Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterix

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
masterix 2016.12.18 15:18:30
Tisztelt Márkaséf! Köszönöm a tisztántartásról szóló információkat! Szeretném megmutatni a Szeptemberben elkészült Smoker képeit. Egy ausztrál Smoker volt az alap /yoder cheyenne 16′′ offset grill & smoker/. Három hét tervezés-kivitelezés alatt készült el.
-
Íme a képek:
ow.ly/DqRX307ev9f

A kéményen látható "szerszám" egy sörnyitó fixen rögzítve, nehogy a "Gépész" pánikba essen, hogy valahol elhagyta. Így csak a sütésre kell koncentrálnia.
Hátha másokat is megcsap a "mozdony füstje", sok húst, sok füstöt és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !

-Masterix-
masterix 2017.06.17 08:11:41
@borzash: Az ebay-n keress.Beirod, hogy bbq thermometer. Potom pénzért mechanikostól digitálisig hatalmas a választék. Maghőmérők is vannak. üdv masterix
(Nagyobb képért klikk.) Akár kétszer ennyi pontot is proklamálhattunk volna, a fentiek követése mindenképpen egy jó alapot biztosít a sikeres barbecue-záshoz. Mindegyik pont megér egy-egy külön posztot, törekedni fogunk ennek kivitelezésére. Kívánjuk a begyújtó folyadék…..