Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rainmagic

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
Nóra nem elszenvedője, csak fültanúja volt egy szimpla, mindennapi gorombaságnak. A TAJ-kártya után érdeklődő idős házaspárt nézte szarnak és ugatta le az OEP biztonsági őre, aki melegélegte, hogy az ügyfelek tőle kérnek útbaigazitást. Ma délután fél 2-től az OEP 1.…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Rainmagic 2009.05.29 15:27:38
@SoulAssassino: Ne haragudj, de butaságot írtál. Mi pont tavaly ősszel voltunk Zakinthoson az 5kontinenssel. Igaz, mi apartmanban voltunk, de a repülőjegy nem került 100.000.-Ft-ba. Nekünk tokkal vonóval mindennel transzferrel együtt 220.000.-Ft-ba került. Allinklus kajával plusz 60 lett volna még, amire már nem volt pénzünk, meg volt negatív befizetős kajás tapasztalatunk görögöknél. (Mielőtt valaki beleköt azért mentünk utazási irodával, mert se előre pénzünk, se időnk nem volt az esküvő szervezése mellett a nyaralás megszervezésére. Esküvő előtt egy nappal foglaltuk le az utat. És egy hét múlva mentünk. Be sem kellett menni az utazási irodába, faxon és emilben intéztünk mindent. Egy dolgot kellett csak megtenni, bemenni egy MKB Bankba befizetni a számlájukra a pénzt)És mi ráadásul nem is előszezonban voltunk hanem szeptember elején, ami még főidény utáni áras. A tiétek meg rohadt drága. Ezen az áron már jó időben is mehettetek volna Görögországba, a nyár eleje necces kategória, mert lehet hogy hideg lesz a tenger és beszívjátok... Rájössz majd, hogy a legközelebbi utadnál már sokkal okosabban kell választanod, és nem biztos, hogy ennyit kellett volna spórolni az útra.

Szúnyog 2009.05.27. 13:02:58:
erre meg csak annyit mondanék számolj egy kicsit velem:
Egy 1 hetes buszos út ára mondjuk Görögországba nyár elején olyan 40e körül van. Ebből 20 ezer busz költség. Teszem azt emeletes busszal visznek. Nem tudom hány személyes a busz tegyük fel 50. Tehát kifizetetik a minima 20ezer Ft-ot fejenként az utasokkal. Tehát 20.000.-Ft x 50 ember az nálam 1000.000.Ft. Nem tudom mennyibe kerülhet egy buszos utazás teljes költsége, de szerintem max. sofőr fizetésekkel, tokkal-vonóval 300.000.-Ft. (mert ha több akkor már zabálja a benzint, vagy folyik ki a tankból...) Tehát igen csak busás haszna van az utazási irodáknak. A másik fele, hogy a lefoglalt szállásokat amiket ad az utazási iroda már így is nagy felárral számolja. Pl.: pár éve Görögországban a mi apartmanunk 20.000.-Ft-ba került, míg egy akkor autóval érkező magyar házaspár fel ennyiért vette ki a tulajtól. Gondolom ez egy picivel még drágább is mint a nagyban utazó utazási irodáknak nyújtott ár. És ez csak egy utazás, egy 12 hetes üdülési szezonnál... Tehát mielőtt elkezded sajnálni az utazási irodákat, azelőtt szólnék, hogy a last minute árak a talál reális árak, de még azon is legalább 20-50%-os haszna van az irodának. Nem beszélve a repülőjegyekről…

Mi már több utazási irodával voltunk nyaralni, de mi előtte körbenézünk, utazás kiállítás, net és a legjobb árút választjuk ki, persze az összes körülmény között. Nem biztos, hogy a Neckermann előbb utóbb nem mehet csödbe, lásd: Jorgos, Eurotours, Bella… mind nagyok voltak…
A legutóbbi adásból kiderült, hogy A társulat zsűrijének egy szép ívű mozdulattal sikerült tökön szúrni önmagát. Ezt tanítani kéne a kendo edzéseken, csak haladóknak. Ugye, virágozzék minden virág alapon a zsűri eljuttatta a döntőig Nagy Szilárdot, akit semmiképpen…..