Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B_AHA

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-AHA Életvirágos tanya 2020.12.06 06:41:40
„Csak annak lesz teljes és hatásos a meditációja, aki teljesen lemondott arról a vágyról, hogy érvényesítse saját egója, anyagi létet formáló akaratát.” (Ég a szívben 274,old) Mit jelent ez a mondat Marika és Csaba életében? Hol tartanak most lelki-szellemi törekvéseikben? Mennyire  akarják…..
  Balogh Csaba merengő írása A címben elhangzottakra a válasz: Amíg így állunk hozzá, addig sokára. Szinte mindenki számára egyértelmű, hogy az emberiség meg kell ugorjon egy tudati szintet az idáig érvényben lévő társadalmi berendezkedés állapotából, mely bár idáig elhozott minket, most mégis át…..
B-AHA Belső meggyőződés 2018.04.04 09:58:11
Érdekel a másik? Vagy csak függőségi viszonyban vagyunk egymással? Bejelölöm a Facebook-on, hogy egyel több ismerősöm legyen? A világ, a társadalom, és az egyének lelki fejlődése, összehangolódása és egységre való törekvése nagyon lelassult. Hosszan elemezhetnénk az okokat, azonban a végső…..
Hajtós időszakot tudhatok magam mögött.. Munkahelyi kihívásaim és magánéletbeli vállalásaim a legjobb igyekezetem ellenére is olyan hegyként tornyosultak fölém, ami alatt egyre kevésbé tudtam fókuszálni életem küldetésére. Aztán most szabadságot kaptam magamtól és a sorstól, hirtelen lett időm,…..
B-AHA A földi sík dimenziói 2016.08.26 18:22:25
Nézve a bennünket körülvevő világot, sok mindent láthatunk.  A technika rohamléptekkel fejlődik, ugyanakkor azt is láthatjuk,hogy az emberi értékek, az erkölcs és a kultúra csak botladozva tudja mindezt követni.  Sokszor van olyan érzésem, mintha egyszerre különböző dimenziók lennének jelen ezen a…..
Saját megértésemet adom közre az alábbiakban, melynek csak a teljes írás tükrében domborodik ki a mondanivalója. Születés előtt a lélek Istennél van valószínűleg - az egység megnyilvánulatlan állapotában. Születéskor összekapcsolódik a fizikai lénnyel (még embrió korában), ahol egy szimbiózist…..
B-AHA Mint fent úgy lent 2016.08.22 15:44:25
A szervezettség fellelhető az univerzumban éppúgy, mint az ember által alkotott rendszerekben, struktúrákban.Az alább leírt megfigyelésem párhuzamot kíván felmutatni e kettő között.. Egy betonelemeket gyártó céghez hívtak az emelőkosaras gépemmel, bakdarut javítani.Békés és áldott a munkám. A…..
B-AHA Gondolkodunk tehát vagyunk 2016.08.14 21:57:23
     Ezoterikus és vallási körökben gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon bábuk vagyunk-e Isten kezében, avagy tudatosan döntünk sorsunk alakulásáról?Megfigyeléseim szerint, amíg jól megy sorunk, senkit nem érdekel sem ez, sem más hasonló jellegű kérdés. Élünk, mint hal a vízben. Aztán ha éppen úgy…..
B-AHA Szeged fentről 2016.08.09 05:21:15
Több mint két évtizede vagyok ég és föld között a mindennapjaim során.Munkám számtalan lehetőséget kínál fel arra, hogy észrevegyem azt ami az utca emberének talán soha nem adatik meg:                                                                                                                   …..
B-AHA Üdvözöllek a blogomban 2016.08.02 23:21:13
Hamarosan frissnél frissebb cikkeim és meglátásaim jelennek meg itt. Kövess és kommentelj. Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel ha tetszik...