Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon I.

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sikeres értékesítők egyik legfőbb tulajdonságaként nem tudok fontosabbat elképzelni mint a hitelesség.  Tegyük fel, hogy vitaminokat árulsz. Dohányzol, éjszakázol, alkoholt fogyasztasz, fakó a bőröd, beesett a tekinteted. Milyen arányban tudnál eladni másoknak a termékedből?  Hasonló…..
A 2021-es évtől kezdődően minden vállalat komoly kihívásokkal néz szembe az energiahatékonyságot illetően. A klímaváltozás, az Európai Uniós kötelezettségvállalások, az ennek mentén keletkező, szigorodó energetikai jogszabályváltozások, az emelkedő energiaárak azt követelik meg a gazdasági…..
Kedves Olvasó, Rendhagyó cikket szerettem volna írni, és remélem sikerült is. Naponta rengeteg adat, statisztika és tanulmány jelenik meg arról, hogy az emberiség milyen szintű pusztítást végez a bolygón, ezzel nagyjából már mindenki tisztában van, mégis inkább törekvések vannak a kézzelfogható…..
Win-win szituáció az értékesítésben Lehetséges, hogy mindenki jól járjon egy értékesítés során? Persze, hogy igen. Hosszútávon egy sikeres sales-es nem is tudja máshogy elképzelni a munkáját, és fenntartani sem tudja azt.  Az elégedett vevő a visszatérő vevő! És mitől elégedett? Attól, hogy úgy…..
„Meg akarod valósítani az álmodat? Meg akarsz keresni havi 1 000 000 Ft-ot? Mindez könnyen elérhető, regisztrálj, kövess be, iratkozz fel és megmutatom, hogy érheted el mindezt 3 hónap, igen jól hallottad 3 hónap alatt!”  Ismerős szöveg??? Bevallom értékesítőként rosszul vagyok, amikor meglátok…..
Egyik előző blogomban részleteztem, milyen beruházások esetén, és milyen intenzitással vehetőek igénybe TAO kedvezmények cégek számára energiahatékonysági beruházások után. Itt megtekinthető:…..
A napokban átvettem egy lakást, amit megvásároltam, és mint olyan szeretném berendezni. Bútorok, műszaki termékek, kiegészítők, minden, ami ahhoz kell, hogy komfortos legyen. A műszaki termékeket egy „neves” felületről vásároltam, a bútorokat szintén. Direkt nem említem őket, de mindenki ismeri.…..
Előző cikkemben részleteztem, milyen beruházások esetén, és milyen intenzitással vehetőek igénybe TAO kedvezmények cégek számára energiahatékonysági beruházások után. Itt megtekinthető:…..
Magyarországon a nagyobb energiafogyasztással rendelkező cégeknek 2017 óta független energetikai szakreferenst kötelező alkalmaznia! (Hazai Energiahatékonyságról szóló 2015. LVII. törvény és 122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet módosítása és 2/2017. (II. 16.) MEKH rendelet (2017.)) A tapasztalatom…..
 2020. január 16-án megjelent az „1/2020. (I. 16.) az energetikai szakreferens igénybevételére köteles gazdálkodó szervezetek által telepítendő almérők telepítési pontjainak, valamint az almérők alkalmazásával történő mérés minimális követelményeinek meghatározásáról” szóló, Magyar Energetikai és…..
A XXI. században kulcskérdés a nagyvállalatok energiafelhasználása. A klímaváltozás korában számos intézkedést, szabályozást vezettek be annak érdekében, hogy csökkenjen a szén-dioxid, valamint egyéb üvegházhatású gázok emissziója. Számos, egyre szigorodó szabályt hoznak a döntéshozók az…..
  2021 legfrissebb innovációja a környezetvédelem területén a műanyag hulladékok pirolízis alapú kezelése, kompakt, bárhol üzembehelyezhető, technológiával párosítva.  A globális erőfeszítések ellenére, a műanyag hulladék szeméttelepekre vagy a tengerekbe, vizeinkbe kerül vagy elégetve…..
Ön hallott már arról, hogy energiahatékony beruházásai után, mint a - Klímacsere-Kazáncsere -Világításkorszerűsítés - energiahatékonyabb gép vásárlás stb.  jelentős mértékű társasági adókedvezmény jár? Magyarország az Európai Unió részeként vállalásokat tett arra, hogy szén-dioxid kibocsátását…..
A 2021. január 1-től elindult Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszerben, a 2021-től aktivált energiahatékonysági beruházások után elért megtakarítások segítségével az Önkormányzatok sok milliós költségeket tudnak megtakarítani! Mégis hogyan? A következő pár percben megmutatom! Mit jelent…..
Ebben a szakmában az emberi tényezők kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen egész nap más emberi lényekkel vagy kapcsolatban, kommunikálsz velük, kiszolgálod őket, és intézed az ügyesebb-bajosabb ügyeket. Szinte minden percben kapcsolatban állsz valakivel. Nem egy berendezésnél ülsz egész nap, vagy…..
Az EKR rendszer 2021 januárjától lépett életbe és 2020 január 16 után megvalósuló energetikai célú beruházások végrehajtására nyújt elszámolási lehetőséget. A rendszer célja, hogy a Magyarországon működő energiaforgalmazó vállalkozásokat károsanyag kibocsátás csökkentésre ösztönözze, ennek érdekében…..
Teljesen más energetikai témában konzultáltam partneremmel évekkel ezelőtt, amikor szóba került a földgázbeszerzés is. Abban az időszakban volt, amikor több ajánlatot is kapott, de ő ragaszkodott a több éve partneri viszonyt ápoló szolgáltatójához. Mondtam semmi gond, de ha már megkérdezett engem,…..
https://taokedvezmeny.hu/a-tao-kedvezmeny-jovoje-az-elektromobilitasban/ Haszongépjárművé átalakított Renault Zoé Januártól (pontosabban 2020 december 27 után) már csak azokra a járművekre lehet TAO kedvezményt igényelni, amelyek haszongépjármű funkciókat látnak el, rakterük…..
  Ha még nem dolgozol értékesítőként, vonz ez a szakma, de fogalmad sincs, hogy néz ki egy saleses napja, akkor ezt a cikket Neked írtam! Hogy néz ki egy átlagos munkavállaló napja? Bemegy a munkahelyére reggel 8-ra (esetleg home office), egy helyben ledolgozik 8-9 órát, délben egy ebédszünet, és…..
Kezdőként elég nagy kihívás tárgyalásra való felkészülés, pedig ezt a fajta proaktív hozzáállás sokat tud segíteni az eredmények elérésben. Sok esetben azt tapasztalom, hogy „lesz ami lesz” hozzáállással látogatnak az új vagy meglévő partnerekhez a pályakezdő értékesítők. Ez elég nagy hiba, sok…..
Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e erről a témáról ismét, de úgy érzem, még mindig érdemes újra és újra elővenni, mert a kapcsolatokban fellelhető zűrzavar egyre nagyobb és nagyobb méreteket ölt. Egyszerűen érdekel, hogy mi zajlik, milyen irányba megyünk, mire lehet számítani ezen a fronton. Megosztó…..
Sokan beszélnek pénzügyi, környezetvédelmi, állami, és minden fajta válságról. A 2010-es évek egyik legnagyobb kihívása a párkapcsolati kérdések és pont! Csak ezt nem tanítják az iskolában, nem mondja a híradó. A környezetemben körbenézve mindenki erről beszél. Láttam már felkapott adok-kapok…..
Aktuálisabb és tragikomikusabb nem is lehetne a téma. Üvölti a TV, híradó, rádió! Eszembe jutott pár gondolat a témáról, hiszen rengeteg ismerősöm és jómagam is átment mostanában munkahelyi váltáson, és szintén sokan beszélnek a jelenlegi környezetükről, amiben dolgoznak. Van miből táplálkozni,…..
Life coaching Főnök vagy Vezető? 2016.12.20 20:25:58
A mai állandóan változó világban egy cég élére, vezetői pozíciókba kiválasztott emberek az egyik legfontosabb sikertényezője a szervezet jövőjének. Ha nem jó kapitány kerül a hajó fedélzetére, gyorsan úgy járhat, mint a Titanic. Két fő típus jelenhet meg a hierarchia tetején.    Ön Vezető vagy…..
Life coaching Mi közöd hozzá? 2016.12.12 20:58:11
Ez a tipikus kérdés fel szokott dühíteni? Belegondoltál már, hogy miért? Két eset lehetséges: Ha egy hozzád közel álló ember reagál így, pedig olyan dolgokra kérdezel rá, ami téged is nagyban érint. Itt teljesen érthető, hogy nem esik jól, és tudni szeretnéd, amire rákérdeztél, hiszen ez a te…..