Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1gazsagos1

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
1gazsagos1 2018.06.03 16:05:25
@tamarisk: nem az övék hanem a poszteré viszont nem mehet be a néni területére viszont eladhatja attól

az a helyzet h nénike dörzsöltnek gondolhatja magát de nem az fentebb iírták a megoldást

egy jól megszervezett, hirtelen akció kell ide addig nulla kommunikálás

vagy nincs más hátra mint h engedjék a konyhabútort csak húzzanak el végre de ez esetben nem csak azt fogják vinni
1gazsagos1 2018.06.03 16:06:55
@GyMasa: így van mi van ha nénike szagot fog h valami készül ellenük és közműtartozással visszavág
XYZ fedőnevű olvasónk nem cicózott, amikor a bankja olyat húzott, ami szerinte teljesen törvénytelen, olyan helyre panaszlevéllel sorozta meg a Magyar Nemzeti Bankot, a Pénzügyi Békéltető Testületet és az MKB Bank Zrt.-t, hogy csak lestünk. Tanuljunk barátaim! Tisztelt…..
1gazsagos1 2018.05.21 20:31:59
@Artie: akkor hova csak mert már az erste is állami

marad a raiffeisen ha jól tudom

meg hát ha 150 nettód van akkor jobban jársz
1gazsagos1 2018.05.21 20:34:21
@Szarazkoro: bármilyen hihetetlennek tűnik is de még Viktorunknak is van lejárati ideje

majd eccer

csak ki kell várni :)

amúgy én nem rájuk szavaztam csak xólok
Olvasónk egy helyre kis konspirációs elmélettel jelentkezett nálunk. Szerinte a GLS futárok mobiltelefonellátottságával függ össze, hogy egyszer sem értesítették a csomagja érkezéséről, miközben a pakk 17 napot töltött az alsónémedi GLS bázison, mielőtt visszautazott volna Londonba a feladóhoz. Hogy…..
1gazsagos1 2018.05.15 20:58:36
Ajjaj

@alkatraz: az nem csak húszezerig jár?

aki nem bír átvenni egy csomagot az meg ne rendeljen inkább feleslegesen
Idén is volt anyák napja, idén is volt olyan, aki póruljárt a virágrendeléssel. Érzelmi okokból valószínűleg eleve érzékenyebben érinti a megrendelőket, ha ezen a napon nem úgy sül el valami, ahogy eltervezték. Ki tudhatná ezt jobban, mint egy virágboltos, akihez ilyenkor még az igazi ogreszabásúak…..
1gazsagos1 2018.05.08 17:58:09
Részletfizetést kért, mégis egybe utalta. Befizette, mégis tartozik. Rejtélyekkel és ellntmondásokkal teli történet a Főtáv házatájáról. (Aki nem ismerné: a DHK a Főtáv hátralékkezelője, teljes nevén DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.) Kedves Tékozló Homár, 2017.05.17-én éves…..
Nóráék különösen szerencsétlenül jártak egy alapvetően technológiai ugrásnak szánt Asus laptoppal. Az eset szerencsétlen voltát pedig egyáltalán nem kompenzálja, hogy ennek kapcsán az egész család megismerkedhetett a refurbizált kifejezéssel, ami azon túl, hogy ritka szép bizonyítéka annak, ahogy a…..
1gazsagos1 2018.05.04 12:34:52
@Pappcs: akkor el is szãmolná cégesre, nem?

itt a poszter kihagy fontos dolgokat
1gazsagos1 2018.05.04 12:42:06
@Sluck Ödön: aha

rendes bolt mindenesetre külön menüt csinál ezeknek vagy legalábbis jelzi

én a compkerrel jártam így ahogy a poszter mikor alaplapot vettem náluk

persze teljes áron

de azt se felejtsük el h a poszter CSERÉLT laptopot

vagyis kellett kapjon jelentős árengedményt
Egy Mit gondol az utca embere? típusú körkérdésben a biztosítók egészen biztosan rémesen szerepelnének. Csalók! Sosem fizetnek! Csak addig ajnároznak, amíg meg nem kötöm a szerződést - valószínűleg ezek a válaszok simán lenyomnák a Megbízhatóak. Biztonságot adnak! és…..
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
1gazsagos1 2018.04.18 15:22:30
@Terézágyú: kurvadrágák mostanság a videókarik a bitcoin miatt, aranyárba vannak, óccsón nem kapja meg őket senki.

Viszont ha bitcoint bányászol, a drága videokari megtérül, minden más esetben bukta ilyet venni.
1gazsagos1 2018.04.18 15:52:02
@KaTe: az lehet én még a bitcoinnál tartok :P nézd el nekem
Amikor megjelent idehaza az IKEA, két dologgal okozott jó nagy meglepetést a magyaroknak: az egyik, hogy tegezte őket, a másik, hogy simán visszavett tőlük mindent, akár olyan indokkal is, hogy mégsem fért be az a fotel a szobába. Óriási reveláció volt ez a népnek, mely addig arra volt…..
1gazsagos1 2017.02.12 19:20:53
@Rugovicsvalagba: közöd? hiába írogatsz más névvel, felismerlek. Ja: ELADTÁK ÉS MEGVETTÉK, gyártási hiba ide vagy oda. Akkor meg.

@Cycmen: @Kulics: ez még hozzátok képest is szánalmas. Eh, hagyjuk, szóval még mindig szerettek. :)
Noémi még egy videót is mellékelt nekünk annak bizonyítására, hogy az Aldi szívsalátája nem gyullad meg. Arra kérdésünkre nem válaszolt, hogy más zöldségféléket, esetleg konkrétan más salátafajtákat is eszébe jut felgyújtani, így ez a kísérlet ránk maradt. Vettük…..
1gazsagos1 2017.01.01 11:25:44
@CID..: visszajött mikor emlegettem a választások után hogy nyomjon egyet Trumpra
/azért várt még egy kicsit ne legyen feltűnő hehe /

B.U.É.K

Jó lesz ez a 2017 akkor is, különleges év lesz!
1gazsagos1 2017.01.01 11:27:17
@hagyma: köcce kérdésed, lesz férjem, alakul

/esküvői ruhapróbán láttam magam /

mik a hírek Amcsiba? nem keresnek-e véletlenül 1 néma kislányt?

terjed a hírem szerte a nagyvilágban
Boldog karácsonyt mindenkinek! Kedves Hilda! Annyi negatív sztori jelenik meg a Homáron, hogy érdemes néha pozitívval is szolgálni. Történt a minap, hogy a kisebbik fiamat vittem iskolába és felszálltunk a 198-as buszra, majd 2 megállóval később leszálltunk. Itt annyira a…..
1gazsagos1 2016.12.26 19:49:13
@Manyecs: jósoltam egyet a kölökről :)

tök muris a képről olvasás

@CID..: aztán téged meglátogattot a kéményseprő karácsonykor? furcsán kedves vagy ma hozzánk

mondom jó év lesz ez a 2017 és nem Viktor lesz a következő magyar király hanem ... innen is üzenem neki köszike hogy megcsináltatja a Várat az elkövetkezendő uralkodónak aki sajna nem ő lesz

én szóltam
1gazsagos1 2016.12.26 20:10:38
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
1gazsagos1 2016.12.26 19:51:04
@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt: dehogy bonyolult állat a tehén

ha egyik nekimegy a villanypásztornak a többi már megtanulja hogy elkerülje azt :)

valahogy éreztem hogy George Michael nem halhat meg csak karácsonykor a Last Christmas bosszújáért
Biztos nem egyszerű ezt a típusú dolgot menedzselni, de ez az eljárás inkább büntetés, mint ajándék. Kedves Homár! Ismerőstől kaptunk ajándékba a fiammal 2 feldobox fantázia kupont. Mivel még az idén lejárnak, próbáltam értelmezhető szolgáltatásra beváltani (vicces(?), de a legtöbb helyen az…..
Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát.  Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az…..
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..
1gazsagos1 2016.11.29 15:08:41
Fogadjunk hogy az emag eladta az összes iPhone 5s-t.... pedig az már elavult, viszont 6-ra meg nincs már lóvé... Akcijósan se. Viszont az összes iPadet is elvitték az istyle-ból, még 1-1 darab van 2 színből.

Akkor miről beszélünk? Ha nem lett volna akciós nekem se kellett volna iPad drágábban. Viszont én is kinéztem, mert vagy telefon vagy táblagép, telefont nem tudnám kihasználni, így csak kedvezett nekem az akcijó. Ha nem lenne akcijó nem venném meg mert tudok élni nélküle. Viszont előbb-utóbb úgyis kellett volna 2-3 hónapon belül.

Van egy elfogadható ár, egy 2 TB-os merevlemezt se veszel 25 000 ezer alatt. Szerintem. Pláne nem WD-set.

Egy normál valamire jó tv is van minimum 120 körül, az alatt felesleges venni. 130 cm-es tv? MINEK? Bőven elég az a 120,110 cmes is mondjuk akció nélkül. Itt ugyanis nem sok a különbség szerintem.

Hogy 60 cm-eset hoztak ki? Nem kötelező átvenni. Vissza kell küldetni a lóvé vissza, oszt cső. Nem ügy, itt a vásárlói jogok.

Nem azér az emag se ártatlan bárányka de ez esetben a poszternak sincs igaza. Nézzen máshol akciósakat ha tud vagy akar.

Ha nem lenne akciós szerintem nem is venné meg ezeket a dolgokat. Amúgy. Hogy óvatos ember azt jól teszi, de az ÖSSZES SHOP FELÁRAZ KARÁCSONY ELŐTT MÁR NOVEMBER ELEJÉN, OKTÓBER VÉGÉN!!! Erről szól a karácsonyi biznisz, veszel tv-t vagy nem veszel tv-t a családnak.

Van itt pénz mindenre, amire kell meg ami fontos, még hogy nyomorgunk. Ilyenkor látszik mennyit vásárolnak! Most jobban kitettek magukért, mert 1-2 éve még ennyit se adtak. Nem akarnak akciózni sem már a boltok, mert hiába néznek, nem vesznek semmit sem ha nincs kiírva a bűvös SZÓ:

AKCIÓ
1gazsagos1 2016.11.29 15:12:51
@NormaJane: hihába nzed meg ezek már októberben felakcióznak legalábbis tudják azt az időpontot amikor meg kell tenni BF-előtt nem vállalják be a kockázatot

AZ EMAG ITT BALFÉK, BLACK FRIDAY ELŐTT FELAKCIÓZNI, ilyet még amatőrök se csinálnak, mer öngyilkosságnak is beillik.

A normálisabbja november első hetében felakcióz.
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Szegény Panniék nem erre számítottak, amikor utánküldést rendeletek a Postánál. Ugyanis levél jön, préselődik a postaládába. Szomszédok értesítik Pannit. Panni panaszt tesz. Posta kompenzál. Jön a következő levél. Préselődik a postaládába. És így tovább. Kedves Homár, A Magyar Posta postai…..
1gazsagos1 2016.11.21 19:17:28
@Darth Revan: mer kiadja albiba feketén mit gondolsz miért

ne legyetek már értetlenek na kell a pluszlóvé

aki ott lakik nem veheti át a leveleket mer hivatalosan nem lakik ott ugye meg nem az ő nevén van a kecó ő csak ott él egyéb címen

Azért vigyázzon a poszter miket plakátol ki mer a végén a NAV is utánanéz nem csak a Posta...

Ha kapott pénzt azzal ugyanis szintén el kell számolni... Adóbevallás...
1gazsagos1 2016.11.21 20:30:42
@upho: a poszter közölte, ő is susmosol mint a posta

Az állás 1:1
Két hete technikai zűrről tájékoztatta felhasználóit fb-oldalán a Mailbox. A kommentek alapján a nép meglepő türelemmel fogadta a hírt, ahogy azt is inkább reménykedve, mint kiborulva, hogy csak egy hét után indult meg, akkor is elég döcögősen a levélforgalom, pl. a régiek levelekhez nem lehetett…..
1gazsagos1 2016.11.18 20:57:37
@gabors: én megmondtam márciusban hogy HILLARY ALKALMATLAN ELNÖKNEK

pontosan ezen húzások miatt
1gazsagos1 2016.11.18 21:57:32
@Krisztian5: persze persze utólag nagy a mellény mi? mikor mindenki őt várta győztesnek akkor nem erről volt szó :)
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
1gazsagos1 2016.11.17 18:56:51
1gazsagos1 2016.11.18 18:46:48
@nonolet:

ha konkértumot is írnál majd érdeklődnék de így csak kabbe te köcsög jó nagy fszt

köszönjük Emese
Mai esetünk sem mese, hanem egy elég meghökkentő sztori. Olvasva talán nehezen érthető, hogy Anikó a jegyen kívül miért adott oda bármi mást az ellenőrnek, dehát utólag mindig könnyebb  okosnak lenni. A DKV honlapon ez olvasható: "A menetjegyet felszállás után a jegykezelő készülékkel haladéktalanul…..
Péter kissé érdes stílusban rohat ki a UPC ellen, de elég jogosnak tűnik a kiborulása, ha azt vesszük, hogy az ember üzemszerű működésre számít egy szolgáltatótól, nem arra, hogy minden nap csekkolnia kell, hogy ma működni fog-e. Az időszakos leállásról szóló emailes tájékoztató pedig nem tűnik…..
M. barátunk levelén átsüt az elemi indulat és düh, ami minden látható önfegyelmezési kísérlet ellenére néha felkiáltójelekben, néha nagybetűs szövegrészekben, néha meg finom káromkodásokban kulminálódva tör utat magának. Szegény, reméljük nem kapott infarktust végül…..
1gazsagos1 2016.11.11 21:52:28
@mechanikus körte: te meg énekelted, hogy a 67-es úton az árokparton ülve :D

már a szegény kamionosok se vesznek fel mer csórók

milyen világot élünk b+
Hónapok óta nem láttál orangwayses posztot a Homáron, és már azt hitted, hogy végre normálisan működik vagy nem is létezik a cég? Háhá! Micsoda tévedés! Sziasztok! Igazából nem kirakandó posztot szeretnék írni, hanem tanácsot kérni, mivel látom elég sokan estek hasonló hibába mint mi. A mi…..
1gazsagos1 2016.11.09 21:22:59
Orangeways

Budapest – Krakkó:

* Indulás Budapest: hétfő, szerda, péntek, vasárnap 07:00 - Érkezés Krakkó 13:15

2014.03.07-2014.09.26.

Budapest - Krakkó

Indulás: 14:00 , érkezés: 21.30

Krakkó – Budapest:

* Indulás Krakkó:

hétfő, szerda, péntek, vasárnap 14:30 - Érkezés Budapest 21:45

Ár: 4 420 Ft-tól/1 irány-tól , 8840.-.Ft-tól/oda-vissza

www.orangeways.com/hu/budapest-krakko-buszjegy-buszjarat

2014.03.07-2014.09.26.

Krakkó - Budapest

Indulás: 22:30 , érkezés: 06.00

Volánbusz

Budapest – Krakkó: Közlekedik minden SZERDÁN, SZOMBATON

* Indulás Budapest 6:30 - Érkezés Krakkó 13:30

Krakkó – Budapest: Közlekedik minden SZERDÁN, SZOMBATON

* Indulás Krakkó 15.00 - Érkezés Budapest 22:00

Ár: 3 900 Ft-tól

(Jabłonkaban átszállás Zakopanéba)

2014.03.03-tól hétfőnként is lesz járat.

LuxExpressz

Varsó - Krakkó - Budapest

A Varsó és Budapest közötti út kb. 11 óra 35 perc. Krakkóból Budapestre kb. 7 óra.
Varsó és Budapest között naponta két járat indul.
A buszok Varsóban a Marymont metrómegállóból, Krakkóban az Autóbusz-pályaudvarról, valamint Budapesten Népliget metrómegállótól indulnak.
Az indulások és érkezések pontos időpontja ITT érhető el.
A jegyek maximális ára Budapestre: Varsóból 82 PLN, Krakkóból 62 PLN.

hogy mér kell mindig a legszarabbat választani b+ 100 zloty, 7500 forint értsétek

A polskibusz a legjobb!
1gazsagos1 2016.11.09 21:25:26
@FelhasználónévemailURL: mennyiér 2000 forintért, vagy 3500 - ért? nem mind1 1000 forint is pénz

aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli

a leggazdagabb a legspúrabb
1gazsagos1 2016.11.09 21:26:50
www.lengyelorszag.travel/hu/utazas-autobusszal/

tessék egy kattintás, erre fel Orangeways még mindig

megérdemli a poszter
Trükk vagy technikai zűr? Vajon mitől fut nem létező oldalra a WIZZ ingyenes Discount Standard Club értesítője? (Az éves tagság alapból 29, 99 eur, vagyis kicsit több mint 9000 ft.) Kommentbe írja be legyen szíves, akinek volt valami tapasztalata mostanában az ügyben! Kedves Homár, Van hogy…..
1gazsagos1 2016.11.09 17:27:16
@Kulics: majd megtudod.
A nyakukra ültették az ördögöt.
1gazsagos1 2016.11.09 18:22:10
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: meglássuk

Szerintem nem kellett volna. Hillary Clinton lepaktált szintén az ördöggel, erre most egy másik ördögöt tesznek a nyakukba azzal a különbséggel, hogy az is előbb utóbb a másik ördöghöz megy könyörögni. Körbeért az ördögi kör.

Én megmondtam, mint Orbán éljenzésnél, hogy senkinek se szabad 2/3-ot adni ebben az országban...
1gazsagos1 2016.11.09 19:29:57
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ja a jó hír, hogy immár nem csak mi fogunk szívni. 1 dolog nem vitatott, Trump aztán tőzsgyökeres amerikai. Kíváncsi vagyok, alá fog -e feküdni az érdekcsoportoknak, akik diktáltak eddig! Nehéz dolga lesz, az biztos. Clintont tartottam a kevésbé rosszabbnak. Trumpra akárhányszor ránézek, csak az ördögöt látom benne. Kb. mint nálunk a Tarlós Pityu. Bele se mernék gondolni, mi lenne, ha ő lenne nálunk a miniszterelnök.