Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TCrown

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dorombolás olyan a macskáknak, mint a kutyának az ugatás - legalább is mi így gondoljuk. De ez ennél sokkal összetettebb, mondhatjuk akár titokzatosnak is, tehát olyan tipikusan "macskás" ez a kérdés is. Miért dorombolnak egyáltalán és hogyan csinálják? Miket jelenthet és valóban gyógyító ereje…..
Idén tavasszal volt huszonöt éve, hogy elkezdődött második világháború utáni kollektív történelem egyik (ha nem a) legsúlyosabb emberiség elleni bűncselekménye: egy kicsiny kelet-afrikai ország, Ruanda ekkor került fel a nemzetközi térképre - a "Tovább" gomb után bemutatott események egyben ékes…..
  "Az alkotás nem ismer kényszert, a művészet mindig szabad" - így szól Vaszilij Vaszilijevics Kandinszkij orosz író (és festő) ismert mondása. A magam részéről annyit tennék hozzá: bárcsak így lenne! Az emberi természet azonban olyan, hogy mindent az uralma alá kíván hajtani, a cenzúra által az…..
„Amikor megtudtam, hogy sokan vagyunk, akiknek ezt a kényelmetlenséget el kell szenvednünk, elhatároztam, hogy mozgalmat indítok ellene” – nyilatkozta Isikava Jumi japán színésznő a hazájában nők számára kötelezővé tett magas sarkú viselet elleni KuToo alapítója. A magas…..
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
TCrown 2019.06.19 15:36:41
A nő szociopata.

Ő kezdeményez, ha leuralásra alkalmas bétát lát: "rámírt – ugye leviszem kocsival"
A kapcsolat kialakulás gyors és problémamentes: "A kocsiban, pláne a visszaúton, már szikrázott a levegő."
Nincs személyisége, hanem visszatükrözi azt, amit várnak tőle: "Egy hullámhosszon voltunk."
Nem érez félelmet, szégyent: "Gabi háza előtt, még az autóban estünk egymásnak. Budapest, forgalmas főút, térfigyelő kamerák, hajnali kutyasétáltató nénik – kit érdekel."
Figyelem- és konfliktusfüggő: "Gabinak figyelemre volt szüksége, rajongásra"
A kapcsolat kialakulás gyors és problémamentes ismét: "Gabi közben összejött egy korban hozzáillő fiúval. Villámgyorsan beleszeretett"
Szégyen, vagy lelkiismeret-furdalás teljes hiánya, a másik érzelmeit semmibe véve: "valamiért úgy gondolta, helyes, ha engem is beavat. Többet tudtam, mint kellett volna, például az első szerelmes éjszaka részleteit. Egyrészt örültem, hogy boldog, másrészt pont megszakadt a szívem."
A kapcsolat, illetve annak lehetőségének "lebegtetése": " Olyan volt a randink, mint máskor: izgalmas és szórakoztató, hosszú beszélgetés, mintha mi sem történt volna - csak persze a máskor szokásos finom érintések nélkül." illetve "Ők szakítottak, mi viszont újra egyre többet és többet beszélgettünk telefonon." meg végig az egész leírásban
Személyiségtükrözés megint: "semmi, de semmi nem emlékeztetett a húsz év különbségre."
Elkötelezettséget nem vállal, jövőben nem gondolkodik: "Gabi sosem mondta ki, hogy szeret"
A "beetetési" szakaszt kivéve irtózik az intimitástól: ""Hiányoztak az igazán meghitt pillanatok."
Nincsenek valódi érzelmei, csak eljátssza őket: ""Hiányzott valami a csókjából."
Mindig van egy második agenda a fejében, soha nem az a helyzet, amit a partnere gondol: "Az ő fejében viszont sajnos párhuzamosan futott egy másik film is"
A kapcsolat "lebegtetése", most mással: "Hoppá, Gabi és az ex állandó kapcsolatban vannak, Gabi képeket küld neki, amikor velem van?"
Drámafüggő, üres magyarázat, minimális érzelemmel: "„Sokat gondolkoztam, és döntöttem a kapcsolatunkról, nem akarlak hülyíteni. Nem tudok elszakadni az exemtől.” És egy szomorú szmájli."

Kedves poszter, fuss, amerre látsz. Olcsón megúsztad.
1979.május 25-én született meg a modern, horrorisztikus sci-fi. Ezen a napon kezdték a mozik vetíteni az Alient, amely nálunk A nyolcadik utas: a halál címmel került bemutatásra. A digitális effektusokat megelőző korszak terméke volt, de ma is olyan hatásos, és nyugtalanító, mint újkorában. Ez a…..
Laura három éve költözött az Egyesült Királyságba, ennek az időnek a nagy részét Londonban töltötte, míg most Dublinban él, de már tervben van egy következő költözés. Nem Magyarországra, mert mint írja, az egyelőre nem jut az eszébe…(A képeket köszönöm szépen.) Mi az…..
Azaz teltebb, kerekebb, egészséges keretek között. Korábban megvető szemekkel néztek az emberek ezekre a nőkre, leginkább a többi nő, de ebben a haladó korban ez is változni látszik. Valószínűleg a médiának köszönhetően, hiszen így olyan világhírű plus size nőket ismerhettünk meg, mint Ashley…..
TCrown 2019.03.31 14:15:34
A nők helye a konyhában van és tudjanak főzni. A férfiaknak hús, nőknek zöldség való. Csak néhány példa a hétköznapokban is meglévő sztereotípiákról, amik bármikor előkerülhetnek, akár otthon, akár egy étteremben, vagy akkor, amikor a reklámokat nézzük.  A nemi…..
TCrown 2019.03.08 23:00:05
A Scold maszk egy Nagy-Britanniából származó fémszerkezet, melyet nők nyilvános megszégyenítésére alkalmaztak, az eszköz később más európai országokra is átterjedt, és egészen az 1800-as évekig volt használatban. Scold maszk a 18. századból, Märkisches Museum Berlin. Először egy 1567-es skót…..
A Manhattant már legalább tízszer láttam, de most kifejezetten azért néztem meg, mert pár hete olvastam a női főszereplő, Mariel Hamingway nyilatkozatát, miszerint neki merő kínszenvedés volt együtt forgatni Woody Allennel. Végig stresszelt, utálta az egészet, a csókjelenet undorító volt, amiben…..
Érdekes és fontos évforduló kötődik az idei januárhoz a világpolitikában, melyről csak néhány sajtóorgánum tett említést világszerte: az USA afganisztáni háborújának hossza túllépte a vietnami háborúét és ezzel az Egyesült Államok történetének leghosszabb háborújává nőtte ki magát. Az amerikaiak…..
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
TCrown 2019.01.17 20:33:00
@Ildomár: Persze, persze, persze. Remek érv. Próbáld újra.

@felucca02: Honnan a fenéből veszitek hogy fél tőle bárki is? Szerintem nem fél senki, csak egészen penetránsan undorító az egész nő. Ez ilyen ellenzéki önsimogatás, hogy "jajdefélnek tőlünk". Ööö, nem.
TCrown 2019.01.17 20:41:32
@kolomparlole1114: Ó, helló, megjött a entellektüell szakosztály is, látom. :) Na mondjuk hozzád képest tényleg egy minőségi, művelt nő ez a Blankácska drága.
TCrown 2019.01.17 20:49:22
@felucca02: Oké, kicsit erős voltam. A csaj olyan, amilyen, a stílusa, az az undorító. Őszintén, engem csak meglep, hogy vannak olyan körök, akik ezt a nőt, meg az általa elrikácsolt dolgokat valamilyen furcsa módon pozitívnak tartják. Nekem meg csípi a szemem, valahányszor meglátom.
És igen, úgy gondolom, hogy nem ilyen stílusban kellene kommunikálni.
De persze nyilván más meg Bayerről gondolja ezt.
Na mindegy, további szép estét. :)
1888. A befagyott Niagara-vízesés..
TCrown 2019.01.14 13:02:02
@chrisred: Nem. Ahelyett, hogy elsimernénk, hogy férfiak sorsa sem volt sosem tejjel-mézzel folyó gondtalan nőelnyomás.
 Bármikor, bárkivel megtörténhet.....
TCrown 2018.12.03 14:11:12
@Visceroid: A libbantfemináci világkép szerint nemhogy minden férfi, hanem főként azok a férfiak, akik a nők közelében vannak, akik kedvesek, és akiket jól ismernek.
Akiket egyáltalán nem ismerik, azokkal az égvilgon semmi baj nincs (lásd migránsok) sőt, azok kifejezetten cukipofák.
Két napja volt az ENSZ Nemzetközi Gyereknapja. Kissé késve, de szerettem volna arról írni, milyen fiatalként megélni az aktivizmust, és miket tapasztalnak 18 év alatti polgártársaim, mikor erre az útra lépnek. Jelenleg a magyar fiatalság továbbra is küzd azzal, hogy a társadalom egy jelentős hányada…..
Mostanában egyre többet beszélnek arról, hogy mennyire jót tesz egy párkapcsolatnak, ha a felek nem egy fedél alatt laknak. LAT-párok, azaz külön lakók (Living Apart Together) már régóta vannak.  Ilyen volt annak idején az író-filozófus pár Jean-Paul Sartre és Simone de…..
Amikor 1945-ben a szövetségesek egész Németországot felszabadították a náci uralom alól, a lakosok úgy köszöntötték a győzteseket, mint a Messiást. Amikor pedig megkérdezték tőlük, hogy mi történt az országukban az elmúlt 5-10 évben, szemlesütve válaszoltak olyasmiket, hogy "de hát annyira rendes…..
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
TCrown 2018.10.17 23:08:46
  A Kaliforniában élő, 44 éves Annabelle Jefferson beperelte szüleit, kétmillió dollár kártérítést követelve tőlük örökölt rondasága miatt. Igaz ami igaz, valószínűleg tényleg nem sok kozmetikai világcég kérné fel reklámarcának. Nem csoda, hogy kinézetéből fakadóan depressziós és házasságai is…..
Tudom, most jönnek majd az olyan kommentek, hogy „Gyerekkel nem kell utazni, jó azoknak a Balaton is.” vagy „Minek kínozza a gyerekét és főleg másokat?” – de ezeken én inkább tovább ugranék, és arról szeretnék írni, hogy ha mégis úgy érzed, el kell utaznod, és van már néhány gyermeked, akkor mik…..