Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progvog

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
progvog 2015.06.22 13:18:35
@GERI87: hol olvastál ebben a cikkben olyat, hogy helyes médiának nevezni egy darab médiumot? És mi a médium eredeti, helyes jelentése, amire te használod, és mindenki más rosszul?
progvog 2015.06.22 14:05:54
@GERI87: édes istenem. igen, helyes a média szó használata, ez tök evidens, de arra gondoltam, hol írnak a cikkben olyat, hogy ARRA helyes, amire te használod? Mert arra nem jó, és ilyen ebben a cikkben sincs, pont az, amit te idézel, az is ellened szól :DDD
De akkor én is idézek valamit;
medium (n.) Look up medium at Dictionary.com
1580s, "a middle ground, quality, or degree," from Latin medium "the middle, midst, center; interval," noun use of neuter of adjective medius (see medial (adj.)). Meaning "intermediate agency, channel of communication" is from c. 1600. That of "person who conveys spiritual messages" first recorded 1853, from notion of "substance through which something is conveyed."
Szóval jó 250 év a difi, és nem annak a jelentésnek a javára, amit te kiszoptál az ujjadból eredeti jelentésnek (hanem az ered abból, amit szerinted az átlagparasztok rosszul használnak). Az, hogy te így hallottad először, sajnos semmit nem jelent :(
Egy korábbi szerződésből kifolyólag Robert Downey Jr. kétszer még biztosan magára ölti harci páncélját a Bosszúállók két folytatásában, de Vasember önálló története egyelőre ködbe vész. A legújabb hírek szerint ez egyelőre így is marad, hiszen a legutóbbi tárgyalások…..
Érkezett pár raklapnyi képanyag a sorozathoz – részben karakterfotók, részben jelenetkockák formájában –. megfejelve az Egyesült Királyságot célzó, kibővített előzetest, ami az első nekifutásra werknek vagy filmklipnek is tűnhet, különösen Ben McKenzie dumája miatt az…..
progvog 2014.08.21 17:31:49
@VORiAND: én úgy tudom, több különböző potenciális joker fog felbukkani és majd később derül ki, hogy melyik figurából lesz a joker
Én mondjuk nem értem, hogy miért kéne szerepelnie, pont az a lényeg, hogy nem ismerjük az eredetét
Mint ahogy azt írtuk, A Galaxis Őrzői nem csupán a nyár egyik legszórakoztatóbb, de legnézettebb filmje is lett egyben (már ami az indulóhétvége nézettségi adatait illeti): nem semmi teljesítmény ez egy űrtolvajtól, egy zöld bérgyilkosnőtől, egy mániákus bosszúállótól,…..
progvog 2014.08.19 20:35:19
@K. Feri: Rocket egy másik szettben van benne groottal együtt (meg egy comic con szettben, de azt hatvanezer forint alatt nem lehet beszerezni), ebben star-lord, drax és gamora van
Elég sokan hajtanak ugyanarra a titokzatos gömbre. Például Ronan, a világhódító harcos (Lee Pace), aki valójában Thanosnak (Josh Brolin) jelent, mint anno Loki a Bosszúállókban. Ugyanerre a mütyürkére vadászik Peter Quill, a galaxis szerte körözött tolvaj (Chris Pratt), valamint…..
progvog 2014.08.14 08:22:33
@Repce Manó: SPOILER van egy olyan érzésem, hogy nem Gunn, hanem a Marvel ragaszkodott egy ilyen jelenethez, ami sziruposan az ember fejébe veri, hogy ők már egy Csapat, mert attól féltek, hogy a we are groot nem lesz elég egyértelmű
Pedig az mennyivel jobb volt!
Alig 24 órával az amerikai premier után Magyarországot is eléri az előzőnél is nagyobb cápanádó a magyar Universal Channel jóvoltából, amely ma este 21:20-tól tűzi műsorára a tavaly kulttrash-sé vált Sharknado második részét. Holnap, azaz augusztus elsején ismétlés ugyanott…..
progvog 2014.08.01 15:01:23
@doggfather: off, meg no offense, de te most tanultad meg azt a kifejezést, hogy vazz?
Megnézem bármelyik cikk alatt a kommenteket, vazz, vazz vazz
Volt még pár hete egy szavazás, ahol megkérdeztem a Lángoló olvasóit, hogy most akkor jó volt a voltos Arctic Monkeys-koncert vagy nem volt jó. Mindezt azért voltam kénytelen megtenni, mert ennyi fikázó kommentet még soha nem kaptunk pozitív kritikára. Szerintünk ugyanis jó volt a…..
progvog 2014.07.29 09:14:09
@rock_lobster: azok az emberek gondolom sopronban voltak koncerten, nem egy philadelphiai felvételt nézegettek. A koncerten, amin voltam ausztriában, egy szót nem szóltak, de bocs, akkor visszaszívom, mert amerikában igen!
Számon tudja még valaki tartani, hogy a Marvel hányadik fázisnál tart? Pénteken a Disney öt(!!!) új időpontot jelentett be, egyelőre címek nélkül, amikre a július 26-i Comic-Conig kell várni. Az elolvasom után konkrétumokat is közlünk, aztán a kommentekben beindulhat a tipp- és/vagy kívánságözön: ki…..
Három év telt el Chicago porig rombolása óta. A transformerek - autobotok, álcák egyaránt - tiltólistára kerültek, és az emberiséget olyannyira megviselte a háború, hogy a lányok barnábbak, a fiúk vagányabbak, az apák meg még "kétkezibbek" lettek, mint eddig, szóval Amerika…..
progvog 2014.06.26 07:37:44
@doggfather: akkor az új sw-k starwarsabbak a réginél, mert többször kapják elő a fénykardokat és többet kapnak elő?
Képanyagban gazdag napokat élünk, már ami az Abrams-istállót illeti. A tegnapi kültéri kör után ezúttal egy szupertitkos helyszínen található stúdió belsejébe vethetünk…..
progvog 2014.06.04 00:01:43
@Jester.: egy, EGY embert mutass, aki clooney-rajongó volt! :D
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
progvog 2014.05.31 19:45:31
@Nyílméregbéka: tök egyértelmű volt, az utolsó négy film, amit multiplexben néztem (lego, captan america, asm 2, x-men) esetén egy variáció volt, ha nem szinkronosan akartad nézni; eredeti nyelv felirat nélkül, 3d-ben, a momban, naponta kábé két időpontban
Ezt választottam, inkább mint a szinkron, de a 3d-t is rühellem
Hogy miért nincs 2d eredeti nyelv vagy felirat, annál már csak az nagyobb talány, hogy az ov vetítések előtt miért mennek szinkronos trailerek
Ha nem értenék egyet Dani véleményével, akkor most egy pro-kritikát olvashatnátok a nyári moziszezon nyitányáról, de mivel csak egy hajszállal bírtam jobban Marc Webb második hálószövését, mint londoni kollégám, ezért úgy gondoltam, legyen itt egy spoileres kezdeményezés a…..
Bár Tony Stark debütálása maga mögé utasította, Amerika Kapitánynak nem volt oka szégyenkezni a Marvel filmek első fázisának idején, ellentétben Hulk közel nézhetetlen, és Thor bántóan érdektelen próbálkozásaival, nem is beszélve a már említett vaskobak kolléga önismétlő folytatásáról. Joe Johnston,…..
progvog 2014.03.31 08:29:00
@Andrews: annyira kíváncsi vagyok a videócsatornádra, de tényleg, belinkelnéd?
Ez a 70-es éveket idéző vadító montázs Paolo Rivera munkája...
Komolyan, szerintünk ez a szakítós jelenet nagyon is kellet volna a sorozatba, mert hozzátesz Rust karakteréhez. Nem tudni, miért nem került be a sorozatba. ..
progvog 2014.03.16 13:56:11
@borisz: én most néztem meg mobilon
Miután az Arkham Origins kritikailag közel sem durrant akkorát, mint a Rocksteady azt megelőző két Arkham-játéka, így az idén megjelenő, most bejelentett negyedik etap a nagy sikerű Arkham City kvázi folytatása lesz, pontosabban az ottani események után játszódik majd egy évvel,…..
Az Oscar-átadót már rég kipihented, de a felfegyverzett mosómedve látványától még mindig nem tértél magadhoz? Nos, ez a te pillanatod, most ugyanis megnézheted az internet-szerte nagy felfordulást keltő A Galaxis Őrzői magyar előzetesét - csak most, csak nálunk. A Marvel…..
"Kik vagytok?", kérdi Djimon Hounsou, és elszabadul a pokol. De nem csak az előzetes előzetesében (amely magyar idő szerint valamikor holnap kora reggel debütál), de itt, a dolgozómban is. Azt képzeljétek el, hogy a kerekes fotelemben pörgök, mint valami idióta karjaimmal…..
progvog 2014.02.18 19:27:28
@Atkakukac1989: maga a guardians of the galaxy baromi régi, a jelenlegi csapat viszont 2008-ban született, és elég jó képregényeket írnak hozzájuk
Mondjuk a filmes már nem a legfrisebb felállás lesz, mert azóta iron man is beszállt, meg egy angyal a spawn-ból :D
Az Imguron találtunk egy fergeteges fotósorozatot: a 37 éves Adrean Drake Ohióban 21 hónap alatt rakta össze 70.000 darab legóalkatrészből a Firefly tévésorozat űrhajóját, a Serenityt. A közel 2 és fél méteres, 61 kilós legóűrhajó teteje felnyitható, így feltárul a…..
progvog 2014.02.07 13:49:16
@doggfather: a film címe serenity, de ne azzal kezdd, mert az lezárja a sorozatot
A sori egy filmhosszúságú pilottal nyitott, annak firefly a címe
progvog 2014.02.07 16:06:04
@ZF2: tudom, tudom, asszem a pilotot le se adták tv-ben, hanem a második résszel kezdték, mert az akciódúsabb volt, én is először pilot nélkül láttam
@doggfather: Viszont azért a serenity-hez néhány ponton nem árt, ha a sorozatot is ismeri az ember, meg egy évad az egész
Az HBO/Cinemax tandem helyett végül a Fremantle Media vállalja be az Amerikai istenek tévésorozatot, harsogja minden popkult hírekkel foglalkozó oldal a Den of Geektől kezdve az io9-ig. Az adaptációra, amiben egy Árnyék nevű sittes többek között a felesége…..
progvog 2014.02.06 19:58:13
@malocz: yap, csak az a galaxis útikalauz 4-ben volt
A Columbia nem aprózza el. Alkalmazkodva a tévés viszonyokhoz, ma piacra dobta annak a trailernek az első felét, ami majd a Super Bowl-közvetítés alatt válik teljessé. Hát nem izgalmas? ..
progvog 2014.01.31 22:42:38
@doggfather: én most nem láttam, de az első trailerben már benne volt doc ock karjai mellett
aeon flux megvan a hangya! 2013.12.20 07:40:00
Többször is előkerült a neve, többször is tagadta, aztán tegnap már tényként közölték azt, amit ma (legalább magyar idő szerint "ma") a Marvel meg is erősített: Paul Rudd játssza majd Dr. Hank Pymet, a méretek jelentős csökkentésén dolgozó tudóst, akiből egy rosszul elsült…..
progvog 2013.12.20 19:47:47
@MT90: három? Ha eric o'gready is benne lesz, az menő, ő kábé arra használta a hangyajelmezt, hogy zuhanyzó nőket (köztük captain marvel) kukkolhasson
Látva a Disney égisze alatt készülő Marvel filmek döbbenetes sikerét, a Sony érthető okokból igyekszik a lehetőségek szerint mindent kipréselni az idén 50 esztendős Pókember univerzumból. A Marvel hősök jogain a mai napig osztoznak a nagyobb stúdiók, így még egy darabig…..
progvog 2013.12.15 22:05:11
@doggfather: vehetnék például alapul a superior foes of spider-man képregènyt
„A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre" – ezt Gerendai Károly, a Sziget főszervezője mondja a rendezvény…..