a hátlapon a 3. pontban nagy betűkkel virít, hogy a távkapcsolat szigorúan tilos, és a 10.es, neten ismerkedni szigorúan tilos. Nekem sikerült mindkettőt megszegni, 4x egymás után (ez aztán a teljesítmény!!!).A kép innenKedves Szakítós…..
Zsé Névváltoztatási kérelem 2009.12.01 19:42:00
Tekintettel a fennáló helyzetre, mely jelenleg Dubai körül összpontosul, elhatároztam, hogy a nick-nevem kiegészítését némileg megváltoztatom.Segítsek, legyetek szívesek, ebben. A javaslatokat kommentben várom, majd az esélyeseket külön posztban közlöm.Valami olyasmi kéne, amely…..
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Mmegjegyzéseket tett a szemüvegemre, és biztosan állította, hogy ezzel  a szemüveggel én csakis egy bizonyos - szerinte legalja - szakra járhatok az egyetemen.A kép innenSziasztok! Nemrég tévedtem az oldalra, de amikor megláttam a felhívást - "Ird meg, Téged mivel…..
Lena. 2009.10.25 20:11:23
Lena. 2009.10.25 20:15:46
@Répa Rómeó: A női társaság rossz hatással van rád? :)
Sok értelme nincs a blognak. Brúnó viszont nem hatalmazott föl a blog egészét érintő tevékenykedésre, és technikailag sincs rá jogom, viszont a kérdést feltehetem.Végülis ha én nem rakok ki új posztot, akkor gyakorlatilag nem megy tovább, mert a többi admin csak ritkán néz ide.…..
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Hamburger Airbus családi nap 2009.09.22 09:50:00
Már több, mint két hete is megvan, hogy megrendezésre került az Airbus családi napja, de eddig még nem volt időm róla írni. Nagyon érdekes élmény volt, mindenképp megér egy postot. Egy szomszédunk az Airbusnál dolgozik és mivel éppen szabadságon volt azon a hétvégén, nekünk…..
Zsé Már megint.. 2009.09.22 20:49:00
nem vidám poszt. Bocs.Reggel:A tököm tele van a telekommunikációs céggel (a magentával, azzal!). Még múlt hónapban kp-fizettem a számlám, erre a hülyék jól levonták a folyószámlámról még egyszer. No problem, majd akkor ebben a hónapban nem fizetek. Ja, ahogy a Móricka…..
Így hívják egy ismerősöm macskáját. Egy szereplőt ebben szintén. Kell nekem! Ki veszi meg nekem ajándékba? :D..
Lena. 2009.09.23 14:19:54
Lena. 2009.09.23 21:15:24
 Megint szomorkodás jut hétvégére, pedig a kakós borral olyan jó indult minden. Nehéz a világ, ahol az új srác megismeréséhez elsősorban a régivel való rossz világ miatt vezetett az út. Volt egy fiú, és volt egy lány. Egy szép őszi este egymásra találtak,…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
Lena. 2009.09.11 20:22:25
@Kocka Költő: Szóval ezt hívják trance-nek. Most már ezt is tudom. :)
Lena. 2009.09.11 20:23:20