Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatusP

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak időszakok az ember életében, amikor óhatatlanul kicsit mélyebben utazik hangulatilag. Szerencsétlen esetben ezek egybeesnek nagy, sátoros ünnepekkel. Karácsonykor, Húsvétkor pedig nem illik búsulgatni, igaz? Anyák napján meg pláne nem...
Papp Kata Hétfő 7:27 2018.02.12 17:23:26
Tél: múlóban  Energiaszint: mérhető legalsó tartomány Gyógynövényes altatófőzet esténként: alkalmazva Bèlhúzási tendencia: kiemelkedő, átlag feletti..
Most, amikor ezeket a sorokat klaviatúrára vetem, nyugalmas, napsütéses év eleji vasárnapot írunk. Kamasz gyermekeim (13 és 12) csendben, visszapofázás nélkül tanulnak, lelkesen készülnek a heti 3-4 témazáróra, félév közeledvén, plusz egy felvételi is befigyel. Kisbaba (4) szép, higgadt stílusban,…..
Vásárol a nép vadul és nyakló nélkül, ha kell, ha nem, fogyasztói társadalom vagyunk végülis, ha elkap a gépszíj, az én bevásárló kocsim is belecsúszik a hatvanezerbe. Jó, van benne lazac meg Aligvárom, de hát önjutalmazás nélkül mit ér az egész akciós nyomulás 1,5 órában?..
Papp Kata Szabadesés 2017.09.10 19:25:48
- A gyermek hány éves? Több, mint 140 cm? Több, mint 40 kg? A kettőtök közti súlykülönbség kevesebb, mint 50 kg? Álljatok a mérlegre!..
Papp Kata Hat palacsintát kérek! 2017.07.31 15:36:45
Zsömleszínűre barnult, rövid hajú kislány szökdécselt a fűvel benőtt járdán a kisbolt felé.A hajában egy tincs hátul folyton kifelé kunkorodott, azt igazgatta néha. Jobb kezében fémhálós bevásárló táska, ami minden jobbos lépésnél fehér karistolást rajzolt barna lábszárára. Kötött sortja a gumis…..
Papp Kata Primipara-multipara 2017.07.08 09:33:43
Megmondom őszintén, abban a helyzetben, amikor primipara lettem, nem jött a felszínre latinos műveltségem, hogy azonnal megértsem a lázlapomra vésett kategorizálást...
Papp Kata Ki vagyok én? És Te? 2017.05.07 09:04:00
Hat éves koromban álltam a tükör előtt, és valamit nem értettem meg. Ez a karom, ez az arcom, az a hajam, ez a lábam, de hol vagyok én? Melyik vagyok én magam? Ki vagyok én valójában?..
Papp Kata Borsodi Rio 2017.05.01 10:17:49
Mire vágynak az anyák? 1. Alvásra 2. Wellnessre 3. Gyerekmentes étkezésekre 4. Időtlenségre 5. Befejezett mondatokra 6. Csendre..
Csak annyit mondok: tavaszi szünet vége!!! Ha kipihentem magam, kérek időpontot hajfestésre... ..
Papp Kata I'm sexy and I know it 2017.04.12 13:27:59
Nagyhét ide, közelgő Húsvét oda, a tengerentúli levélszemét-gyárak rendíthetetlenül, sajátságosan készülnek az ünnepre. A spam file folyton tele van ígéretes (= rohadtul unalmas) lehetőségekkel. Naponta új és új afroamerikai nők ajánlkoznak nekem csodás erotikus élményt kínálva, a nyílt Cialis és…..
Papp Kata Ahol Petőfi... 2017.02.26 08:35:06
Úgy hívogatott a Nagyerdő közepén a termál medence kora reggel, mint gyerekkoromban Füzesgyarmaton. Ugyanaz a jódos, barna víz...
Az első pillanatban érezhető volt, hogy ez nem az én műfajom lesz. Eleve beugrósként, egy erőteljes arcüreggyulladással vágtam neki az útnak. Életem első sítúrájának. Felnőttként...
Papp Kata Kovácsné 2017.01.25 19:33:09
Egy dolgot megfogadtam, rögtön öntudatra eszmélésem első perceiben: én soha nem leszek senkinek a né-je! Úgy éreztem nem tudnám megemészteni, hogy ilyen alárendelt kis izé legyek, teljes értékű, egyenrangú női partner helyett. Akinek még neve sincs. Óborzalom...
Papp Kata Barna kutya sétál 2017.01.05 05:00:00
"A 47-es főúton egy barna kutya sétál az úttesten."- hallom a hírekben a rádióban. Vezetek...
Papp Kata Jézuska és pornó 2016.12.23 09:12:01
Zalán 11 éves. Hófehér arccal, ujjait tördelve, zavarodottan álldogál apja előtt. Apa kezében Zalán mobilja, aki már tudja, nincs menekvés. Bánja már, a francnak kellett megnyitni azt a valamit. Pláne rákeresni Minecraft-szex és GTA-szex címszóval. Ki gondolta, hogy ezek a szülők ilyen profik? Hogy…..
Sikeres gyermekkönyvek írásához nem elég a remek szókincs és a lelkesedés, az élénk fantázia és a kreativitás, kell hozzá egy beleérző képesség is, amellyel hirtelen a gyermek szívében-lelkében-fejében találod magad, hogy belülről lásd a gondolatait, vágyait, félelmeit, örömeit. Ebben a kalandban…..
1977 tele nyomorult hideg volt. Kellett az az olajkályha nagyon, amivel orvosék fűteni próbáltak a negyedik emeleti panelban. A munka karácsonykor sem állt meg, és a család megtanulta egy életre, hogy a nők – a szülészorvos apuka szemszögéből – leginkább szabadság alatt,…..
Papp Kata Pasid? Van? 2016.12.11 05:30:00
Ezer fok lehetett az aromás gőzkabinban. Bár bírom a műfajt, de két perc múlva át kellett menekülnöm a sima gőzbe. Amióta tömegfóbiás vagyok (=sok a gyerek itthon), kifejezetten örülök, ha valahol kevesen vannak...
Az én anyukám úgy főz, mint az álom. De nem volt ez mindig így. Amikor friss házasként az első húslevesénél megkérdezte ifjú férjét: - Jóska, mikor kell beletenni a rántást?, akkor Jóska csak szó nélkül megingatta a fejét, majd átvette a fakanalat. Én magam is elég messziről indultam…..
Papp Kata Áldott Advent 2016.11.27 07:00:00
Gyarló vagyok, Uram...
A nap, amikor Kisbaba izomból lefejeli a földet, mert kanapéról leugrós, csikizős játékban vesz részt, és egyéb események..
Papp Kata Téli gumi, forralt rum 2016.11.18 05:00:00
Februárban születtem, de gyűlölöm a hideget. Ok, a havas Karácsony rendben van, meg a forralt boros főtéri esték a díszkivilágításban, de az egyéb járulékos téli szenvedésektől kiráz a hideg. Szó szerint. Egy ideje viszont bejön a városi Advent...
Helyszín: Budapest, pláza, elit étterem Napi hangulat: karácsonyi vásárlás útján felturbózás alatt Agysejtek száma: 1..
 Te, aki ezt a cikket olvasod, nyilvánvalóan az irodalom szerelmese vagy. Biztos vagyok benne, hogy hevesebben dobog a szíved, ha híres könyvtárakba van lehetőséged bepillantani. Állni a több száz éves polcok tövében, tátott szájjal bámulni, beszippantani a jellegzetes illatot, és azokon a köveken…..