Regisztráció Blogot indítok
Adatok
En7ex

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
En7ex 2017.06.10 09:37:50
@Apuleius: lehetne jobb keretunk is csak az a problema hogy van 5-6 fix jatekos akinek mindig benne kell lennie a keretben barki is az edzo... ez volt keilabdaban is
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus lehet a befutó az Ajax tehetsége, Matthijs de Ligt ügyében, s az ifjú holland védő választása végül nem a sokáig nagy esélyesnek tűnő FC Barcelona ajánlatára esett. A Calciomercato számolt be róla, hogy de Ligt már…..
Spanyol források érdekes információval szolgáltak, miszerint a Real Madrid kész felajánlani Luka Modrić játékjogát a Juventusnak, hogy nyáron megszerezhesse Miralem Pjanićot idén nyáron. A bosnyák játékos megmutatta kvalitásait a Serie A küzdelmeiben úgy az AS Roma, mint a…..
Olasz források szerint a Juventus érdeklődik a Real Madrid középpályása, Mateo Kovačić iránt, azonban a spanyol klub megkéri a huszonnégy éves játékos árát, akár 55 millió euróba is kerülhet a horvát válogatott játékjoga. A Linzben született játékos biztos megoldást jelenthet, mivel az Inter…..
A Juventus fontos győzelemmel ajándékozta meg szurkolóit karácsony előestéjén, s a csapat argentin csillaga, Paulo Dybala ezúttal csak a kispadról követhette az eseményeket. "Jó mérkőzés volt, de nem zártuk le, így megszenvedtünk a végén." - nyilatkozta Massimiliano Allegri a…..
Massimiliano Allegri szerint csapata figyelmen kívül hagyta az elmúlt meccseken jelentkező figyelmeztetéseket, és ezt ki is használta a Lazio, amely 2015 augusztusa óta tartó veretlenségi sorozatot szakított meg a Juventus otthonában. Az Öreg Hölgy ötvennyolcadik meccse volt ez saját…..
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni 2-2 után arról beszélt, hogy a meccs során adott időszakokban attól félt, hogy csapata pont nélkül távozik Bergamo városából, és a mester a VAR-rendszerről is elmondta a véleményét. A bianconero csapat jó kezdéssel 25 perc után már…..
Massimiliano Allegri az Olimpiakosz elleni győzelem után megindokolta Gonzalo Higuaín kezdőcsapatból való mellőzését, illetve elmondta, hogy véleménye szerint miért megfelelő Stefano Sturaro számára a jobbhátvéd poszt. A Juventus hazai pályán ismét Pipita nélkül kezdett, azonban az argentin csatár…..
Ma döntés született a Juventus elnökének, Andrea Agnellinek ügyében, aki egyéves eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó szövetségtől (FIGC), mert a vádak szerint jegyeket juttatott bizonyos szurkolói csoportoknak, s a torinói klubot még 300 ezer eurós pénzbírsággal is sújtották. Giuseppe Pecoraro…..
En7ex 2017.09.25 20:47:16
A Fiorentiona elleni, kínkeservesen kiharcolt hétközi győzelmet követően, a Juventus hasonlóan nehéznek ígérkező mérkőzéssel, a Torino elleni derbivel készülődhet és hangolódhat a jövő szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre. A zebramezes együttes továbbra is…..
En7ex 2017.09.23 19:55:10
En7ex 2017.09.24 09:44:40
@Rivendell: benatia jo lesz csak folyamat kell jatszania ... bayerbe is ali jatszott a vege felebtavaly itt is alig jatszott jobb lesz o sokkal varjatok
En7ex 2017.09.24 14:04:42
@Rikoo: nem akarok veszekedest stitani de ennyi erobol barzagli is mehetne telen mert arnyeka onmaganak olyan lassu lett mint egy jarokeretes oregasszony evrat ezert mindenki szidta
A Juventus argentin támadója, Paulo Dybala továbbra is megállíthatatlan formában robog, a Sassuolo elleni mérkőzésen újabb mesterhármassal döntött a három pont sorsáról, s így már nyolc találatnál jár a bajnoki szezonban. "Nagyon boldog vagyok." - nyilatkozta a Juventus tízese…..
En7ex 2017.09.17 20:09:11
@jeneiPALI: ez igaz en megprobalnek meg telleg olyat hogy dybalat berakni centernek higu helyere dybalaera meg berna
Massimiliano Allegri a Barcelona elleni vereséget követően több kritikát is megfogalmazott a Juventus ellen, és kiemelten kezelte Gonzalo Higuaínt, aki véleménye szerint túlságosan görcsös ezeken a meccseken. „A srácok jó meccset játszottak, de ha az embernek itt gólszerzési…..
Edgar Davids szerint értelmetlen, sőt, káros Paulo Dybalát másokhoz hasonlítani, inkább hagyni kell, hadd fejlődjön az argentin csatár nyugodt körülmények között. „Ha hátráltatni kívánjátok Paulo Dybala fejlődését, akkor folytassátok csak ezekkel az összehasonlításokkal.” - osztotta meg határozott…..
En7ex 2017.09.12 19:06:35
A Juventus középpályája tekintetében további erősítés várható, a legvalószínűbb opciót pedig André Gomes jelenti, aki nem volt a Barcelona keretében az Alaves elleni találkozóra. A Mundo Deportivo értesülései szerint a Juventus 33 millió eurót továbbított, azonban ezt…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta nyilatkozott a csapat BL-ellenfeleiről, s egyúttal tagadta az André Gomes pletykákat, viszont elismerte, hogy Benedikt Höwedes nem csupán egy feltételezés. A bianconero csapat ellenfele a csoportban a Barcelona, az Olimpiakosz és a Sporting CP…..
En7ex 2017.08.25 14:39:12
A Juventus nemrégiben nyilatkozatot adott ki, amelyben arról tájékoztatta szurkolóit, hogy térdsérülés miatt Claudio Marchisio megközelítőleg egy hónapig nem lesz bevethető. „A bal térd sérülése miatt, amely 2016-ban műtéten esett át, Barcelonában Dr. Ramón Cugat klinikai és műszeres vizsgálatokat…..
A Juventus vezetői a pletykák szerint ismét érdeklődnek a Tottenham Hotspur középpályása, Moussa Sissoko iránt. A Calciomercato.com értesülései szerint a francia válogatott neve a legújabb opció a Juventus középpályás célpontokat tartalmazó listáján. A francia futballista…..
A Tuttosport mai beszámolója szerint a Juventus egy régi ismerős felé fordulna a védelem megerősítéséhez, ő pedig Shkodran Mustafi. A 25 éves német futballistát a Juventus már régebben is figyelte, amikor a Sampdoria és a Valencia csapatánál játszott. A világbajnok az elmúlt nyáron az Arsenalhoz…..
A Juventus fontos játékosnak tekinti Juan Cuadradót, azonban sokak szerint a kolumbiai válogatott távozhat, amennyiben az Öreg Hölgynek sikerült megszerezni a Lazio együttesétől az egyértelműen távozni kívánó Keita Baldé Diaót. Ezzel magyarázhatók a La Gazzetta dello Sport által szétkürtölt titkos…..
Olasz források szerint a Juventus kész újabb középpályást szerződtetni a várhatóan három játékosból álló középpályához, és amennyiben ez sikerült, akkor felmerül a kérdés, hogy ki távozna. Az elsődleges opció a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Stefano…..
Az argentin VarskySports állítása szerint a Juventus hamarosan újabb igazolást jelenthet be, hiszen a Valencia védője, Ezequiel Garay jövő héten csatlakozhat a zebramezes csapathoz. Nem titok, hogy a Juventus igazgatói szeretnék megerősíteni a csapat védelmét, azt követően, hogy…..