Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HabonyArpad

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan hisztit vágott le Orbán Viktor a Sargentini-jelentés elfogadása után, ami lényegében elvette az esélyét annak, hogy pártja a néppárti frakció tagja maradjon. Úgy viselkedik, mint egy sértett férj a válás után, aki kígyót-békát kiált egykori házastársára, ezzel téve lehetetlenné, hogy az…..
HabonyArpad 2018.09.16 06:11:48
@morph on deer: "Tehát azt nem tagadja, hogy Magyarországon a rendfenntartó erők az éheztetést módszeresen alkalmazzák, csak azt, hogy akik ennek elszenvedői menekültek lennének!"

LESZARJUK, hogy éheznek e, ez magán ügy. Ez itt magyarország, akinek nem tetszik az ellátás az HUZZON EL A PICSÁBA INNEN.
Nem kértük hogy ide jöjjenek.
1 millioszor elmondtuk, hogy ne jöjjenek, mert nem akarjuk öket.
Semmilyen felelöséggel nem tartozunk a pofátlan öngyilkos terroristákért.

Az ellátást kérjék számon a Soros utazási ügynökségen, aminek évi 10 milliárd euros bevétele van az utaztatásukon.
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
Az MSZP-nek sosem volt erőssége a könnyen megjegyezhető mondat. Politikusai közül mindössze ketten vésték be magukat a szállóigék legújabb kori történetébe: Kósáné Kovács Magda és Kovács László. Figyelemre méltó, hogy mindkét mondás eredete a homályba vész. Kósáné Kovács Magdának tulajdonítjuk a…..
Az MSZP elnöke cáfolta Lattmann Tamást. Szerinte a nemzetközi jogász sosem volt a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Az elnökségük nem foglalkozott a kívülről érkezett közéleti személyiséggel, a kongresszusuk pedig nem fogadott el határozatot róla. Hiszek Molnár Gyulának, igazán kár, hogy a…..
Hatalmas áttörés a szaúdi nők számára Szalman szaúdi király minapi rendelete, mely szerint immár ők is vezethetnek autót. A hír persze bejárta a világsajtót, ám arról talán kevesebb szó esik, hogy egy csomó olyan dolog van, amit még ma sem tehetnek meg. Köztük egészen triviálisak is...
A vagyonbevallásában tagadott le valamit Rogán Antal, ugyanis olyan helyen nyaral éppen, amit semmiképpen se engedhetne meg magának. Az átlagmagyar egy éves nyaralási pénzét költi el ugyanis egyetlen éjszakára egy luxushotelben. ..
Az M1 kedd esti, Ma este című műsora túlzás nélkül abszurd drámával örvendeztette meg a nézőit. Az, hogy a műsorvezető egészen mást konferált fel vendégnek, még nem olyan döbbenetes, tényleg előfordul néha, hogy az utolsó pillanatban változik a program, és erről már nem értesítik a…..
   Fotó: Filep László   Srác koromban szinte megbabonázva és irigykedve néztem a lányokat. Miért? Irigyeltem a bájukat, titokzatosságukat, és mi fiúk már akkor az ő figyelmükért versengtünk. Szó sem volt szexualitásról - még szép! -, de mégis zsigerből tudtuk, tennünk kell a szép pofik elismerő…..
Hunvald-blog 110. Ez most komoly?! 2017.06.01 19:00:19
"De hát maga hazudik! Igen, de hadd mondjam végig.”   Mert viccnek ez már tényleg durva lenne. Tegnap Németh Szilárd, az ex-rezsibiztos, a nép egyszerű gyermeke és a birkózószövetség elnöke kipattant a színpadra és felháborodott hangú tájékoztatót tartott. Ebből megtudhattuk, hogy Rezsiszilárd nem…..
Talán sokan emlékeznek még Ardi Rizal nevére. Az akkor kétéves kisfiú 2010-ben azzal került be világszerte a hírekbe, és okozott általános megdöbbenést, hogy komoly láncdohányosként napi 40 szál cigarettát szívott el. Mi lett azóta vele?..
Egy amerikai kutatás szerint 6 és 12 hónapos koruk között a csecsemők szüleik reakcióját figyelve tanulják meg, hogy mi a mulatságos. Bizonyára Soros György támogatta a kutatást, mert amennyiben igaz ez az állítás, akkor a Fidesz szavazóinak döntő hányada vagy nem figyelte meg a szüleit kiskorában,…..
Fotó: AP Images "Észak-Korea valós veszély a világkereskedelemre" "Észak-Korea ballisztikus rakétát indított" "Észak-Korea: fenyegetés a világ legveszélyesebb emberétől" "Észak-Korea kísérleti atomrobbantást hajtott végre" Naponta látunk ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket online és írott…..
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
HabonyArpad 2017.04.08 03:05:36
@kiskutyauto: Elkéstél.18-ban az ujabb kétharmados győzelem másnapján, megkezdödnek Dunábalövetések, te és a hozzád hasonló hazaáruló libsik a parton fogtok állni. Mi pedig tesszük a dolgunkat.
HabonyArpad 2017.04.08 03:16:47
@JGDus: Számunkra NINCSENNEK falak, mert mi átmegyünk a falakon is. Áttörjük, ledöntjük a falakat, NINCS határ, NINCS megállás. Megyünk haladunk fékezés nélkül.
Két lehetőség van, velünk haladsz, vagy a kerekek alá kerülsz és betonba döngölünk.
HabonyArpad 2017.04.08 11:31:25
@Lady Scarlett: "Jelenleg ott tartanak hogy fontolgatják a névváltoztatást."

Egy sima névváltoztatással egyetlen hazaáruló tömeggyilkos sem fogja meguszni, mert mi akkor is tudni fogjuk kicsodák, és mit akarnak. Ez az MSZMP -nek sem jött be.
Kedves Eeeelvtarsak, Barátaim! (Na, jó ez csak vicc volt, hogy a sok komcsi észreveszi-e. Akkor még egyszer, ahogy szoktam.) Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Zolikám, már ezerszer elmondtam neked, hogy hagyjátok abba ezt az évértékelős marhaságot, mert már rohadtul elegem van belőle. A Zsoltnak is…..
A kérdés egészen pontosan így szól: Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát? Személy szerint én nem értek egyet vele. Ha a magam érdekeit nézem, akkor legyen olimpia; megépül végre…..
Na, mi van, faszarcok? Most, hogy végre már vége van a politikai korrektség nyomasztó korszakának, és végre az eddig elnyomott szegény keresztény fehér férfi is fröcsöghet alpári tahó stílusban (amit ugye eddig nem lehetett, mert Soros, Háttérhatalom, miegymás) ráadásul mindezt konzervatív…..
Útelgázoláshoz érkezett az összefogás. A sikereiről, beszédkészségéről és értelmi képességeiről híres exkormányfő megint benyögte, hogy összefogás, de ő még a Jobbikot is beleértette. Erre kétféleképpen lehet válaszolni. Röviden: ............................................________ …..
HabonyArpad 2017.01.06 02:48:55
@martineden: "hogy nem lehet a minielnok hazanak a kozeleben gyulekezni, vagy a kertikapu kilincset megfogni."

Huha ez nagyon kemeny, valakit artatlanul kilincs nyomkodassal vadoltak. Ez aztan osszehasonlithato a 2006-os valogatas nelkuli tomegbe lovetesekkel, sortuzekkel, emberablasokkal, kegyetlenkedesekkel.
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
HabonyArpad 2017.01.05 22:48:11
@pamut: " nekem azt tanították a szüleim hogy lopni, pláne minden nap, pláne hivatali hatalommal visszaélve, pláne extrém mértékben, na ez nem szép dolog."

Az baj, hogy nem tanultad meg, vagy rosszul tanultad meg mi a lopas.
Mert szerintetek, az a lopas, ha a magyar emberek penze nem Soros Gyorgy bankszamlajara kerul.
Mar pedig ha magyarok penzet magyarorszagon a magyarok erdekeben koltik az NEM LOPAS.
Ha csokken a rezsi, az NEM LOPAS, hiaba gondoljak a multik meg a bankok, hogy a magyarok elloptak a penzuket.
Az emelkedo berek sem a multinacionalis cegek kirablasa, hanem az emberek gazdagodasa.
A devizahitelek megszunteteset is csak a kulfoldi bankok tekintik lopasnak.
Nyílt levelemet, mint egy Magyarországon élő fiatal írom Önnek, abban bízva, hogy így év végén az új évre előretekintve a sokunkat érintő kérdésekre és felvetett problémáinkra választ kaphatunk. Egyben szeretném azt is letisztázni, hogy levelem nem provokatív szándékú, az abban foglaltak…..
Amikor tegnap éjjel végigfutott George Michael halálhíre, hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek magammal. Egyszerre voltam nagyon dühös - ha másra nem, akkor 2016-ra - ugyanakkor borzasztóan szomorú, mert zsinórban a harmadik olyan zenész ment el idén, aki nagyon fontos volt számomra. A brit énekes és…..
A miniszterelnök nagyon durva egyeninterjút adott a megyei lapoknak. A Fejér Megyei Hírlap azonban önállósította magát...
A párt ereje egyre inkább a politikai verseny korlátozásából származik, amit ők a demokrácia erősödéseként méltatnak, de hát ilyen erővel persze a SZK(b)P és a Szovjetúnió tandemében jött létre eddig a legerősebb demokrácia (érdeklődésünket most arra az időszakra szűkítve, amikor nagyjából…..