Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koprofágia

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú várakozásaink során mind láttunk már olyan jelenetet, amikor egy ügyfélszolgálatos egyre türelmetlenebbül próbál elmagyarázni valamit egy idősebb ügyfélnek, akinek egész másra jár az agya és nem érti a dörgést. Rossz esetben ilyenkor jön a megvezetés, és a költségek hopp, megemelkednek, jó…..
koprofágia 2019.05.29 08:11:52
@mt-03:
Akkori baromi egyszeru.Ezt a valasz kuka,kuldenek egy ujat,ami ketele lehet :
1: a szemelyes beszelgetest rogzitettuk, vilagosan elmagyaraztuk,miert kell nagyobb,korrekt volt a tajekoztatas,igenis boven ki volt hasznalva a masodik csomag. Kuldjuk a felvetelt ahova keri,ha nem hiszi ezt el.

2: ez egy kisebb bolt itt nem rogzitunk,igy nem allithatjuk, hogy az ugyfelunk HAZUDIK, termeszetesen olyan csomagba rakjuk,amilyenbe o szeretne.

NINCS 3. opcio!
koprofágia 2019.05.29 09:47:26
@Terézágyú:
Amikor valaki ennyire utalja az embereket (szinte minden posztnal nekiugrassz a levelironak), akkor ott altalaban arrol van szo,hogy az adott szemely sajat magat gyuloli,es ezt probalja igy levezetni.
Erdemes lenne egy pszihologussal elbeszelgetned,vagy kezdesnek par Csernus videot atnezni.
Egy lelki selejt vagy,segitsegre szorulsz.
koprofágia 2019.05.31 15:06:06
@Snagal:
kicsit mas.
az csak tipp volt.

az emberunk azt allitja,hogy a szuleinek hazudott az ugyintezo. korabbi forgalmat nem tippelte,hanem megnezte a rendszerben,es mast mondott,mint a valosag.
Mit tehetünk akkor, ha az applikáció rossz pakolási zónába helyez, de nem vesszük észre és ezért más összeget fizetünk a parkolásért, aztán meg jól megbüntetnek? Hát azon kívül, hogy megírjuk a Homárnak, sajnos nem sokat. Megosztok egy terézvárosi parkolás történetet aminek az elszenvedője…..
koprofágia 2019.05.27 08:32:47
@plümpike:
Ha a simplenek fizetett jutalek tobb,mint amibe az apro begyujtese kerul,akkor erdemes lenne masik szolgaltatot keresni
koprofágia 2019.05.27 09:56:26
@Xezs7:
Ennyi erovel a fel meter mely katyu javitasa helyett is eleg egy tablat kirakni,evekre.
koprofágia 2019.05.27 12:02:20
@Xezs7:
en is imadom,mikor valaki nem ert hozza,de okoskodik.
hidd el,meg lehet oldani,leteznek gepek,amik foldeken gps alapjan dolgoznAK.
ott ennel joval kisebb hibak sem fernek bele.
via GIPHY Ha műszaki cikket kapunk ajándékba, általában diszkréten mellé csúsztatják a számlával összetűzött garancialevelet is, amit aztán vagy kíváncsian megnézünk, vagy nem. Na de mi van akkor, ha az ajándék elromlik, a kereskedőnek meg semmi sem elég, főleg nem az ajándékozás ténye.  Az…..
koprofágia 2019.05.21 23:18:52
@Leadfoot:
Pedig a fogyasztovedelem oldalan a leggyakoribb torvenysertesek kozott szerepel.
Nemhogy adas-vetelit nem kerhetnek,de a szamlat es a garanciajegyet sem.
Van a keszuleknek egy egyedi azonositoja,serial number.
Ezt az ertkesito koteles feljegyezni,es a szamla-garanciajegy elvesztese eseten isk erheted a javitast/cseret hiszen ok pontosan tudjak, hogy mikor adtak el az adott termeket.

fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2703

"Jótállási jegy meglétéhez kötött kifogásintézés kötelező jótállás esetén
Előfordul, hogy a jótállási jegy meglétéhez kötik a jótállási/szavatossági jogok gyakorlását a Kormányrendelet 4. § (2) bekezdésében foglalt rendelkezés ellenére, amely szerint a jótállási jegy átadásának elmulasztása nem érinti a jótállási kötelezettség érvényét. A GKM rendelet 2. §-a alapján pedig bizonyítottnak kell tekinteni a szerződéskötést, amennyiben a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (számlát). Ebből adódóan, egy olyan forgalmazói kijelentés, miszerint „jótállási jegy hiányában nem érvényesíthető garancia”, jogellenes, amennyiben egyébként a vásárlás tényét kétséget kizáró módon igazolni tudja a fogyasztó (a blokk felmutatásával). Természetesen a jelen szempont vizsgálatára csak a jótállási jegy kiállításának és átadásának elmaradása (a fogyasztó vásárlásakor vagy a próbavásárlás lefolytatásakor) esetén van lehetőség.

Jótállási igény érvényesítése kizárólag a számla/blokk ellenében lehetséges
Lévén, nem csak és kizárólag a számla/blokk felmutatásával bizonyítható, hogy a terméket a fogyasztó az adott forgalmazótól vásárolta, úgy amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy jogellenes egy ilyen kikötés. "
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
koprofágia 2019.05.17 12:30:41
@Nick-son:
ket tavolabbi celpont kozott a dugoban araszolva siman van ideje megjaratni a puzojaban a cuccost.
koprofágia 2019.05.17 15:42:43
@BOAR:
Oszt' olvasni tudsz-e , koma?
Nem az a perverz,aki nokent vibratort hasznal,hanem az,aki ferfikent egy idegen vibratorat hasznalja,majd kezbesiti neki ujkent.

Nyilvan nem tortent ilyen,de ha megtortent volna kurvara nem lenne egy kategoria a ket dolog.
Tudom,csak trollkodni probaltal,de kurva szarul sikerult.
koprofágia 2019.05.17 19:24:02
@gondol6od:
pics or it didnt happen
A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi?…..
koprofágia 2019.05.14 08:22:13
@lamaskitfi:
Nem a kalauzoknak.
Multkor elmentem dunakeszi alsora a nyugatibol ugy,hogy a kaller vegig mobilozta az utat az utolso ajtonak dolve.
Sot,ket hete a deli-fehervar utat is megtettem ellenorzes nelkul oda, csak vissza kertek a jegyet.
Hogy ezt egy teljesen bekamerazott vonaton megteheti, a terulet vezetosegenek alkalmatlansagat jelzi.
koprofágia 2019.05.14 10:33:34
@CCnick:
csak kb. van mindenhol.
aki utazott mar vonaton,az tudja,hogy pest 60 kilometeres kozeleben is lehetnek 5-10 perc teljes netleallasok. Vodas vagyok,de ahova nem tud tornyot rakni,oda a tobbi sem.
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
koprofágia 2019.05.07 19:52:09
@Gabibácsi.HWSW: T-komtol vettem 60" 4k lg tvt.
22x hatezer parszaz forint. (teljesen kamat es thc mentes hitel)
Mutasd nekem a boltokat,ahol ezt megcsinalod hitelbiralat nelkul.
Ez decemberben volt,azota sokat estek a tv arak,konnyu lesz alternativat mutatnod (vagy nem).
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..
koprofágia 2019.04.26 14:57:01
@Eugene Horse:
te ezert nem fizettel,hanem egy masik,olcsobb termekert.
Pont ugyanugy szabalysertes,buncselekmeny,mintha egy nullaval tobbet utalnak neked,es elkoltod a penzt.
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
koprofágia 2019.04.15 09:34:09
@Zabalint:
momax ugyanaz a filleres szemet ,mint a mobelix,praktiker,baumax.
vasaroltal te mar ott?
koprofágia 2019.04.15 10:31:36
@Terézágyú:
Akkor menj el szemeszhez. Egy ev utan igy akkor sem szabad kineznie egy kanapenak,ha napi szinten alszanak rajta.
Marpedig ez nem agyazhato, igy nagy valoszinuseggel,csak a delutani,esti tevezesre hasznaljak.
koprofágia 2019.04.15 11:45:25
@KaTe:
Nem ertem, hogy az ilyen stilusban kommunikalo eloembereket miert nem rakjak ki innen ...
Szegény Magyar Postát annyit szidjuk, már szinte én szégyellem magam miatta, de mit lehet tenni, ha újra és újra kiérdemlik az egészen elképesztő eseteikkel? Most például, hogy sikerült vajon egy másik VÁROSBA kézbesíteni valaki csomagját?  Üdv! A helyzet a következő lenne. Rendeltünk egy…..
Pár hete jelentették be, hogy összeolvad a magyarországi e-kereskedelem két meghatározó szereplője, a már nyolc országban jelenlevő Extreme Digital és az eMag magyarországi leányvállalata.  Kíváncsiak várjuk, hogy a fúzió után mi változik. Az ügyfélszolgálatokkal például lenne mit csinálni, akárhogy…..
koprofágia 2019.04.12 11:34:08
@juhaszvik1: kepzeld el,ha nem engednek. kb. nem tudnal kulfoldrol rendelni.
"A vásárlónak mindig igaza van!" - mondja az ősi kereskedőparancsolat, amit a vevők egy része előszeretettel értelmez úgy, hogy az eladónak a deal érdekében mindig, mindenhez jó képet kell vágnia. Pedig nem. Persze az abszolút elvárható, hogy a kereskedő vagy szolgáltató  udvariasan és…..
koprofágia 2019.04.04 12:21:54
@MAXVAL bircaman közíró:
liberalis - nem pofazunk bele mas maganugyeibe
konzervativ - kukucskalunk a valasztok haloszoba ablakan.

nalam nem is kerdes, hogy mit preferalok.
szerintem aki nem beteg mentalisan,ugyanigy latja
Az eMag sokszor szerepel nálunk garanciális ügyek és panaszkezelési sztrorik kapcsán úgy is, hogy a hozzánk beérkező sztoriknak persze csak a töredéke kerül ki. Egyszerűen rejtély, hogy egy ekkora webshop miért nem fordít nagyobb gondot erre a területre. A vásárlók elsősorban…..
koprofágia 2019.03.22 09:09:53
@M_R: processzor hiba ilyet nem okozhat. a mainboard nem egy alkatresz,hanem 10-20-100.Persze a jo muszeresz munkaideje draga,ezert a bonyolultabb hibakat az alaplap cserejevel oldjak meg.
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
koprofágia 2019.02.06 16:40:16
@juhaszvik1:
kb. soha.
elektronika cuccokat mar nem is nagyon javitjak.
van 1-2 ic,kondi,ami gyakrabban romlik el,vagy lathatoan eleg,azt talan cserelik,egyebkent meg megy a kukaba,es kap egy ujat a delikvens,ha garis volt,ha meg nem,akkor visszakapja,hogy nem javithato.
erre meg ra is jatszik a sok patkany ceg.
egy tvnel ugy hatarozzak meg az arat,hogyha barmi gebasz van a kijelzovel,akkor igy jartal.munkadij+ uj panel az bolti ar + 10% :D
koprofágia 2019.02.06 16:50:43
@a lekvár neve puffin:
ilyenkor az ,aki ezzel foglalkozik. ha mindenrol szamlat irsz,biztosan nem jon ki a matek. ha nem irsz,az egyik ilyen gyoker ugyis feldob a navnal,es helloszia.
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
koprofágia 2018.09.18 18:06:07
@Laredo:
Ha nincs penzed panasonicra,vagy sonyra,akkor jo az lg tv is.
hutobol sose vennek tevemarkat.
anyuek samsung hutojeben is rendszeresen all a viz a polcokon,az lg mosogepuk meg 3-4 ev utan lett gtk.
koprofágia 2018.09.19 11:47:28
@Wahooka, the great:
ez amugy igy van. szomoru latni a sok korlatolt,gonosz embert,akikbe semmifele empatia nem szorult.
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Vacak kacatot árulni, aztán vállat vonni, hogy "jó tanulópénz volt" - hááát nem épp elsőosztályú eljárás, pláne, ha egy akkora cég mutatja be, mint a Media Markt, ahova az ember többek közt azért is megy kínai webshop és a sarki 1eurós helyett, mert bízik abban, hogy amit árulnak, az ha olcsóbb is,…..
koprofágia 2018.09.12 11:30:06
@Bobby Newmark:
de,elvarhato,mivel osztalyok vannak. mas foglalkozik a haztartasi kisgepekkel,mint aki a szorakoztato elektronikaval.
a gond az,hogy a munkaltatok nem tartjak komoly szakmanak a muszaki eladot,ezert nincs evente 10-20 tovabbkepzes,es kiemelt berezes.
lenyegeben ketfele elado van :
amelyiknek a hobbija a szakmaja,es szabadidejeben is nezi a termekekkel kapcsoaltos hireket,cikkeket.
a masik,aki csak a munkaltato altal biztositott tudast adja at.
az utobbi semmit nem er.
Lépje be a múltba! Történelmi időutazás Ópusztaszeren - hirdeti a Nemzeti Történelmi Emlékpark honlapja, de minden bizonnyal nem az egykor szebb napokat látott puzzle, a nem működő telefon és a viseltes sakkbábuk megtekintésére kapacitálnak. És csak mérsékelten elfogadható válasz, hogy nincs pénz…..
koprofágia 2016.09.22 13:31:26
@The Crazy One 3om:
Akkor te egy roman vagy, aki megtanult magyarul ?
koprofágia 2016.09.22 13:34:25
@FDToth:
Pedig siman takarithatna itt a apallasz Athene koztisztasagi alapitvany.
A legalacsonyabb fizu 1.5 millio euro lenne.
Hetente.
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
koprofágia 2016.09.21 13:38:33
@mad-man:
Pfffu.

Errol az a sztori ugrik be, amikor a gyilkossagert elitelt no kitalalta,hogy megkurta ot a smasszer az ajton keresztul.
Mivel az ajton talalhato nyilas valami 1-1.20 magasan van,a smasszer ugyvedje csinalt egy kis rajzfilmet arrol, hogy technikailag hogyan lehetne kivitelezni a dolgot.
Zokogtam a rohogestol.
koprofágia 2016.09.22 13:27:32
@Nick-son:
Ennel sokkal egyszerubb :
Ha nem esik utba 8 es 14 kozott,akkor ezt mondjak meg neki az elejen.
Nyilvan nem fogjak ,mert tudjak,hogy megy az,csak akarni kell.

Futar vagy ?
Bár a levél augusztusi, tehát olvasónk a panasza megírásakor nem 4, hanem csak 3 hónapja várta a pénzét, azért az is bőven túlvan a tolerálható határon.  Üdvözlöm, Tavaly novemberben vásároltam egy Lenovo Yoga 3Pro-t a LenovoShop.hu-tól. A gép időközben meghibásodott ezért beküldtem a Lenovo…..
koprofágia 2016.09.21 13:30:26
@The Crazy One 3om:
Irj neki privatot,menjetek szobara.
Ha a szottyadt dakora gerjedsz,terezagyunal is kopogtathatsz.
Látják ezt a szép, rendezett, letisztult konyhát? Na, hát NIkié egész biztosan nem így néz ki, pedig ikeás elemekből ikeás kollégák lemérése után gyártva, ikeás szakik rakták össze. Kedves Homár! A történetem tavaly tavasszal kezdődött, amikor is úgy döntöttem, hogy az IKEAból szerzem be az új…..
koprofágia 2016.09.16 12:07:12
@Terézágyú:
Fura, hogy ezt te varod el.
A hozzaszolasaid nagyresze elemi otodikes szinten vannak.
Melle akkora melleny,mintha valami Mensa tag lennel.
Hát ez a szülinapi nyereményeső nagyon melósan sem akart a lelkes vásárló nyakába zúdulni!  Kedves Hilda! A Penny születésnapi játéka kapcsán lenne pár észrevételem. A játékról annyit, hogy a blokkokon levő adatokat kell feltölteni, cserébe ajándékokat nyerhetünk. Nos, a feltöltésekért…..
koprofágia 2016.09.14 08:22:20
@megamen:
21-et kell venni, es akkor mar ok fizetnek.
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét. Eszerint V. Pálnak mégsem kell börtönbe mennie: 7 év letöltendő helyett megúszta másfél év felfüggesztettel. A férfi bűne az volt, hogy fagyállót kevert a saját pincéjében tartott borába, hogy megleckéztesse a bort…..
Én mélyen együttérzek Gáborral, de őszintén szólva nem látom, hogy ezt a csatát megnyerhetné. Szakértőink válaszát még várjuk, valószínűleg arról fog szólni, hogy a vásárlás után mindig le kell ellenőrizni a terméket, mert aztán egy hónap múlva nehéz bizonyítani, hogy nem nálunk ázott el. Abban…..
koprofágia 2016.09.13 06:10:56
@The Crazy One 3om:
Ez valamikor a hetvenes evekben keszult, vagy csak a szoba berendezese maradt meg onnan ?
Megkülönböztetheti a szolgáltató az új és a régi ügyfeleket? - teszi fel a kérdést olvasónk, és hát ja, a szolgáltatók megpróbálnak új ügyfeleket szerezni maguknak, az meg bizony kedvezményekkel, akciókkal történik. De ettől még nem kell megijedni. A pasim pl. felhívta a szolgáltatót a hűség lejárta…..
koprofágia 2016.09.09 14:16:25
@The Crazy One 3om:
Szerintem azert erezted ezt,mert egynel tobb ember hasznalja az accountot.
koprofágia 2016.09.12 06:25:34
@További magyar hang:
Gondolom, az osszes szolgaltato minden illetekes munkatarsa rosszul tudja.
Hiaba van 3 szakiranyu diplomaja, csinalja ezt evtizedek ota,te majd a 8 altalanosoddal kivulrol megmondod, hogy kell csinalni az uzletet :D