Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pereszlényi Péter Pál

124 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Keresztény vezetőink pártja tervezetett bocsátott nyilvánosságra, mely szerént minden fehérnép bőséges pengővel tartoznék az állam felibe, ha negyvenedik életévinek betöltéséig nem buzgálkodott anyasága felé elköteleződni, mindez pedig népesedési biztosok által ellenőriztetnék. A kiválló ötlet…..
Osztrák felvigyázóink mélységes tórengetegében delejes lelkű bitang pusztította önnönmagát s hitvesit, minthogy eszét vette a szerelmi bánat. A borzalmak helyszíne: az osztrákiai Traunsee...
A veszedelmes fehérnép nem átallotta megruházni az egyik atyafit, mert amaz túl vastagnak titulálta a lyány csípőjét, és hangosan arra szólítá a némbert, hogy fogyjon le!   Az incidens előtt még kellemesen múlatták az időt a vendégek arcpirító játékokkal.   Pompás…..
A gaz latrot a debreceni királyi csendőrség állította a törvényszék elé, miután a plebánia kertjinek kapulécin kecmergett tolvajlása után – ösmertette az esetet a csendőrség hírmondója.   Ezek a vasgömböcök akasztották meg cselekményiben a latrot.   Az csibész…..
UTOLSÓ VACSORA - Fogadjunk, hogy még sosem nézted meg, miből készül a gumicukor, pedig már a neve is mi, nem? Egy kaja gumiból! Na, mi megnéztük, és leszakadt a pofánk!     Azon nem lepődik meg a kutya sem, ha valami "nyomokban mogyorót tartalmaz" indokolatlanul, de az elég…..
A nagyvilágban majd' mindenegyes napon egy-egy jeles dolog ünneplése folyik. Az fehérnépek épp úgy dicsőséges napot kapnak a kalendáriomban, mint a léptől gyötörtek, vagy a fenyerkes bakator. S ma ippeg az anyanyelvünk ünnepeltetik, úgy illik tehát, hogy szót ejtsünk a magyar…..
UTOLSÓ VACSORA - Jogunk van a patkányfilteres ipari hulladékon túljutni és akár a nemzetközi szakmát is a földbe döngölni, igyunk reggelire sört! Ezekkel és hasonló címszavakkal zajlott le egy újabb Főzdefeszt. Nagyobb, zajosabb, kevesebb a WC, mint valaha, de minden szervezési…..
DALFEJTŐ - A VIP és sajtós jegyekkel együtt több mint tízezer ember volt kíváncsi az első nagyszabású Wellhello koncertre. Ezzel megelőzték az ugyanott két nappal később színpadra lépő Quimbyt, és több külföldi zenekart is tavalyról. Úgy beálltunk, hogy csak ekkora…..
Bár fiatalságomból kifolyólag nem követhettem végig kronologikusan a déli Sauska-koncepció felépülését – a történet hivatalosan a szakközépiskolás karrieremmel szinkronban, tehát 2006-ban kezdődött el –, azért mégis érzek egyfajta egészséges elfogultságot a villányi…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Kautzky Armand bársonyos hangjára ébredni maga a gyönyör. Arra ébredni, hogy Kautzky Armand diszkószőrvillantó farmeringben palacsintát süt a Balaton partján, baromi kiábrándító. A közmédia két aktuálisan futó műsorának példáján keresztül…..
UTOLSÓ VACSORA - Feltalálni egy új fogást igazán embert próbáló feladat, és ha hiányzik a kellő kreativitás, az ember hajlamos a már bevált receptek vegyítéséhez nyúlni. Sorozatunk mai epizódjában kis lépésekkel settenkedünk tovább az étkeztetés öblös pöcegödrében,…..
UTOLSÓ VACSORA - Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy életünket megkönnyítik a kész- és konzerv ételek, pedig nagyobbat nem is tévedhetnénk, hisz amit az idő frontján megspóroltunk, azt elkoptattuk az élvezetek szintjén. A gasztroforradalom legnagyobb ellenségeit bemutató…..
UTOLSÓ VACSORA - Hiába dübörög hazánkban a gasztroforradalom, hiába az összes "flambírozott rozsomákvelő eperhabos mákhengerben" típusú koncepció, és hiába minden fúzió, az átlag magyar konyhák frontján még mindig makacsul tartja magát a régi iskola számos…..
UTOLSÓ VACSORA - A nagy budapesti írkocsmateszt után jóval nehezebb témát választottunk, mert míg ír kocsmából viszonylag kevés, addig kávézóból töménytelen mennyiségű akad. Így hát az alábbi cikk nem egy átfogó kísérlet eredménye (nem is várhatja senki, hogy…..
SPOILER - Godzilla ma már történelem. A filmek fiktív univerzumában, főként a sci-fi, fantasy, monster-movie palettán szinte megszámlálhatatlan karakter születik, fejlődik, transzformálódik a felismerhetetlenségig hol kreatív okokból, hol pedig a mocskos valóság mozgatórugója…..
CSÚNYAIRODALOM - Interjú rajzfilmsztárokkal című sorozatunk következő epizódjában a Magyar népmesék ismert alakjai vallanak a nemrég elhunyt Szabó Gyulához fűződő emlékeikről, viszonyukról. A sorozat szereplői közül A Mindent Járó Malmocskát, Gyöngyvirág Palkót,…..
DALFEJTŐ - Rendhagyó módon ezúttal nem mi túrunk a dalszövegek mélyére valamiféle jelentés után kutatva, hanem az olvasóra bízzuk, hogy dekódolja az alábbi képet, melyen egy nagyon trendi aktuális sláger refrénjének részletét rejtettük el. Lustáknak, és "nem hallgatok trendi…..
Az ékességes Savária emlékezéséből karikírozott népmulattatás keserves történések által esett csúffá. Nevesül koldus purdék zenebonálták gyalázatossá az megyei székesfőváros mulatságtól pompázó flaszterjét. A gaz latrok csűrdöngöltek éjnek évadján, s…..
Az ifjúságot szerfölött megható Kabaré Előadók Amerikánus koronázása esett nemrégiben. Pompázatos díszítmények közepette parádézott a nagyvilág dalnoki veleje, a morze kurír mégis a rakoncátlan Mademoiselle Miley Cyrus de Montana kuplé tánczától volt hangos. Az…..
COSMOPURITÁN - Amíg Géza a Szigeten unatkozott, Ottó vidéki kúriájának minden légkondicionálástól mentes padlásszobájába zárkózva feszegette tűrőképességének határait. Azt vizsgálta, hogy vajon mennyi folyadékot képes egy ember kiizzadni magából egy óra alatt ilyen…..
CSÚNYAIRODALOM - Meglehetős igyekezettel menekült az olykor veszélyessé fajuló rajongás elől. A szocialista sztárkultusz szűkös lehetőségei között lett azzá a gyűlölt antisztárrá, aki ma már talán épp hogy csak árnyéka egykori önmagának. A tragikus életutat magának…..
A Székesfővárosi Törvényszék eltiltá az viczes titulusában tetszelgő Nemzeti Párosfarkú Ebek egyletét. Indoklásul azt mondá az osztrák Birodalmi Tanács és a magyar Országos Gyülekezet, miszerint nem tűri sorai közt a népet kackiás srófokkal butító nyelvelőket. A divatozó…..
CSÚNYAIRODALOM - Az új Orbán-könyvnél csak az Én, a szexmániás fogyott jobban, a katasztrófaturisták elvitték a bulit, olvasni meg csak olyat szoktunk, amit a moziban is láttunk már. Rendhagyó összefoglaló a múlt heti könyvünnepről - figyelem, szókimondó, nehezen olvasható…..